Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Bråk i Rosengård slutade med skottlossning


VARDAGSSKILDRING Ett slagsmål mellan två gäng urartade och förvandlades till en skottlossning strax innan klockan tolv på Bennets väg i Rosengård. Inga personer ska ha träffats av skotten. Det var ett gäng som jagade en annan grupp personer och en av de som jagade hade en kniv. Sedan tappade han kniven och gick i väg och hämtade ett vapen i stället.

Mannen avlossade sedan minst två skott enligt vittnet. Ett mot de jagade personerna och ett upp i luften. Sedan kom polisen fram med dragna vapen och flera av de inblandade började skrika. Mannen som sköt slängde vapnet ifrån sig.

Polisen stoppade snabbt två personer på platsen som enligt vittnet ska ha tillhört den grupp som blev beskjutna. De visiterades, men ingen är formellt gripen för något brott.

Ett tiotal polispatrullar kallades till Bennets väg och förhör har därefter gjorts med vittnen på platsen. Det vi har fått fram av historierna, som skiljer sig åt, är att det verkar som att en bil har blivit jagad av två andra bilar, säger Lotta Svensson, yttre befäl.

En avspärrning har upprättats vid vändplatsen och upp på delar av gräsmattan runt den. Mitt på vändplatsen står de tre inblandade bilarna varav en har tre krossade rutor. Enligt polisen har de krossats av stenar som kastades på bilen under tumultet.

Flera vittnen bekräftar att skott har avlossats på platsen. Det sägs att skjutvapen ska ha varit inblandade, men det är oklart vilken typ, säger Lotta Svensson.

På polisens hemsida uppges att en person ska ha blivit misshandlad, men personen har enligt vittnesmålen sedan avvikit från platsen. Några av de personer som anträffades på platsen hade skärsår.

Sydsvenskan

 • loofon

  Idag har jag skrivit till 3 st ”journalister” och frågat varför de inte upprätthåller sitt yrke och vad som får dem att dels försöka sänka Sverige, dels (om de är kvinnor) underlätta omdanandet av Sverige till ett kalifat.

 • Tesak

  Är ramadamadingdom över? Då måste dom bråka.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Det varar knappt ett par veckor till. Men sedan blir det eid al-fitr en annan helig högtid.

 • Oberst

  Bänd loss Rosengård och sänk det i havet!

 • http://twitter.com/PAPersson PA Persson

  Gangster Malmö igen, invandrargängbråk med skottlossning och där knivar fanns med,

  men ingen gripen???
  Varför är Malmöpolisen så rädd för ”gängslöddret”???
  Kroppsvisitera dem alla tider på dygnet, har dom vapen, omedelbar utvisning!!!
  Dom kommer hit, får bostad och rikliga bidrag, behöver inte arbeta eller lära sig svenska???
  Vad visar dom kriminella invandrarna för respekt mot oss Malmöbor som byggt upp Malmö???
  Nu åker jag till trygga och vänliga Thailand, vem ”fan” vågar bo kvar i gangsterstaden.

 • 585961

  Snälla ni ligister SIKTA bättre, för allas vår glädje

 • 585961

   Ja dom uppbär rundliga bidrag  som svenska skattebetalare får stå för och sedan rapporterar dom bara  icke skattebetalares snyfthistorier , tar inte upp all kriminalitet som svenska skattebetalare  utsätts för , tycker att hädanefter ska dom vända sig till  sina vänner icke skattebetalare för att tigga om bidrag för att överleva, vi skiter i dom hädanefter