Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Nya mordförsök i Eskilstuna vid midnatt


INVANDRADE GANGSTERS Mordförsöken haglar nu i Eskilstuna. Tredje skottlossningen och mordförsöket på lika många dagar av de kriminella invandrargängen. Det skall ha avlossats sex till åtta skott denna gång. Och regering och media sitter tysta som mähän och säger inte flaska om gärningsmännen. Beklämmande.

Klockan 00.16 på natten mot torsdagen inkom larm till ledningscentralen om skottlossning på Järntorget i Nyfors i centrala Eskilstuna. Enligt initiala uppgifter är två män skottskadade men vid medvetande. Männen har hämtats av ambulans. Det är i nuläget oklart vilka gärningsmannen/männen är. Mer information kommer när läget klarnat, skriver polisen på sin hemsida.

De skadade männen är förda till Mälarsjukhuset i Eskilstuna. Bägge två är skjutna i benet. Läget är stabilt och ej livshotande. Händelsen uppmärksammades av flera vittnen. Flera av vittnena hörde ett flertal skott avlossas. Brottsplatsen är avspärrad för en teknisk undersökning.

Polisen stoppade en röd personbil. Det fanns också en grön flyktbil, en kombi. Ingen är ännu gripen för någon av skottlossningarna, varken i dag eller i måndags eller tisdags.

- Vi vet inte vilka eller vem som har gjort det. I måndags kväll vid 21-tiden så skjuts två män vid Rekarneskolan i Eskilstuna, bägge klarade sig trots skador i benet, armen och bröstet. En kula snuddade vid den enes huvud. I tisdags var det skottlossning vid Fröslunda, uppger polismannen Tobias Sköldäng.

Vet inte vilka som har gjort det”..?? Borde inte polisen ha bättre koll på invandrarpöblen? De som är skjutna har givetvis fiender. Detta luktar hämndaktioner från föregående skjutningar. Uppgörelser för knark eller annat. Hur svårt kan det vara?

– När det handlar om yrkeskriminella i Eskilstuna har vi ganska så god uppfattning, men jag kan i nuläget inte vara så konkret att vi har någon skäligen misstänkt. Det är komplicerat när det rör sig om den här typen av uppgörelser och vi är intresserade av vittnesuppgifter och iakttagelser, säger Fredrik Wallén, presstalesman för Södermanlandspolisen.

Och Fredrik Wallén, presstalesman för Södermanlandspolisen, säger tvärtom. ”…om yrkeskriminella i Eskilstuna har vi ganska så god uppfattning..” Hur ska de ha det?

Det är nog i elfte timmen att politiker styr upp detta kriminella land, innan det skapas medborgargarden eller nån annan som kanske flippar ut som Breivik. Media kommer få bära hundhuvudet som har vilselett och ljugit för de godtrogna svenskarna som läst gammelmedia under alla år.

Polisen, AB, xpressen

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  Med andra ord är allt i sin ordning. Inget nytt! Tråkigt och enformigt land att leva i.

 • j_london

  Undrar om de ”yrkeskriminella” och ”kända av polisen sedan tidigare” har egen fackförening i det fackföreningsvänliga och organiserade muslimlandet Sverige?

  Ombudsmannen måste väl då ändå snart gripa in… alla dessa aktiviteter på obekväm arbetstid och till råga på allt: massor med övertid… För att inte tala om dessa farliga arbetsmiljöer som medlemmarna rör sig i, med höga ljudnivåer från avlossade skott och som säkert överstiger tillåna bullernivåer med råge.
  Fram med db-mätaren och kräv omedelbart hörselskydd och skyddsutrustning. Samt glöm inte arbetsskor med stålförstärkt framdel, då man i villervallan lätt kan få fötterna överkörda av någon tung BMW eller Audi och man inte hinner undan.

  Dessutom undrar jag: vad kostar egentligen tre nätters skjutningar skattebetalarna, om vi bara håller oss till sjukvårdskostnader där skadade måste tas hand om den svenska sjukvården…?
  Sedan tillkommer naturligtvis allt det andra med polisiära utredningar, social otrygghet, moraliskt förfall, resignation och alltmän upplösning av samhället.

 • Oxis

  Järntorget ligger i Nyfors söder om järnvägen som skär igenom Eskilstuna. Inte långt från centrum men inte heller långt från Fröslunda och Gillbergavägen. Klart att polisen har sina misstankar men inte vågar gå ut med det. Som vanligt växer då ens egna misstankar om att det är väldigt känsligt gentemot vissa invandrargrupper. Iofs kanske polisen vill ta det försiktigt av vissa utredningstekniska skäl, bl.a.
  Eskilstuna är en förlorad stad och det kommer bara att bli värre. Trots alla försök till uppsnyggning av centrum tycks det som om staden den senaste 30 åren bara långsamt sjunker ner i ett träsk.

 • YOTHI_TARZAN

  Jag kollade upp rösterna för SD i Eskilstuna och Stockholm. I Eskilstuna får SD 3,5 gånger så många röster som i Stockholm.
  SD har 9,58 % i Eskilstuna och det är mycket >>>> det pekar mot 13 % 2014
  Ni som bor där håller Eskilstuna att bli ett nytt Slöddertälje ???

  • Tr_o_tt

    Eskilstuna, Min födelsestad. Ett stort äckligt ghetto. Halva staden är det arabländer som influerar och andra halvan baltländer. Tog mig därifrån för 6 år sedan, saknar det inte. Ghetto mentaliteten hos allt folk. Läskigt. Göteborgare som jag träffat som känner till etuna säger ”hälften pundare hälften golare” när dom talar om Äckeltuna. Och  inte för att skryta men ungdomsarbetslösheten är en utav de största i just Eskilstuna. Finns dock bra saker i Eskilstuna med.Satte på min första brud i en buske i Rothofsparken. Den parken är fin =)

 • 585961

  Verkar sikta dåligt

 • http://www.facebook.com/guildkeeper Morgan Pettersson

  Kan säga att jag fick reda på att det var narkotika pengar osv och dom flesta var Irakier enligt en Iranier