Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Unga guldrånare åtalade för rån i Falun


PENSIONSRÄDDARE Det var tidigt på förmiddagen den 30 maj i år som Atshan guldsmed i Falangallerian rånades. Nu har två tonåringar, 19-årige Angelo Shahin och 17-årige Habib Touma, åtalats. Båda hör hemma i Spånga i Stockholm.

19-årige Angelo Shahin åtalas även för tillgrepp av fortskaffningsmedel, då han ska ha stulit en moped, samt egenmäktigt förfarande, då han tagit en släpvagn. Dessa två brott ska ha ägt rum i Bålsta.

17-årige Habib Touma åtalas förutom rånet även för grov vårdslöshet i trafik och olovlig körning. Han körde bil i Stockholm utan körkort, vilket han är för ung för, och ska dessutom ha varit grovt oaktsam samt visat ”uppenbar likgiltighet för andra människors liv och egendom”.

För rånet, samt de två brott som 19-årige Angelo Shahin ensam är åtalad för, har åklagaren gjort ett yrkande om kvarstad. Kvarstad innebär att man förlorar rätten över delar av sin egendom. Anledningen är att målsägandena tillsammans har ett skadeståndsanspråk på cirka 200 000 kronor.

Angående rånet står det i åtalet att de unga männen tillsammans och i samförstånd hotat Munir Aljumayly och Wathik Aljumayly med ett soft airgun pumphagelgevär, samt kommit över guld- och silversmycken till ett värde av cirka 200 000 kronor.

19-årige Angelo Shahin har även uttalat verbala hot mot målsägandena, medan den yngre slagit sönder glasmontrar inne i butiken med hjälp av en kofot samt plockat ned smyckena i en väska.

DT

Falu tingsrätt åtalar:

 • Angelo Eli Shahin 1993-01-25 Tensta Allé 17 i Spånga
 • Habib Touma 1995-01-01 Risingeplan 16 i Spånga, medborgare i Syrien, med tolkbehov på Arabiska, även hans vårdnadshavare begär tolk.
 • Mål nr B 1917-12

Angelo Shahin

 • http://www.facebook.com/people/Gunhild-Larsson/100003462692025 Gunhild Larsson

  uppenbar likgiltighet för andra människors liv och egendom

  Är inte det MENA,s motto.

 • snuffid

  Ytterligare en pensionsräddare.

 • Roland X

  Angelo Shahin har ett konstigt päronformat huvud, han måste ha en väldigt liten hjärna.

  • Oberst

   Så han har en hjärna?

 • R4z3r

  Mail  angelo.shahin@live.seMobil-tfn 0739354380

  • http://www.facebook.com/people/Nyfiken-Ienstrut/100001091536006 Nyfiken Ienstrut

   Ta inte det här på fel sätt nu! Det känns rätt att brottslingar hängs ut, det har jag inget som helst problem med. Men vad händer sedan? Man kan gå in på deras FB-sida och ta del av deras torftiga meningslösa liv. Om man är riktigt modig kanske man skickar ett hotfullt SMS med dolt nummer. Men sedan då? Det känns liksom ”halvfärdigt” om ni förstår hur jag menar. Allt finns tillgängligt (här, på flashback, och på en massa andra ställen) – personnummer, adress, foton och hela baletten. Men vad händer sedan? Ingenting. Vi tangentbordskrigare (jag talar bara för mig själv) fantiserar om vad vi KUNDE göra. Om vi bara vågade. Men vi vågar inte, kanske för att vi har mer att förlora än dessa parasiter med IQ fiskmås. De (de kriminella) lever sitt eget liv, och skiter högaktningsfullt i om andra vet PRECIS vilka de är. De kanske t.o.m får en liten kick av att bli uthängda? Ge mig ETT exempel där vanliga, hederliga svenska medborgare har tagit (laglig) hämnd på en ”Mohamad” efter att dennes personuppgifter har lagts ut på nätet!!! Då menar jag inte händelser där lågpannade bönder i Virserum har misstagit tyska turister för islamistiska inbrottstjyvar.

 • 585961

  Ja dessa sk skäggbarn på 25 år skiter i hur många liv dom tar bara dom får göra som dom vill och vad dom vill , tom du Reinfelt borde inse att dessa monster får du aldrig en skattekrona av, de är bara kravmaskinner som pedofilprofeten

 • Pingback: Guldrånare från Spånga överklagar fängelsedom « Sweden Confidential