Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Man misstänks ha tänt eld på ex-sambon


UPPDATERAD MORDBRAND I SVARTSJUKEDRAMA En man misstänks ha tänt eld på en kvinna i en ort utanför Falun på lördagskvällen. Han har anhållits misstänkt för mordförsök. Kvinnan fördes till sjukhus med brännskador.

Polisen fick larm om händelsen strax efter klockan 20 på lördagskvällen. Han greps, och anhölls sedan på söndagen misstänkt för mordförsök, alternativt grov misshandel. Mannen ska ha hällt brännbar vätska över kvinnan och tänt på.

Det är oklart hur pass illa skadad kvinnan är. Kvinnan är förd till en brännskadeklinik någonstans i landet. Vi har ingen sådan i Dalarna, säger Sven Matzols, vakthavande befäl på dalapolisen.

Polisen är mycket förtegen om ärendet. Det är förundersökningssekretess. Vi måste få jobba med ärendet. Det är ett flertal personer som ska höras, säger Sven Matzols.

UPPDATERING I den liten orten i Dalarna hällde den svartsjuka mannen bensin över sin ex-sambo och tände eld på henne i lördags kväll. Mannen och kvinnan är båda i 50-årsåldern.

– Vi har anhållit en man för mordförsök alternativt grov misshandel, säger Kent Lind, länsvakthavande polisbefäl i Dalarna.

Ett möjligt(!) motiv som nämns av personer i familjens närhet är svartsjuka. Kvinnan ska ha åkt hem till sin tidigare sambo för att berätta om en ny partner. Mannen blev då rasande och tände eld på kvinnan som nu vårdas för svåra brännskador på Linköpings universitetssjukhus, efter att först ha legat på Falu lasarett. Enligt uppgift är kvinnan allvarligt skadad och kommer att hållas nersövd en längre tid.

– Hon skulle lämna deras gemensamma dotter som är i femårsåldern, säger en nära vän till kvinnan.

Polisen hänvisar till förundersökningssekretess och är ännu förtegna. Under dagen har polisen utfört tekniska undersökningar av brottsplatsen, samt hållit förhör med vittnen och den misstänkte mannen.

– Vi kan inte säga så mycket mer än att en man sitter anhållen och att de inblandade har haft en nära relation, säger Kent Lind, länsvakthavande polisbefäl i Dalarna.

Expressenkristianstadsbladet

 • Catinka

  Tänk så mycket denna mångkultur tillför oss barbarer.  Att bränna odygdiga kvinnor har vi väl inte haft i landet-som-egentligen-inte-finns tidigare? Tror det är någon exotisk och spännande kulturyttring från något långbortistan-land.
  Men vi lär oss varje dag hur värdelösa vi är i denna kulturöken och tackar nådigast för alla intressanta bidrag vi får. Ett särskilt tack till herr Reinfeldt som vill ge oss alla världens kulturer.
  Visserligen får vi betala en del men smakar det så kostar det, för vanliga löntagare naturligtvis. Att vi inte har råd med skolor och äldrevård längre får man se i det längre perspektivet, vi ska ju ändå utrotas så varför kosta på dem som redan är uträknade? Nej, Svedistan blir nog ett underbart samhälle bara på några få decennier med det benägna biståndet från DO och migrationsverket. Visserligen kommer inga vita människor att stanna här men med den energi och uppfinningsrikedom ”nybyggarna” besitter så uppfinns nog ett nytt IKEA eller Alfa-Laval varje dag.
  Vad jag inte riktigt förstår är varför inte hela regering och riksdag bor i de ”kulturella” delarna av vårt land? De brukar inte ha svårt, med sina löner, att ta chansen att insupa allt det nya, moderna Sverige.

  • Knallgas

   Vill inte regna på din fina rant, men han var en svensk herre ;)

 • citymannen

  Mångkulturen värmer inte alltid, mycket tragiskt….

 • rinkeby

  Det låter inte som det är Arne och Sofia som bråkat… Någon som vet ev nationalitet på denne förövare? Visst det kan vara pursvensk idiot men det är ju ganska ovanligt att man häller bensin på någon och tänder på.. Låter mer som importerat problem..

 • 585961

  Ja inte svårt att räkna ut varifrån detta svin kommer, det är  från en kultur som  älskar att bränna upp sina kvinnor när dom inte längre vill ha sina skägg och inte lyder kräken, finns det några mer lågtstående individer???

  • Knallgas

   Han är en etnisk svensk och du borde göra mer resarch :)

 • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

  Dalmasar har en uråldrig kultur. Man får ta hänsyn till det.

 • Knallgas

  ss

 • Gaggas

  Himmel va fort man lär sig hur man blir en barbar…………
  Som någon redan kommenterat så är det inte brukligt för svenskar att tända eld på sina ex. Men sen hör man hur många fall som helst där detta görs av just barbarer och tycker att ”visst låt henne lida som jag gjort”….Otroligt synd att denna primitivism ska vara en smittsam sjukdom…..