Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Utländska tjuvar gripna i Grums


ÖPPNA GRÄNSER Tre unga män, 18 och 23 år gamla, greps natten till onsdagen misstänkta för stöld och otillåten avfallstransport. Bilen de färdades i stoppades vid en fordonskontroll i Grums.

Då upptäckte polisen att de hade en stor mängd misstänkt stöldgods i bilen, bland annat 23 bilbatterier, 200 kilo kabel och två datorer. När det handlar om så här stora kvantiteter så är det ofta kringresande stöldligor som ligger bakom, säger Tommy Lindh vid Värmlandspolisen. Det är i första hand Litauen men också från Ryssland och Vitryssland, säger Tommy Lindh.

Efter att det kommit tips från allmänheten om att det försigått omlastningar av stöldgods och liknande vid Nyängsrasta i Grums har polisen satsat extra på kringresande kriminella i Värmland. Det har betalat sig, tips från allmänheten har gjort att polisen kunnat gripa sex misstänkta gärningsmän i södra Värmland under de senaste två dagarna.

Ytterligare två som polisen misstänker vara kringresande brottslingar har gripits i norra Värmland. Under helgen har polisen dessutom gripit fyra unga gärningsmän med lokal anknytning i Årjäng. Dessa ska ha gjort sig skyldiga till bilinbrott.

SVT

 • 585961

   Öststatsländerna medborgare  har fått VÄLDIGT dåligt rykte i Sverige , verkar som var och varannan är en tjuv som  vi borde kräva visum av innan de fick komma in i landet, dom är zigenarsluskar hela bunten

 • Sunnil

  Räknades passagerarna och föraren oxå till avfallet?

 • Pantertanten

  ”Förr” på den gamla goda tiden, ställde man in sin gräsklippare i olåst förråd, ifall grannen skulle behöva låna den.

 • ExitSweden

  I Sverige går det bra att säga att ryssar stjäl bilbatterier, men inte att säga att araber våldtar svenska kvinnor. 

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  Ja precis som ExitSweden säger , nu går det bra att tala om etnicitet !! Detta måste ju vara diskriminering , faktiskt. 
  Advokaten får väl informera dessa brottsliga öststatare , att det finns en DO. Men dom kanske vet det , eftersom dom kan vara zigenare.

 • kalle008

  Grums, ja. Den lilla orten väster om Karlstad där man avhyser boende från ett hyreshus för att det ska bo s k ”ensam”kommande ”barn” där.

  Hon som gjorde det bor idylliskt 1 mil väster om Grums, i trygghet, är kommunalpamp och dessutom boss på bostadsområdet!

  • 585961

   Men hon ryker 2014 då kanske hon måste söka nåt billigare boende hos mena folket som hon omhuldar, ställa sig på arbetsförmedlingen kanske få ett fas 3 jobb