Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

15-årig flicka misshandlad av jämnåriga flickor i Helsingborg


MISSHANDEL Vid 22-tiden på onsdagen fördes en 15-årig flicka till sjukhus efter att ha blivit misshandlad av tre jämnåriga flickor. Misshandeln ska ha skett på Elinebergsplatsen i Helsingborg och bestått av sparkar och slag. Den 15-åriga flickan fördes med ambulans till sjukhus.

Hon har bland annat brutit ett finger och eventuellt näsan, säger Minna Friberg, inre befäl vid Helsingborgspolisen. En patrull har pratat med flickan på sjukhuset och upprättat en anmälan om misshandel. Ingen av förövarna har frihetsberövats. Vi har identifierat en av dem men vi har mycket arbete kvar att göra under morgondagen, säger Minna Friberg. HD