Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Fyra personrån med våld i Malmö-ottan


GANGSTERSTADEN Gangsterstaden Malmö spär på sin statistik med personrån – närmare bestämt fyra stycken som utfördes i dagens otta. Alla fyra rånoffer överfölls med våld och rånades på olika adresser, men enligt uppgift ska inget av rånoffren ha skadats allvarligt.

Tre person, modell yngre har gripits. Klockan halv fyra i morse mottog polisen en anmälan från en 40-årig kvinna om ett rånöverfall på Erikslustvägen. Där stannade en bil och ett antal personer klev ur och krävde att kvinnan skulle överlämna sin mobiltelefon och kontanter. Offret ska dessutom ha blivit misshandlat. Vid 05.00-tiden inträffade ytterligare två rån i gangsterstaden.

Rån 2 skedde vid korsningen Bellevuevägen/Köpenhamnsvägen där en man i 20-årsåldern rånas på mobiltelefon och  blir även han slagen. Rån nummer 3 skedde på Stadiongatan där en 26-årig kvinna rånas på den vanliga mobiltelefonen, men även ett halsband. Kvinnan blev även hon slagen.

I samband med detta rån grips tre personer 14, 17, och 25 år gamla. Ytterligare ett rån skedde på söndagsmorgonen som då blir rån nummer 4.

– Jag har inte närmare information om det för tillfället. Men det finns starka misstankar om att det hänger ihop med de övriga överfallen, säger polisens informatör Nils Norling.

SDS

 • YOTHI_TARZAN

  Rån ett och två inträffar på ett område som gränsar till Malmö:s finaste och dyraste område. På den gamla goda tiden var det hur lugnt som helst där. Som gammal Malmöbo gråter jag nästan ……. jag bodde på Köpenhamnsvägen ….

  • BannlysHedersmord

   Den gamla goda tiden: 1700-talet?

   • http://avpixlat.info/ Morningstar

    Ja det gamla goda 1700-talet! Det var härliga tider det! Bättre skurkar hade dom också! ;)

    http://www.youtube.com/watch?v=qLkhx0eqK5w

 • Pingback: Våldet i Malmö 2012. Kapitel 8 – augusti. « Verkligheten

 • 585961

  Hade väl firat ramadan hela natten och skulle fylla på kassan på morgonen , fanns det ingen blatte att råna på hemmaplan  era djävla snorungar till svin???????? men ni är väl som era föräldrar bidragstagare som slår den hand som föder er uslingar, SD 2014