Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Nu vet vi vad polisen sysselsätter sig med


ANKJAKT Det var omkring klockan 09.45 på onsdagsförmiddagen som polisen fick rycka ut till en villa i Köping där en vilsen anka hade påträffats. Carina Bergqvist, som äger den bortsprugna ankan – Malte, säger att ytterligare två ankor saknas. Det är Janne och Leffe som fattas.

Det var bara några dagar sedan Carina Bergqvist köpte de tre myskankorna för att de skulle äta mördarsniglar i trädgården. Av den förre ägaren fick hon veta att ankorna inte kunde flyga och var därför inte oroad över att de skulle rymma.

Mikaela Loord, Johan Cederblad, Eric Oskarsson och rymlingen Malte.

De skulle äta mordarsniglar tänkte vi, det skulle de vara duktiga på. Istället var de duktiga på att rymma, säger Carina Bergqvist. Hon vet inte hur rymningen kan ha gått till.

Det var på Östanåsgatan i Köping som ankan Malte hade hittats. Jag gick ut med lite vatten och bröd till den, säger Mikaela Loord, 15 år. Ankan hade blivit glad för vattnet och drack några klunkar och tog lite bröd.

När Bärgslagsbladet/Arboga Tidning kom till platsen fanns Eric Oskarsson, inspektör, och Johan Cederblad, polisassistent, på plats. Det är lite annorlunda arbete. Det är roligt med lite växlande arbetsuppgifter, säger Eric Oskarsson.

Bblat

 • medborgargardet

  arbete? 

 • NE_Mannen

  Fjäderfäspoliser istället för papperspoliser ? Känns som en ytterst relevant uppgift för polisen att ägna sig åt när det kryllar av zigenare i full fart med att stjäla allt de kommer över !!!

 • nufardomgesigsnart

  haha

 • Åsa Nilsson

  Men jisses det tordas väl inte aftonbladet skriva ngt om ..detta är ju ngt rasisitikt  att kalla stackars individen för anka   Den är väl född i Sverige Då måste det vara en svensk

  • Pantertanten

   Tidningsanka?

 • ledsenfarmor

  Skandalöst.

 • freedom2014

  Nu får det väl vara nog med korvbjudningar, ankspaning, och allt annat perifert som Polisen sysslar med ISTÄLLET för att ta tjuren vid hornen och reda ut den här allt växande mördar-och misshandlingskulturen som står rakt framför ögonen på oss alla…

  • Pantertanten

   Polisen hörde ordet ”mördarsniglar” och rusade dit!

 • http://www.facebook.com/people/Gunhild-Larsson/100003462692025 Gunhild Larsson

  Förvisa ankan tillbaka till Ankeborg och dra in hans put. Polisen har fullt upp ser jag.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Men det kanske egentligen var en ”anka”? Fast då blir ju destinationen Långtbortistan istället…

 • Absolutsvensk

  O andra sidan så är ju det här en god nyhet! Hade vi sluppit all j*vla skit som nybyggarna ställer till med så får polisen gärna göra sånt här, hellre en anka än en nybyggare.