Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Nytt migrationsavtal för Torpshammar för 60 ”flyktingar”


FLYKTINGTILLSTRÖMNINGEN Dagen före nyårsafton skrev vi en artikel om lilla Torpshammar, en tätort i Ånge kommun, Medelpad med cirka 450 invånare. Anledningen då var att vi uppmärksammade att elevbostäder i Torpshammar blev flyktingförläggning i stället. Återigen gick invandrarna före våra egna svenska barn, då eleverna kastades ut.

Elevbostäderna på Bobergsgymnasiets AWARE-utbildning i Torpshammar skulle bli flyktingförläggning under två månader. “Men man vet aldrig, det kanske kommer att bli en förlängning”, sa ägaren Kjell Jonsson då. Då var det tal om 45 rum med två invandrare i varje rum, totalt 90 personer. De elever som bor där nu kommer att få andra rum. Nu har Torpshammar åter tecknat avtal med Migrationsverket.

I tre månader ska 60 platser beredas vid det före detta elevhemmet. De första flyktingarna kom för några dagar sedan, men då en del störningar förekommit så har några redan flyttats vidare till annan ort. Ånge ligger drygt 40 km från Torpshammar.

Förra gången – i december – sades det att ”det här kommer att vara bra för Torpshammar. För näringsidkarna kommer det här att bli mycket positivt. För Ånge kommun kommer en uthyrning till Migrationsverket bli en ekonomsikt god affär”.

Relaterat
Eleverna blir utkastade från sina rum – flyktingar tar över

ST

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  Låt mig få gratulera Torpshammars invånare, för ni röstade väl för ökad massinvandring senast det begav sig, eller…?

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  ”För Ånge kommun kommer en uthyrning till Migrationsverket bli en ekonomsikt god affär”

  Synd bara att kommunens invånare får ta smällen. Med våldtäkter, misshandlar och skadegörelse. Blir säkert ”jättekul” för eleverna att bo grannar med 90 huliganer från Syrien.

  • Ulf Nygård

   Du glömde snatterier, intrång i trädgårdar, stenkastning, bilbränder och stölder…
   Torpshammar som är en idyll i medelpad kommer att bli ett nytt Rosengård så det gäller för invånarna att bita ifrån redan från starten…….

 • http://www.facebook.com/people/Gunhild-Larsson/100003462692025 Gunhild Larsson

  Fler röster till SD.. 450 invånare och 60 MENA.. Ojoj. Invånarna kommer att få fullt upp i lilla Torpshammar.

 • Kubosuka

  ”För Ånge kommun kommer en uthyrning till Migrationsverket bli en ekonomsikt god affär”
  Jo jävlar, har flyktingarna med sig egna pengar och betalar för sig? Knappast utan det är i slutändan staten(våra pengar). Precis som Nils Gossas i Borlänge menar att dom kommer tjäna på att ta emot flera hundra flyktingar för dom får en viss summa pengar från staten för varje flykting.

  Hur jävla dum i huvudet får man vara som politiker, vart fan tror han att staten får pengarna ifrån egentligen? Men det är väl inte undra på när dom tror att dom är pojken med guldbyxorna http://www.youtube.com/watch?v=mpgtnor5hac

 • NE_Mannen

  Ånge kommuns ekonomi kommer att ‘förångas’ snarare än att bli en lönsam affär.

 • xbenedictx

  Lika god affär som när man står ute och fryser på vintern och pissar i byxorna för att fort bli varm.
  Tänker man kortsiktigt så får man betala ett dyrt pris.

 • kokoo

  Vad kulturberikat Torpshammar skall bli. Nu skall Torpshammars innevånare få se vad Alliansen menar med kultur.Lås dörrar,håll era småflickor  under uppsyn,låt inte cyklarna stå ute på nätterna,gå inte ut ensamma efter mörkrets inbrott, LYCKA TILL.

 • http://profile.yahoo.com/2M2URKWT5BDZ66YMW7V5B4ZXP4 Bo

  Boende i Torpshammar med omnejd som har röstat på sjupartiet, nu har ni fått precis det ni röstade på, jag hoppas att ni är nöjda nu. Om inte, så fundera på att rösta på SD nästa gång även om det tar emot för en del så är det bara att inse att det inte finns något alternativ.

 • http://petterssons.bloggsida.se/ Stefan K

  Samtidigt läser vi detta 
  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/det-behovs-fler-studentbostader_7383824.svd
  Hur i helvete ska man lösa bostadsproblemen när lediga och relativt billiga bostäder hela tiden viks till de nya svenskarna för att kommunerna vill göra vinst på skattebetalarnas bekostnad?

 • 585961

  Om möjligt sluta betala skatt , får man inget betalar man inget och dom som vill ha något får betala , rättvist eller hur, ge fan i svenska skattebetalares pengar ta ur din egen  Billström och herr  ullentott, ge svenska ungdomar arbeta och bostad och inte kriminella apor från Afrika

 • Pingback: Coop-butik tvingas anlita väktare i butiken « Sweden Confidential

 • PerAnders64

  Fy fan – att se sin gamla hembygd utsättas för detta ”flykting”fjäsk som ödelägger snart hela vårt fosterland.