Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Jönköpings kommun fakturerar Anders Borg 125 miljoner för misslyckad politik


MISSLYCKAD INVANDRINGSPOLITIK Onsdagen den 1 augusti skickades en faktura till finansminister Anders Borg på de 125 miljoner kronor som Jönköpings kommun årligen får betala för regeringens misslyckade politik.

Här nedan i videoklippet sänder de socialdemokratiska kommunalråden Elin Lagerqvist och Ilan De Basso sin hälsning till finansministern. Kostnaderna är blandat annat för neddragningar inom gymnasieskolan, utförsäkringar från A-kassa och sjukförsäkring som fortsätter att öka med oförminskad kraft. Lägg sedan därtill det antal somalier som kommer komma i anhörininvandringen.

 • Calaverra

  Vi svenskar ska betala för vårt eget folkutbyte/folkmord.. det är sjukt. Det är ju vi skattebetalare som får stå för den notan.

  • http://www.facebook.com/people/Mikael-Hirviniemi/1469103217 Mikael Hirviniemi

   Att betala skatt är häftigt! – M. Sahlin

 • Saxtorparen

  ” socialdemokratiska kommunalråden Elin Lagerqvist och Ilan De Basso ”
  Vad yrar ni om har ni bytt parti ?
  Det blir knappast bättre med socialdemokratisk politik.

 • http://www.facebook.com/people/Mikael-Hirviniemi/1469103217 Mikael Hirviniemi

  Skulle var mer ärligt av Jönköpings kommun att skriva ”Svenska folket” istället för Anders Borg.

 • https://twitter.com/#!/Lotassen Sunngifu

  Vad regeringen borde erhålla är en misstroendeförklaring.

 • TorgnySund

  Inte en dag för tidigt! Det kommunala självstyret urholkas mer och mer. Nu när Jönköpings kommun säger ifrån, så är det bara för andra i samma situation att göra detsamma.

 • Fattigknegare

  Jag är från Jönköping och Ilan De Basso är ett stort skämt. Han är inte bättre än några Moderata politiker som han påstår.

  Han skiter i oss som bor i Jönköping med, var vilda protester när han blev vald som S politiker. Finns en helt tråd på J-nytt av besvikna Jönköpingsbor över att ljust han blev vald. Anledningen var att han jobbade på arbetsförmedlingen och han var arrogant, otrevlig mot dom som var där för att söka jobb. Han sket i sitt jobb totalt för det ända han brydde sig om var att klättra politiskt, så stackarna utan jobb struntade han totalt i och svek till dom 100%.

  Så han är som dom flesta politiker, skiter totalt i både vårt land och invånare. Han är politiker för att ha ett soft jobb med bra lön.    

  • 585961

   Tycker att han först och främst dra ner på de generösa bidragen som han öser över alla  de inavlade  utsugarna han tar emot, ensam  trebarnsmor får 21800 kr/skattefritt per månad hon har inte betalat en enda krona i skatt, det ni pensionärer skulle vi leva flott på

 • Suecote

  Jösses uppror i kommunpolitiken! Det hade förstår varit lite mer trovärdigt om inte deras eget parti bedrivit precis samma politik i decennier, och om fakturan hade sett lite mer realistisk ut. ”Med mera” är väl var de har gömt massinvandringens kostnader. Jag skulle gärna skicka en faktura till Reinfeldt för allt lidande enskilda svenskar utsatts för som konsekvens av hans och hans företrädares svenskfientliga politik, och dela ut pengarna till dessa oskyldiga brottsoffer. Kanske någon på Tillväxtverket kan attestera…

 • Oxis

  Intressant 1) Tyckte inte mannen på bilden såg sympatisk ut och fick mina aningar bekräftade av inläggen här nedan.
  Intressant 2) Att en kommun gör så här tyder på att de i Jönköping bedömer situationen som desperat. Hoppas att andra kommuner gör likadant och med en ännu mer speciferad nota.
  Intressant 3) Notan kommer från socialdemokrater. Hur skulle det vara om de samtidigt rannsakade sin egen politik allt ifrån Palmes inträde på scenen?

 • 585961

  NU tycker jag Jönköpings kommun får ligga som dom bäddat inga fler pengar ska tas från skattebetalare, de ska gå till skola, vård och omsorg åt svenska skattebetalare, penningkistan är STÄNGD era puckon , SD 2014

 • kalle008

  Om Jönköping hade röstat som en del av skolorna gjorde vid låtsasvalet, så hade SD haft 40% av platserna i Jönköping, och man hade haft en annan inriktning.

  Så det är jönköpingsborna som ska tänka om.

 • niblic

  Är man uppmärksam kan man se att Sverige nu kommer in i det stadium som gjorde Grekland bankrutt. De ‘offentliga’ utgifterna skenar och ingen har dagskontroll. Den som har svenska kronor skall nog byta dom till Norska eller USD snarast. Eller köp mark och skog utanför Sverige. 
  Från och med valet 2014, när sanningen avslöjas, kommer det att gå mycket fort och landet kommer att stå inför en kris ingen sett maken till.