Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Fängelse och utvisning för grov kvinnofridskränkning


KÄRLEKENS RELIGION 28-årige Josef Elmeliki som är bosatt i Hultsfred dömdes på torsdagen för grov kvinnofridskränkning till fängelse i ett år och sex månader samt utvisning efter att ha misshandlat, hotat och ofredat sin fru vid upprepade tillfällen.

Josef Elmeliki kom till Sverige 2009 och sökte om asyl, 2010 åkte han tillbaka till Irak och hämtade sin fru och de små barnen. Misshandeln har blivit värre och oftare sedan de kom till Sverige. Målsäganden tror att det beror på att de fått flera avslag på sina asylansökningar.

Josef Elmeliki har utsatt sin fru för våld och hot varje månad under ett par års tid och har vid några tillfällen använt olika tillhyggen vid misshandeln.

Vid ett tillfälle använde han en sko, vid ett annat en kraftig datorsladd som han slog henne med på armarna, över ryggen och i huvudet. Josef Elmeliki har också flera gånger sagt till kvinnan ”jag måste döda dig, du har inte rätt att leva”

Kalmar tingsrätt dömer:

 • Josef Najm Abdulla Elmeliki 1984-02-63 Granitvägen 38 i Hultsfred, medborgare i Irak med tolkbehov på Arabiska till fängelse i 1 år 6 månader för grov kvinnofridskränkning. Den tilltalade utvisas ur riket och förbjuds att återvända hit före 2017-08-02.
 • Mål nr B 2213-12

 • Pantertanten

  Om han kan utvisas ska väl hans familj också utvisas! Varför ska dom vara kvar och bli försörjda av oss?!

  • ledsenfarmor

   Har ingen aning om varför resten får stanna.
   De ska åka med samma plan, som mannen. Bättre det, än att han smiter tillbaka in i landet igen.
   Han tar ju livet av dem ändå, på ett eller annat sätt. Personligen eller genom ombud.
   Han är ju utvisad enbart i 5 år.

   • Pantertanten

    Om han kan utvisas så varför ska resten av familjen få asyl? Asyl från vaddå börjar man ju undra, det går ju bra för honom att bo i Irak, så varför inte för resten av familjen!! Ska VI försörja den familjen? NEJ TACK!

  • scarface_sweden

   Han utvisas för det brott han begått. Ur domen framkommer att de tidigare fått avslag på sin asylansökan, så resten av familjen kommer nog att avisas inom kort.

   • ledsenfarmor

    Hoppas du har rätt.

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  Usch, dessa ”svenska män” som misshandlar sina kvinnor har blivit allt vanligare de senaste åren. Vad är det egentligen som hänt med den svenske mannen?
   Jerzy Slisky måste ha rätt när han påstår att det är anmälningsbenägenheten som ökat.

 • Oberst

  Stoppa importen av förvildade rullsvansapor!

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  Utvisning i bara 5 år , varför ? Trots allt , skönt att slippa Arabkräket i landet ett tag i.a.f. , det tycker nog också damen han spöade.

  Så ett tips till alla vänsterkvinnor , passa på att gifta er med gulliga stackars missförstådda Araben , när han är tillbaka 2017.