Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Feministiska debattörer anser överfallsvåldtäkter inte vara stort samhällsproblem


SVAMMEL OCH TRAMS I KUBIK Debattörerna och svamlarna Carina Ohlsson 55, ordförande i Sveriges Kvinno- och Tjejjourers Riksförbund, SKR och Olga Persson 35, förbundssekreterare för Sveriges Kvinno- och Tjejjourers Riksförbund, SKR, skriver idag på Debatt i Aftonbladet om ämnet våldtäkter – ni vet ämnet som är tabu.

Låt oss slippa rubriker om sommarvåldtäkter”, börjar de sin artikel med. Och fortsätter med: ”Årstiden då medierna skriver om våldtäkter är här – men de flesta våldtäkter begås i hemmet – inte i en park”. ”Våldtäktsvåg i Sverige” rapporterar Expressen. Enligt Aftonbladet fruktar polisen en ”våldtäktsliga”.

DEBATTEN: ”Mediernas larm om sommarens våldtäktsvågor skrämmer upp tjejer och kvinnor i onödan och döljer det faktum att de allra flesta våldtäkter sker inomhus, av en man som har en ralation[sic] till den som utsätts för brottet, skriver dagens debattörer.”

Skrämma upp i onödan? Jo, säg det till kvinnorna i Örebro, Gävle, Bollnäs, Mariannelund och övriga… Flera hade nog varit tacksamma om de hade varit mer rädda om sig. Det är sådana som dessa två kackaduor och media, som förskönar invandringen och döljer sanningen som får godtrogna svenskar att tro gott om alla mörkermän. Och tyvärr gäller detta också våra äldre när en utländsk man/kvinna ringer på dörren om en ”tjänst”.

Rubriker om att ovanligt många våldtäkter som äger rum på parkvägar, i gömda mörka vrår, bakom en häck eller inne i en trappuppgång anser dessa två ”debattörer” vara något stort samhällsproblem. De vill i stället framhäva alla våldtäkter som begås i hemmet där majoriteten begås. Och javisst, majoriteten begås säkert där, men vilka begår flest där?

Har vi till exempel någon statistik på hur många muslimer eller zigenare med sin osunda sjuka kvinnosyn som begår dessa övergrepp där mannen är Gud och kvinnan som är värdelös, ska hålla käft och inte kan neka mannen sex? Mörkertalet där? Alla våldtäkter är tragiska, oavsett gärningsman och offer, förutom barnoffer som är det mest tragiska.

Batikhäxorna aka ”Debattörerna” hävdar att det i snitt anmäls 18 våldtäkter varje dag och av dem har 15 skett inomhus, således tre utomhus. Skulle dessa tre vara mindre brottsliga, eller mindre stickande i folks tycke och hjärta? Är dessa tre dagliga våldtäktsoffer som utsätts för dessa traumatiska våldsamma våldtäkter utomhus mindre värda då? Utomhusoffren vågar sig oftast knappt ut efter ett sådant överfall.

Är det inte ett minst lika stort samhällsproblem när tusentals kvinnor inte vågar sig ut för att handla utan att nästan göra på sig av rädsla? Och detta på grund av invandrade män med fel kvinnosyn. Läs dansk och norsk media, där står det svart på vitt, nästan dagligen.

”Vi skriver om det här för att det är ett stort samhällsproblem, varannan timme anmäls en våldtäkt i det här landet”, sa Aftonbladets nyhetschef Jonathan Jeppsson i P4 Extra Sommar nyligen. Med ”det här” menas det 20-tal överfallsvåldtäkter som polisanmälts de senaste veckorna.

Jeppsson har fel gällande en viktig parameter.  I snitt polisanmäls 18 våldtäkter varje dag och av dem har 15 skett inomhus och tre utomhus. Det är alltså de som begås inomhus av en man som har en relation till den som utsätts som är det stora samhällsproblemet, men om denna våldtäktsvåg som pågår dygnet runt, året om i hela landet rapporteras det inte i Aftonbladet.”

Dessa två tokar i Aftonbladet har även mage att påstå att ”Bilden av en ensam kvinna i sommarklänning som överfalls av en bestialisk man på en mörk parkväg” inte stämmer med verkligheten. Det är tydligen även det en myt. Har de månne snott Erik Ullenhags enformiga manuskript till artikeln?

”Överfallsvåldtäkter följer en dramaturgi som passar på löpsedlar. Bilden av en ensam kvinna i sommarklänning som överfalls av en bestialisk man på en mörk parkväg är lätt att visualisera, men stämmer inte med verkligheten. På sommaren sker visserligen fler överfallsvåldtäkter än på vintern eftersom fler människor rör sig utomhus. Men de är fortfarande i klar minoritet.”

Dessa två ärthjärnor som nu har slagit sina (o)kloka skallar ihop, förmodligen även för hårt också, verkar inte tro att de invandrade folkgrupper som står för i stort sett 100 procent av alla överfallsvåldtäkter inte skulle göra samma sak hemma mot fru, barn, kusiner eller vem kvinnan nu månde vara. Herregud, när ska dessa mångfaldsvurmande dårar med sitt rödvinsglas i ena handen begripa fakta och se verkligheten?

”För de allra flesta är det glasklart att fördöma överfallsvåldtäkter runt fikabordet, men när det gäller våldtäkter där offer och gärningsman känner varandra blir det ofta mer komplicerat. Våldtäkt leder till så mycket skuld och skam för den som utsätts att endast mellan 10-20 procent vågar eller orkar polisanmäla.” (Och hur många muslimska eller zigenska barn eller kvinnor skulle VÅGA anmäla sin man/pappa? Red anm.)

”Varför skäms då den som utsätts för våldtäkt och vilken roll spelar medierapporteringen? Kan det vara så att den sneda rapporteringen och de skyddsstrategier som kvinnor och tjejer översköljs med ökar skulden och skammen hos den som utsätts snarare än förebygger våldtäkter?

De flesta tjejer och kvinnor behöver inte lära sig hur de ska bete sig för att inte försätta sig själva i riskfyllda situationer. De vet sedan barnsben att de inte kan röra sig fritt i sommarnatten. Att ta sällskap, hålla mobilen redo i handen och öka takten om en man går bakom dig på vägen hem är så naturligt att de flesta inte reflekterar över det.”

Varför är det enbart vita europeiska flickor/kvinnor som blir överfallsvåldtagna i våra länder? Varför blir nästan aldrig en muslimsk eller annan mörk invandrad kvinna eller flicka våldtagen ute? Återigen, varför är det så svårt att förstå fakta? Vad är problemet? Häromdagen publicerade vi ett radioklipp från P1 där en invandrare erkände öppet att man rånar svennar för att slippa kusiner och brorsor. Tänk sen ett snäpp längre!

Snillehönorna spekulerar vidare i hur man förebygger våldtäkter:

 • Visst kan bättre belysning i parker och skyddsstrategier
 • Att ha 112 inslaget på mobilen reducerar vissa risker
 • Ett uthålligt arbete med sex- och samlevnadsundervisning i skolan
 • Ett förebyggande arbete som bryter kopplingen mellan normer för manlighet och våld, till exempel genom att ifrågasätta förväntningarna på att mäns sexualitet ska vara okontrollerbar och gränslös.
 • Återkommande och obligatorisk utbildning med fokus på attityder och värderingar om sexualbrott för rättsväsende, polis och övriga berörda myndigheter.
 • Att media inte spelar på människors rädsla utan i stället beskriver verkligheten som den ser ut.

SweCon har en enklare lösning på ”problemet” som inte är ett stort samhällsproblem, enligt dessa två kacklande hönorna.

 • Utvisa alla invandrare direkt som begår våldtäkt, eller försök till våldtäkt.
 • Stoppa massinvandringen av så kallade ”ensamkommande barn” från Afghanistan, Somalia och Irak, som alla är presumtiva sovande våldtäktsmän. Låt hellre kvinnor och barn, som är barn få komma hit.
 • Sluta dalta med straffen för dessa vidriga våldbrott. Hårt straff, och sen utvisning.
 • Bevilja en licens till utsatta kvinnor/offer att få ha pepparspray eller ett vapen för att kunna skydda sig.
 • Gör bättre kontroller och fler hembesök hos dessa invandrade grupper
 • Ta tag i islams kvinnoförtryck, redan i skolorna. Berätta, informera och visa hur islam ter sig anno 2012.
 • Etc etc

Vi påstår inte att det inte finns vita, etniska svenskar eller nordmän som inte begår våldtäkt eller pedofilbrott. Det gör det visst, och alldeles för många. Men 99 av 100 gruppvåldtäkter, till exempel, är inte svenska män, det är konstaterat för länge sen. Pedofiler har vi tyvärr också gott om bland svenskar, men tyvärr har vi inte nån lag som kan utvisa svenskar eller göra så de aldrig mer kan utföra brottet – tyvärr igen.

Men alla ni hycklare därute i media och som debatterar i era slasktidningar, börja vakna upp ur rödvinsfyllan nån gång och erkänn fakta. Vi som vet faktan kan i alla fall erkänna att tyvärr finns det mängder av vita svenskar och nordmän som begår dessa vidriga brott mot kvinnor och barn. Men – det rättfärdigar väl inte att vi importerar invandrare som begår dessa brott och ökar på statistiken till skyhöga siffror.

AB

 • http://misslyckande.wordpress.com/ Misslyckande

  Deras sjuka perversa ”mångfald” får inte nedsvärtas

  Och det är OK för AB och EXPRESSEN att hänga ut ”svenskar” våldtar i Turkiet

  Då ska det vara helt ok att angripa invandrarvåld i Sverige!

  • SM811

   Så här ser ”svenskarna” ut http://www.realisten.se/2012/07/30/syrianer-misstankta-for-gruppvaldtakt-blev-svenskar-i-gammelmedia/

  • AG

   Dessa så kallade svenskar i turkiet var våra kära ”Nysvenskar” och då vet vi ju ,”Mörkemän” som i 99% av alla våldtäckter

   • 585961

     Förstör Sveriges rykte utomlands  som Reinfelt och Bilten  är så mån om att bevara

 • boonkaan

  Som vanligt är SC flera steg i vilken riktning man ska gå for att loesa problemet till en del. Honorna på AB lär kackla i all evighet, tills dom blir overraskningsparade av en somalier på väg till jobbet. 

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Gå ner till khat-langaren är väl inget jobb? LOL

 • HundNalli

  Carina Ohlsson 55 kan känna sig hur säker som helst,

  även om gatubelysningen har slocknat.

  • Bajen666

   Om det ändå hade varit så väl….men dom djuren tar allt som har ett hål,,,,gammal som ung..!

   SD 2014

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Tänk på att dom knullar djur, barn och t o m lik. Så dom är inte så nogräknade. Carina duger säkert om inget annat hål finns att tillgå vid tillfället.

   • jannejakan

     Nej, det finns en gräns även för dom.

 • j_london

  SweCons lösning är fullständigt oslagbar. Utvisa även de två perversa Svensk-kvinno-fientliga batikhäxorna Carina och Olga ur landet för all tid och evighet. Skicka dem till Afghanistan.

 • SM811

  Hoppas att ni Carina Ohlsson 55, ordförande i Sveriges Kvinno- och Tjejjourers Riksförbund, SKR och Olga Persson är här och läser. Kvinnor som blir våldtagna av invandrare blir oftast grovt misshandlade och många får sätta livet till. Hoppas att ni minns Elin. Jag tycker att ni är vidriga varelser och skall inte ha med människor att göra.

  • NissenN

   Med tanke på att både personerna är så pass insatta i SKR, så vet dom mycket väl hur det ser ut i verkligheten.
   Men det är endast ett fåtal som vågar ta bladet från munnen, och då är det nästan alltid uteslutande kvinnor/tjejer som själva kommer från ”hedersländerna”!

 • mnilsson99

  Dom har ju faktiskt rätt den råaste våldtäkten på de senaste tio åren hände ju inomhus på en flyktingförläggning i Mariannelund. Om man jämför dem med 10% av de som händer utomhus så bleknar ju dem tyvärr även om alla offer lider. Men nu får man inte påstå att man blivit våldtagen om man inte sitter i rullstol efteråt och behöver personlig assistent.


  Ett uthålligt arbete med sex- och samlevnadsundervisning i skolanPå vilket sätt kan man ha om männen kommer hit i vuxen ålder och knappast inte vill gå nära en svensk skola? Ska de ha sex o samlevnad på SFI nu?

 • BirgittaSvenne

  Något är galet, mycket galet, dessa kvinnor är KUSLIGT lika, det är som att de är klonade. Som att mor har klonat sig, för att uppstå som dotter. Inte endast till utseendet utan i allra högsta grad till sättet. Fritt kreativt tänkande……………..vad är det?

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Lite som den gamla 70-tals thrillern Pojkarna från Brasilien. Men där var det ju gamle Adolf dom hade klonat i x-antal upplagor. Så det är kanske Eva Braun som är originalet till dessa två kloner?

 • mrsmarlowe

  För tre år sedan blev jag utsatt för ett våldtäktsförsök av en neger – i en park utomhus. Jag håller Carina Ohlsson och Olga Persson ansvariga för detta, liksom våra politiker. Ni försvarar våldtäktsmännen, förminskar problemet, kränker alla våldtäktsoffer och menar att det värre att bli våldtagen av en kompis i hemmet än gruppvåldtagen av tio berikare. Om våldtäktsförsöket på mig hade fullbordats så hade jag vigt mitt liv åt att hämnas! Nu tänker jag viga det åt att bekämpa kvinnofientliga och svenskhatande Batikhäxor!

  • Sven Olsen – (argdansk)

   Tummen upp för dig som går ut på detta sätt!  Att politiker och press ju skyddar, inte offren, utan våldtäktsmännen är vedervärdigt och gör ju dessa två ”grupper” medansvariga i varende våldtäktsförsök eller fullbordat våldtäkt som sker i detta land.

   Våldtäktsmän har inget på vara gator, torg, i våra parker etc att göra – de skall om de är nationella etniska svensker ha mycket hårda straff – om de inte är svensker skall de utvisas omedelbart.

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Var kommer alla dessa kvinnliga varelserna, som endast utmärkar sig på ett sätt: en total brist på även grundläggande intelligens, ifrån?

  Dessa kvinnor är ju – tillsammans med korrumperade politiker, ineffektiv, politiskt styrd poliskår, och de mera och mera avskyvärda medierna – bidragande till att Sverige ligger som nr. 2 i våldtäktsligans topplista – och vem ligger etta? Ett litet u-land kallat Botswana?? Vilken fiiiiiin placering ovanstående stolpskott, batik- och genushäxarna har åstadkommit!

  Skall detta i ett framtida Sverige, där ordning, lag och reda återställts efter Reinfeldt vidriga regim, få förbli ostraffat?  Självklart inte!

 • Åsa Nilsson

  De där har inte en skruv lös Utan tyvärr ALLA SKRUVAR LÖSA…de borde spärras in för sitt eget bästa

 • whitelibra

  De är inga feminister, de är kvinnofientliga.

 • Oberst

  Ohlsson och Persson kan ju hålla ett föredrag för den gruppvåldtagna kvinnan i Mariannelund.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Jag tycker dom skall gå in på Rosengård mitt i natten, helst medan ramadan fortfarande pågår. Var för sig och utan livvakter. Mussarna har frossat i sig och batikhäxorna kan gott få bli deras dessert.

 • Calaverra

  Jag HATAR feminister. De är alltid så anti-natur och anti-vita. Äcklas av dom.
   

 • Jan Ove Allan Malmgren

  Jag tar mig friheten att använda mig av Tage Danielssons monolog om
  Sannoliket, här i förändrad form för att passa
  syftet.  

  Sannolikt va, det betyder väl nåt som är likt sanning. Men riktigt lika sant som sanning är det inte om det är sannolikt.

  Nu har vi tydligen inte råd med äkta sanningar längre, utan vi får nöja oss med sannolikhetskalkyler. Det är synd det, för dom håller lägre kvalitet än sanningar. Dom är inte lika pålitliga. Dom blir till exempel väldigt olika före och efter.

  Jag menar innan vi hade våldtäkter utomhus så var det ju ytterst osannolikt att våldtäkter skulle hända utomhus, men så fort de händer rakar ju sannolikheten upp till inte mindre än 100 procent så det är nästan sant att det händer. Men bara nästan sant. Det är det som är så konstigt. Det är som om man menar att det som händer är så otroligt osannolikt så egentligen har det nog inte hänt.

  Sen är det också det att om det som händer verkligen händer utomhus, mot förmodan, så är ju sannolikheten för att det ska hända en gång till, den är ju så oerhört löjligt jätteliten så att på sätt och vis kan man säga att det är nästan bra att det händer utomhus, om det nu gör det. För jag menar då kan man ju nästan säkert säja att det inte kommer hända igen.
  I varje fall inte utomhus. Och säkert inte samtidigt som förra gången.

  Risken för en upprepning är så liten att den är försumbar. Med det menas att den finns inte, fast bara lite.
  Nu är ju det här rätt krångligt för feminister. Feminister i allmänhet dom tänker förstås på sitt grovhuggna vis att det som händer i verkligen inte händer. Det tar dom som sanning. Tala alltid sanning, barn, sa våra föräldrar till oss. Det får vi inte säga till våra barn utan vi måste lära dom att alltid tala sannolikt. Att säga sannolikheten, hela sannolikheten och ingenting annat än sannolikheten.

  Så att dom inser att det som händer inte kan hända utomhus, eftersom det inte ens händer där, vilket hade varit mycket mer sannolikt, med tanke på att det är där det händer.

 • Broktorp

  Det är bara pursvenskar som begår våldtäkt i hemmet.
  Muslimer gör det aldrig eftersom man enligt Islam inte kan våldta sin hustru. Det är hennes skyldighet att behaga mannen när helst hans lust faller på. Inga homosexuella har de heller.

 • Oberst

  Dessa heninister kan omöjligen ha alla muselmaner i moskén.

 • Oxis

  Det enda vettiga bland deras förslag är att öka belysningen på gator och torg. Men då kommer väl miljömupparna in och anser att det går åt för mycket el.

 • 585961

  Och dessa  sk damer ska företräda en kvinnorganasion det är så man kan hålla sig för skratt, i vilken värld lever dom, avskeda lands och kvinnoförädarna passar inte för sitt jobb  och sköter det inte heller,  ni har helt rätt Swe con SD 2014

 • http://www.facebook.com/people/Maria-Lindstrom/630692648 Maria Lindström

  “Låt oss slippa rubriker om sommarvåldtäkter“… Ja tack – men tack vare massinvandringen så är inte det något som vi ens kan önska oss bort från… tack så j*la mycket.

  ”Enligt Aftonbladet fruktar polisen en ”våldtäktsliga”…..” – heh??? Ahh jag vet – det är alla som polismyndigheten vägrar skriva ut signalement på. Ah, jag hänger med.

  “Vi skriver om det här för att det är ett stort samhällsproblem, varannan timme anmäls en våldtäkt i det här landet” – och hur många av dessa anmälande kvinnor bryter på svenska kan man undra?

  USCH – jag orkar inte ens läsa vidare i denna artikel…