Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Sahlin nomineras till världens sosse-ledare


INTE FÖRVÅNANDE ALLS Mona Sahlin nomineras nu till ledare för socialistinternationalen. Socialdemokraterna har nominerat sin tidigare partiordföranden Mona ”Toblerone” Sahlin till ny generalsekreterare i socialistinternationalen.

Socialistinternationalen (SI), är en internationell organisation för socialdemokratiska partier där sekretariatet finns i London. Organisationen består av 161 socialistiska partier över hela världen. Nomineringen görs inför kongressen i Sydafrika den 30 augusti. Under 1980-talet gav de flesta medlemmarna i SI sina stöd till Sandinisterna, FSLN, i Nicaragua, vars vänsterinriktade regering var i konflikt med USA.

- Vi har i många år försökt att modernisera socialistinternationalen. Mona Sahlin är en utmärkt person för att gör det jobbet, säger Urban Ahlin, partiets utrikespolitiske talesperson.

Efter 1980-talet har flera medlemskap beviljats i SI, så även ex-kommunistiska partier som italienska Vänsterdemokratiska partiet (Democratici di Sinistra) (PDS), och Puertoricanska Självständighetspartiet (Puerto Rico). Antalet medlemmar har fördubblats sedan 1990. Efter oroligheterna i Nordafrika i början av 2011 har Egyptens och Tunisiens medlemspartier uteslutits ur internationalen.

TV4

 • TorgnySund

  Urban Ahlin säger att sossarna i flera år försökt modernisera Socialistinternationalen … och vad blev resultatet – Mona Sahlin! Det är väl inte vidare modernt, att välja en gammal snattande  sossetant? Det moderna i Mona, anses nog vara hennes ”heta homokyssar”. Man äcklas av sossarnas så kallade nytänk

 • http://misslyckande.wordpress.com/ Misslyckande

  Hon bidrog ensam S tappade 20%, hennes alla skandaler har ständigt försvarat med mosa/mobba Mona

  Särbehandlas hon enbart pga hon är infödd i partiet tack vare hennes pappa jobbade med Palme? Är det den enkla förklaringen?

  Och Urban Ahlin säger ”förtroende”

  Mona Sahlin är makt och pengakåt 

 • Jan Ove Allan Malmgren

  Och världen blev ännu dummare. När jag läste det här tänkte jag att det här var ett försenat Aprilskämt men efter en stund förstod jag att det var på allvar. Göran Persson sa en gång om Mona Sahlin: ”Tänkandet är inte hennes starka sida”. För en gångs skull håller jag med. Nu går jag och hämtar luktsaltet.

 • SM811

  Detta visar på att Socialdemokratin är på utdöende. En person som inte respekterar andra demokratiskt valda partier skall inte premieras för detta.

 • ningal

  Tänk om hon får det…:-)…troligen slipper vi se henne här i Sverge på ett bra tag…och så slår hon några spikar till i Sossekistan, denna gången internationellt.

  WinWin kallas det väl för, klart att Urban Ahlin är entusiastisk.

 • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

  Om de andra ländernas partiorganisationer är lika lobotomerade som sossarna i Sverige var innan de gjorde sig av med Sahlin så kan hon få jobbet. Annars lär någon med hjärna få det.

  Sossarna är ju trots allt arbetarnas viktigaste företrädare i Europa. Man måste ju upprättahålla en minimistandard. Att Sahlin blev partiledare för S i Sverige måste ha varit partiets historiskt sämsta utnämning.

 • Oberst

  ”Världens sosse-ledare”? Skall det framstå som något smickrande?

 • Andersonszkan

  Det blir en fin spik i kistan på Socialistinternationalen – kan hon inte ta med sig Expo när hon sticker?

  • Oberst

   Och Guillou, Lööf, Ullenhag och Billström.

 • Oxis

  Har Socialistinternationel sjunkit så djupt att det inte finns något bättre val? Borde det inte finnas lite mer skärpta och intellektuella personer i toppen där som kan ta över? Kommer Sociallistinternationel ner på Mona Sahlins i alla bemärkelser låga nivå då blir det inte mycket till Socialistinternational.

 • kirre

  Socialistinternationalen får skylla sig själva om dom nu väljer den IQ befriade WT häxan till ordförande. Sorgligt att en person som Mona Sahlin fortfarande är gångbar på den politiska marknaden.

 • http://www.facebook.com/bolivard.eriksson Bolivard Eriksson

  Det går ut för sossarna 

 • Xjoson

  Där passar hon bra. Storbedragaren och förskingraren Giorgos Papandreou är president i SI ( mannen bakom Greklands ekonomiska problem och tillkortakommande ) Jag tror sossarna är desperata och försöker gömma henne där hon gör minst skada.

 • http://petterssons.bloggsida.se/ Stefan K

  Vad var det Sahlin sa för några år sedan?
  ”Om två personer söker samma jobb ska den som heter Muhammed få det”.
  Visa att du verkligen menar allvar med de orden Mona och tjura inte när du blir utan.

 • YOTHI_TARZAN

  Om hon inte får detta jobb blir hon ambassadör i Ulan Bator huvudstad i Mongoliet – jag har inside information

 • Dreadsfobi

  När ska den ohyggliga varelsen Måna Muslim lägga ner?