Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Två män till sjukhus efter knivhugg av invandrare


INVANDRARPROBLEMEN En diskussion om ett laserljus avslutade kvällen med att två män knivskars. Två unga män blev på natten till söndagen nedstuckna med kniv vid korsningen mellan Frankrigsgade och Lyneborggade på Amager.

Offren, 26 och 31 år hade blivit provocerade av en liten grupp, som så många gånger förut, andra generationens invandrare som lyste med laserlampor in i deras lägenhet. Två unga män blev på natten till söndagen nedstuckna med kniv vid korsningen mellan Frankrigsgade och Lyneborggade på Amager. De gick därför ner på gatan, där det slutade i en större diskussion.

Det fick flera till att ansluta till gruppen av andragenerationsinvandrare som var mellan sex och tolv personer. Då dessa folk ofta inte har något större tålamod, anföll invandrargruppen de två männen.

En av dem knivhöggs i armen och i ändalykten, medan den andra skadades på armen. Båda misshandlades även med flera slag och sparkar. Polis och ambulans tillkallades men gärningsmännen hade då försvunnit när de anlände.

De två männen fördes snabbt  till sjukhus där läkare konstaterade att det endast handlade om ytliga skador. Bland annat har polisen kunnat säkra tekniska spår av blod som kan tillhöra en av förövarna, och ett förmodat gärningsvapen.

ekstrabladet

 • myrornaskrig

  Förvara man alla kända våldsbrottslingar i isoleringscell så slutar de begå brott. Som extra bonus så slipper fler oskyldiga svenskar bli brottsoffer. Synd bara att 7-klöverröstare tycker bättre om brottslingar än brottsoffer.   

 • Tesak

  Araberna är ett fegt folkslag, dom måste alltid våra så otroligt många om dom ska slåss.
  Men har man en låg IQ och att deras föräldar är syskon med varandra, så förstår man att dom har fel i huvudet,+ att dunkar skallen i backen 5 gånger om dan, så lär inte det bli mindre hjärnskador….UT MED PACKET

 • BannlysHedersmord

  Jag såg på Midnight Express att det är en turkisk sed att stoppa in en kniv i rövskinkan på någon man inte gillar.

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Hur svårt kan det vara för polisen köra runt i alla riktningar från brottsplatsen och spana efter ett gäng som passar offrens beskrivning? 

 • Oberst

  Det nya Sverige.