Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Migrationsverket välkomnar världens hbtq-personer


VANSINNET FORTSÄTTER Migrationsverket uppmärksammar i år Stockholm Pride genom en ny webbsida riktad till hbtq-personer som vill flytta till Sverige eller har sökt asyl här.

Den lagstiftning som Migrationsverket arbetar med ska tillämpas lika, alltså oberoende av exempelvis sexuell läggning, kön eller könsuttryck. Erfarenheter från Migrationsverkets tidigare deltagande i Stockholm Pride är att det finns många specifika frågor kring tillämpningen av lagen när det gäller hbtq-personer.

En webbsida riktad till hbtq-personer är ett sätt att skapa varaktighet och spridning kring tillämpningen av lagstiftningen. Utgångspunkten har varit de frågor som kommit fram när verket varit representerat med ett festivaltält under Pride-veckan tidigare år.

Migrationsverkets förhoppning är att den nya webbsidan kommer att vara till hjälp för den som vill flytta till Sverige eller har sökt asyl här.

Den nya sidan hittar ni här

 • http://petterssons.bloggsida.se/ Stefan K

  Tänk, jag som trodde att nästa stora Pride-festival skulle arrangeras i något muslimskt land och att muslimska bögar och flator slapp fly sina intoleranta landsmän.
  Nej, klart de ska få chansen att komma hit i stället. Vi lägger gärna ännu mer av våra surt förvärvade skattepengar på världens alla grupper och etniciteter.

  • bibo57

   Kanske dags att ifrågasätta vår höga skattenivå och kräva siffror på vad pengarna gåt till, krona för krona? Borde vara en rättighet.

 • Talibananas

  Säkert finns det politiker och tjänstemän som försöker bräcka varandra i gränslösa överbud och urskillning av minoritetsintressen, ungefär ”se vad jag har upptäckt, visst är det fint!”. Men sedan moralmästerskapet fortgått i åratal och hyllningskören närmar sig extasen, och hämtar kraft i mobiliseringen mot ”intoleransen” och ”främlingsfientligheten” m fl fobier, så är nu dårskapets magnifika och kostsamma tåg i rullning och kommer att dundra fram mer eller mindre av sig själv…

  Hej, jag söker asyl, för jag är bög. Här är min väninna, hon är en riktigt butschflata, och hen är lite mittemellana. Har ni HBTQ-toaletter? Butlerservice i T-banan? Mer sosse, mer skatt, mer av allt, det ska vara graaaaatis!

 • Leikin

  Finns ingen anledning att diskriminera någon människa på grund av sexuell läggning. Emellertid öppnas nu ett nytt fönster för världens alla lycksökare att komma till Sverige. Är du bara bög eller flata får du garanterat uppehållstillstånd i Sverige.

 • https://twitter.com/#!/Lotassen Sunngifu

  Eftersom det föds för få barn i Sverige vill man ju ha hit invandrare som kan höja födelsetalen, den sk demografiska utmaningen. Skulle vara intressant att få veta på vilket sätt hbtq-personerna löser det demografiska problemet.

 • TorgnySund

  Snart får Alliansregeringen med en clown som ledare, konkurrens med det återuppstådda Cirkus Scott.

 • YOTHI_TARZAN

  Sverige är Europas löjligaste land

 • kokoo

  Vilket fantastiskt land som kommer att fyllas av bögar,flator samt muslimer och kriminella samt Alliansens beundrare.vi får inte glömma att MP samt V kommer att stortrivas.

 • loofon

  Öhhhh, vilka länder behöver man fly ifrån om man är HBT-person?
  Jag tycker inte riktigt det framgick.

  Fast, om vi fick in lite HBT-personer med hår på bröstet (av båda könen?) så kanske de kunde fördriva islamisterna  :o )
  Undrar vilken sida kulturmarxisterna skulle ställa sig på då …