Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Dansk media efterlyser ”Misstänkt” våldtäktsman


SIGNALEMENT AV KLASS Lokala polisen i Vejle publicerar nu ett övervakningfoto av en man i samband med en våldtäkt av en 17-årig kvinna natten till torsdagen den 5 juli i mitten av Vejle. Om det är gärningsmannen, vet polisen inte ännu.

Tänk om bara svensk polis och pk-media hade haft det minsta till ryggrad så hade vi kunnat lösa många brott och få fast förövarna. Här efterlyser alltså dansk media en person som bara är misstänkt, pk-media släpper inte ens bild där den misstänkte är den självklare gärningsmannen.

Men den bild som www.vejleamtsfolkeblad.dk har ses kvinnan gå med mannen. Dessutom, är en annan kvinna också med i orginalbilden. Bilderna togs av den danska banken Church Street på 04.11 på torsdag förmiddag, 5: e juli.

Det är en mycket kort tid innan, kommer våldtäkt av kvinnan till polisen informera biträdande polischef, Jens Møller Pedersen, lokala polismyndigheten i Vejle: Vi misstänker att mannen har spelat en roll i fallet och skulle mycket gärna prata med honom eller få information om vem han är.

En detalj från den våldtagna kvinnans vittnesmål, är att gärningsmannen har längs hela underarmens längd en tatuering bestående av svarta bokstäver. Förmodligen en flickas namn och eventuellt namnet på hans dotter.

Vejleamts folkeblad

Relaterat:
Polisens signalement får inte innehålla nationalitet

 • 585961

  En annan apa som satt sina spår …………………

 • Skafto

  ”….pk-media släpper inte ens en bild där den misstänkte är den självklare misstänktsmannen.”      Men de släpper ju inte ens bilder på dömda personer, när de är av utländsk härkomst. SÅ illa är det i Sverige.

 • ledsenfarmor

  Om jag läst en sådan efterlysning i svensk PK-media, hade jag satt kaffet i vrångstrupen.
  Bra gjort Danmark.

 • Oberst

  Inget signalement = berikare.

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  …misstänktsmannen??

  • scarface_sweden

   Hej!
   Tack för uppmärksamheten, artikeln är nu redigerad.