Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Rånad man kastades i Svartån


DET NYA SVERIGE Här kommer ett annat fenomen som även det är importerat. Något vi alla har lärt oss är att media inte går ut med signalement, om det inte är en etnisk svensk som är brottslingen.

◄ Stadshuset – Svartån ►

Strax efter klockan två på natten mot söndagen blev en 20-årig man rånad av två okända män som fäktade med en kniv mot offret. Händelsen inträffade utanför stadshuset, efteråt kastade pöblarna mannen i Svartån. Allt för en stackars mobiltelefons skull, som rånarna ansåg att de skulle lägga vantarna på.

Lyckligtvis så tog sig mannen upp ur vattnet. Polisen sökte i området efter rånarna, tyvärr utan resultat. Händelsen rubriceras av polisen som rån.
Man kan fråga sig varför de inte går ut med signalement – som övrig nordisk media gör – samt hur det här inte rubriceras som mord- eller dråpförsök!?

- De knuffade ner honom i ån. Men han lyckades själv ta sig upp ur vattnet. Mannen fick inga större skador, säger Tobias Gustafsson, befäl på polisen i Västerås.

vlt

  • Mariah_Magdalena

    Inget signalamente=nybyggare

  • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

    Inget signalement eller vitpixlad betyder pensionsräddare. Det vet vi, det kan vi. Skriver de ut namnet OCH visar opixlad bild på en etnisk svensk, så var det en svensk. Skriver de tysk medborgare så var det en turk. End of story.

  • HA2010

     ”De knuffade ner honom i ån. Men han lyckades själv ta sig upp ur vattnet. Mannen fick inga större skador, säger Tobias Gustafsson, befäl på polisen i Västerås.”Rån??Bara?Väpnat rån borde det väl för f**n ändå rubriceras som eftersom GM var knivbeväpnad.Dessutom…att bli nerknuffad i ån måste väl ändå också brottsrubriceras!Vad sägs om dråpförsök eller mordförsök?