Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

EDL-ledaren Tommy Robinson kommer till Stockholm


DISPATCH INTERNATIONAL Tommy Robinson, vice partiledare i nybildade British Freedom Party, är ett artistnamn för Stephen Lennon som han heter på riktigt. Han var ute på gatorna i Luton för tre år sedan för att hylla överlevande och stupade soldater i Afghanistan.

Den manifestationen ruinerades av muslimer och islamister som bland annat skrek ”mördare” åt soldaterna. Detta chockade Tommy och hans vänner, vilket ledde till bildandet av EDL, English Defence League. Nu finns även Swedish Defence League och på lördag den 4 augusti hålls det första mötet i Stockholm – med Tommy Robinson, en helt vanlig  typisk fotbollsgrabb egentligen, på plats.

Svenska medier framställer Tommy Robinson som en vedervärdig huligan och rasist. Polisen griper honom med jämna mellanrum, något han själv betecknar som rena trakasserier.

Dispatch International skriver i sin artikel:

”Vid ett möte med International Civil Liberties Alliance i Bryssel i början av juli, berättade Tommy Robinson sin egen version av EDL och hur hans engagemang vaknade. När poliserna vägrade ingripa mot islamisterna som hånade de engelska soldaterna, bestämde sig han och några andra unga män för att hålla en demonstration i Luton. Polisen bemötte dem som brottslingar och en av Tommys vänner förlorade alla sina tänder i en konfrontation med polisen.

En tid senare beslöt de sig för att demonstrera i Birmingham. De hann inte mer än komma dit förrän ett stort antal islamister lade sig att be på gatorna och därefter gick till attack mot demonstranterna.

– Dagen efter kunde man se bilder i tidningarna, berättade Tommy Robinson. Man såg en engelsk kille som låg på marken och en muslim som hoppade på hans huvud, men bildtexten löd: ”En fascist attackeras av en antifascist.”

Sedan dess har English Defence League hållit många offentliga möten. De samlar ofta flera tusen deltagare och är alltid måna om att hålla nazisterna i National Front ifrån sig. Ofta bär de plakat med texten: Islamism = nazism.

– Det är två sidor av samma mynt, säger Tommy Robinson.

[...]

Det senaste brottet man anklagat Tommy Robinson för är att han svurit åt en polisman. Tommys lag, Luton Town Football Club, spelar sina hemmamatcher i en stadion som ligger mitt i det numera muslimska bostadsområdet Bury Park. För att slippa trassel grep polisen Tommy Robinson utanför stadion och påstod att han hade svurit åt en polisman. Numera är han portad från stadion i tre år.

30 juni i år var EDL mycket nära en katastrof. Tre timmar innan de skulle demonstrera i Dewsbury, stoppade polisen tre islamister i en rutinkontroll längs motorvägen. I bilen där Jewel Uddin, 26, Omar Mohammed Khan, 27, och Mohammed Hasseen, 23, färdades hittades skjutvapen, macheteknivar och en hemmagjord sprängladdning. Samt en lapp som förklarade att EDL är ”Allahs fiender”.

– De var på väg mot oss. Deras syfte var att attackera, lemlästa och döda oss. Om de inte hade stoppats hade något hänt som kunde ha ändrat historien i vårt land, på samma sätt som ”Bloody Sunday” förändrade Nordirland för evigt.

[...]

På lördag kommer Tommy Robinson till Stockholm för att hålla möte tillsammans med kända islamkritiker som Robert Spencer (jihadwatch.com), Pamela Geller (atlasshrugs2000.typepad.com) och andra talare från Tyskland, Finland, Bulgarien etc.

[...]

Flera militanta vänstergrupper har redan aviserat att de tänker dyka upp och förstöra mötet. Danska Antifa uppmanar på sin hemsida människor att åka till Stockholm och stoppa mötet. Det vanligaste scenariot är att vänstergrupperna tar till våld för att tysta EDL.

Dispatch International

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=628972363 Nille Frederich

  http://www.nationell.nu/2012/07/31/edl-deltar-i-pride-vill-beskydda-den-vasterlandska-hbtq-rorelsen/

 • http://2faktatrivia.uhostall.com/ Faktatrivia

  Hoppas han tar med sig en koran och läser upp verser som han gjort i England bla

  Dvs verser som stärker bevis som mångfaldsfundamentalisterna vägrar ta upp med sitt gullande om islam

 • TorgnySund

  Welcome to Sweden Tommy, why not staying for some time – or forever!

 • Roland X

  I England förstörs EDL:s möten av aggressiva muslimer, i Stockholm kommer de istället att störas av den svenska vänsterns vuvozelor. Men jag är helt säker på att deras budskap stöds av flertalet medborgare i England och Sverige.

  • Sven Olsen – (argdansk)

   Det är bara att plocka av dem tutorna, och erbjuda dem att de kan stifta närmare bekantskap med dem – ”the greek way”.

   Om en sån tuta råkar ramla i gatan och gå sönder är ju inget problem – det är dessutom störande av allmän ordning att springa runt och tuta som småbarn.

 • Svensk_Tiger

  Jag hoppas på upplopp och ett nytt ”skotten i Sarajevo”

 • http://www.freesweden.info/blog vinterbadaren

  Man bör ha mycket klart för sig att ”EDL” och svenska ”SDL” INTE äro nationalister!
  Man vurmar får mångkultur i Europa så länge det INTE är muslimer! Många unga svenska nationalister har tyvärr gått rätt in i fällan.

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Det är bara att hoppas att Counter-Jihad har tillsett att det finns kapacitet att bemöta alla former för våld från vänstersvin och PK-idioter samt islamister under kommande helgen. 

  Att polisen kommer att stå och glo som vanligt är väl att förvänta – de har fått sina order om inte att hjälpa om vänsterpatrasket börjar uppföra sig som vanligt – alltså illa.

  Jag vet vi är många som kommer att vara närvarande, som har både träning och erfarenhet att bemöta hotfulla situationer.

  • http://www.aktualia.wordpress.com/julia-caesar Cavatus

   Är det bara att infinna sig på Norra Bantorget kl 2? Eller kommer föredragen att ske inomhus någonstans i någon lokal som kräver inträdesbiljett? Någon som vet var i så fall?

 • Mariah_Magdalena

  Gods speed, Tommy Robinson!! 

 • Oxis

  Det finns ett hopp om att Europa börjar resa sig.

 • tobigforyou

  Detta är människor som visar ett enormt civilkurage.
  Det var inte polisen,utan till största delen EDL som stoppade kravallerna i London för ett år sedan.
  Go EDL go!!!

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  Det är inte mycket till media bevakning man kan följa i svenska tidningar och tv.
  Regeringen och våra så kallade politiker är livrädda att det skulle öppna upp ögonen på dom som tror på PK media och inget annat läser, att få se att det finns en stor massa med människor som insett hotet emot vår värld!