Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Kvinna avliden efter ett lägenhetsbråk i Malmö


UPPDATERING 4 Kl. 17.00 KVINNOMORD En kvinna har avlidit efter ett lägenhetsbråk, uppger Skånepolisens informatör. Friisgatan är avstängd. Det är stopp från Norra Skolgatan till Södra Förstadsgatan. Porten står öppen till ett hus på gatan och där inne har ett allvarligt brott begåtts, uppger en polis.

Polisen fick larm klockan 12.09 och ett antal patruller skickades till platsen, liksom två ambulanser. Båda ambulanserna har lämnat platsen utan att ta någon med sig, berättar ett ögonvittne på plats, Max Westerberg. Han har också sett fler poliser anlända till platsen. Ingen har gripits.

UPPDATERING 2 Detta är alltså runt hörnet från Skolgatan där en kvinna mördades av sin pizzabakande man för ett par veckor sedan. Förmodligen är adressen Friisgatan 5 B, men inte helt bekräftat.

Från polisens sida:

Bråk i lägenhet, Möllevången. Kvinna avliden.Polis larmas om ett bråk i en lägenhet. En kvinna anträffas skadad på platsen. Brott kan inte uteslutas. Kvinnan uppges vara allvarligt skadad. Polis spärrar av ett större område kring platsen för teknisk undersökning. Uppdatering: Kvinnan har konstaterats avliden och man har fastställt hennes identitet. Alla anhöriga var vid 14:30 inte underrättade. Under eftermiddagen görs en teknisk undersökning, dörrknackning utförs och polis letar vittnen till händelsen. En pressinformatör finns på plats på adressen för att svara på frågor från media under eftermiddagen. Ytterligare information: Imorgon den 31 juli, kl 10:15 hålls en presskonferens på i polishuset på Porslinsgatan. Med anledning av det inträffade närvarar de som arbetar med fallet på presskonferensen.

Det var en granne som hörde oväsen från lägenheten på Friisgatan i centrala Malmö och larmade polisen strax efter klockan tolv på måndagen. När polisen kom till platsen hittades kvinnan mycket svårt skadad. Ambulans tillkallades men när de kom fram konstaterades hon avliden.

– Hon avled av sina skador och vi misstänker brott, säger Linda Pleyn, informatör vid Malmöpolisen.

Totalt skickades sex polisbilar och två ambulanser skickades till platsen. Ambulanserna lämnade platsen efter drygt en timme utan att ta någon med sig. Polisen rubricerar brottet som mord alternativt dråp, men vill inte säga något om hur kvinnan dog.

UPPDATERING 3

Enligt obekräftade uppgifter kan offret vara 52-åriga Ingela Hedh på Friisgatan 5 B lgh 1302. På samma adress är mannen Mehmet Özkan Ahmet 59 år skriven. Men detta är inte bekräftat ännu så vi säger inte att det är så. Men polisen ska enligt en annan uppgift ha sagt sig leta efter en utländsk man i 50-årsåldern på cykel.

UPPDATERING 4 Det lutar mer och mer åt att Mehmet Özkan Ahmet 59, turkcypriot, är mannen som är mördaren av Ingela Hedh 52 år.

SDS, Polisen, AB

 

 • Xjoson

  Jag älskar Malmö…….???? äskade ska det nog va !!!

 • j_london

  Det händer ofta mycket otäcka saker i Malmö. Mest varje dag… sedan lång tid tillbaka. Märkligt att ingen i muslimlandet Sveriges andra största stad reagerar på den negativa utvecklingen.

  Jo, det förvånar mig verkligen…

 • Oberst

  Kan inte Malmös ”starke man” gör något åt denna situation? Han har både erfarenhet och hög lön. Hallå, Reepalu? Hallå? Raapalu?

 • Buttington

  Svensk kvinna misshandlad till döds av muslimsk sambo? Som man bäddar får man ligga kanske.

 • World Traveller

  Malmopolisen letar nu efter Mehmet Özkan Ahmet. Deras mobila korvmojstyrka patrullerar just nu Rosengardsomradet och har bade en tjock special med extra gurksallad och en dubbelburgare med extra loek fardiga att ge till Mehmet. Gratis dryck ingar ocksa forstas.

 • Calle86

  Alltså helt ärligt, jag har mycket svårt att tycka synd om denna kvinna. Väljer man en muslimsk man får man fan ta och skylla sig själv. Vi ser det gång på gång på gång!! I en m muslimsk mans ögon har han rätt att döda en kvinna som inte gör som han vill!! Snälla Sverige vakna och inse vad som händer när det väller in muslimer med denna kvinnosyn! För övrigt vill jag tacka er på Swecon, ni är helt otroliga med era snabba uppdateringar när det har hänt något. Skitgrymt!!

 • http://vattentemperatur.blogspot.se/ AnnaF3

  Tips till svenskor med smak för MENA män: vänta med att diskutera relation tills efter ramadan månaden. MENA temprament och låg blodsocker äe en mordisk kombination ;-)

 • ledsenfarmor

  Begriper inte hur man som svensk kvinna kan ge sig ilag med detta MENA-patrask. Får inte in det i mitt huvud.
  Det är att be på sina knän, om problem. Vad tusan tänker de med? Gillar de att bli slagna och förödmjukade?
  Eller känner de sig som ”goda” medborgare?
  Än en gång, jag begriper mig inte på svenska kvinnor ibland.
  Absolut inte denna sorten.

  • j_london

   Jag är den förste att hålla med dig. Jag kan i mitt liv inte få in i min skalle hur en svensk kvinna på tu man hand – i samma rum, i samma hus – överhuvudtaget kan uppehålla sig tillsammans med män, som varit i närheten av Koranen. Jag fattar det inte!

   Finns det ingen självbevarelsedrift kvar längre hos folk… kvinnor?

   • ledsenfarmor

    Vet inte. Enda förklaringen som ev finns, är att de är så PK-influerade att det är svår att bota. Inte ens avprogramering hjälper

  • YOTHI_TARZAN

    Jag pratade med GUD om detta och han förstår inte heller

 • bittan

  För varje dag som går sjunker förtroendet för våra folkvalda

  • Oberst

   Kan det bli lägre?

   • http://www.facebook.com/profile.php?id=723477536 Anton Karlsson

    Vilket förtroende? 

 • Support81HA

  Någon som har en bild på nybyggaren?

 • Pingback: Man anhållen i sin frånvaro för kvinnomordet i Malmö « Sweden Confidential

 • Pingback: Kvinnomördare snyftar i Aftonbladet « Sweden Confidential