Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Zigenare åtalas för koppleri i Göteborg


ZIGENARKULTUREN 23-åriga Bodgan Marian-Stoian tog de rumänska kvinnorna till Sverige, ordnade boende år dem samt hjälpte dem att utformade hemsidan på internet där de sålde sina sexuella tjänster. Nu åtalas han misstänkt för koppleri.

Bodgan Marian-Stoian ska även ha agerat tolk och hjälpt kvinnorna översätta sms. 23-åringen ska ha livnärt sig på de pengar kvinnorna tjänat och ska även ha skickat drygt 10 000 kronor av dessa pengar, i sitt eget namn, till utlandet.

Koppleriverksamheten ska ha pågått under perioden maj-juni i år i Göteborg med omnejd. Bodgan Marian-Stoian har erkänt de faktiska omständigheterna och riskerar nu fängelse om han döms. De två kvinnorna finns inte längre kvar i Sverige.

GT

Namnkälla: Realisten

 • SM811

  Bra för nu är det Zigenaråret.
  De stackarna som aldrig gör något brottsligt.

 • 585961

  Så muslim halliken skickar pengar till terrorister, ut med sluskhögen ur  Sverige , varför inte livnära sig på sin egen k-k eller var det ingen som ville ha den prinskorven

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Att födas till både zigenare och mohammedan samtidigt måste vara den ultimata nitlotten i livets lotteri. Känns kanske inte så för dem själva dock.

 • kalle008

  Man får väl anta att leisnern i fråga som tack för detta måste på PUT.