Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Fem män gripna för personrån i Norrköping


FEM MOT TVÅ Under natten mot torsdag greps fem män i 20-årsåldern efter att ha hotat och rånat två jämnåriga män i centrala Norrköping. Rånet ska ha inträffat utanför en krog på Olai Kyrkogata vid 02.20.

Gärningsmännen har hållit fast målsägandena och muddrat dem på bland annat en mobiltelefon. De har dessutom hotat dem, säger Gittan Gustafsson, stationsbefäl vid Norrköpingspolisen.

En polispatrull grep snabbt en av gärningsmännen på plats. Med hjälp av signalementen kunde övriga gripas en bit därifrån. Tre av dem har lagts in för tillnyktring. De andra ska vi börja höra nu, säger Gittan Gustafsson. Ingen person kom till skada vid rånet. NT