Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Invandrare reste till sitt hemland – slipper fängelse


RATTFYLLERI Redan när den 50-årige mannen, som då bodde i Fagersta, dömdes till fängelse för rattfylleri sade han att han tänkte hålla sig undan den svenska rättvisan. Och det gjorde han.

I juni 2006 ertappades mannen av polisen i Dalarna då han körde bil i Ludvika kommun med vad som visade sig vara 2,16 promille alkohol i kroppen. Tidigare det året hade han dömts till villkorlig dom och samhällstjänst för misshandel, men han misskötte samhällstjänsten.

Västmanlands tingsrätts dom i maj 2007 blev att han skulle avtjäna tre månaders fängelse, men mannen som inte närvarade vid rättegången skickade brev till tingsrätten och sade att han fanns i sitt hemland i västra Europa och att han inte tänkte återvända. Den svenska rättvisan kan endast begära utlämning vid grövre brott. Straffet har nu preskriberats – mannen slipper fängelse.

(Stannar han nu kvar i sitt land så var detta den bästa lösningen, då slipper vi kostnaden. Men kommer han nu tillbaka med första bästa färja, så är det galet.)

VLT

 • kirre

  Jag tycker också att babben kan hålla sig hemmavid så att vi svenska skattebetalare slipper ytterligare utgifter.

 • kokoo

  Sverige har förlorat en stor kulturberikare,men hoppet finns att han återvänder hit nu när brottet är preskriberat.Länge leve de fantastiska politiker vi har röstat fram i  detta sjuka  land.

 • snuffid

  Ja om vi skulle bli av med dem vore det mycket värt.

 • Suecote

  Ingen större skillnad mot alla utländska bilister som begår diverse trafikbrott i vårt land, de sk*ter också i böteslapparna från Sverige…

  • SM811

    Inte behöver de betala trängselavgift heller.

 • helkoll

  Antar att bidragen förs över via autogiro…För de tar inte slut bara för att han inte vistas i Sverige! Absurdistan blir mer och mer relevant.

 • kalle008

  Jag måste faktiskt erkänna att jag inte riktigt förmår uppskatta våra politiker på det sätt som vore rätt. Det är min artighet som hindrar mig.