Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Kvinnor – akta er för utomeuropeiska invandrarmän – våldtäktsrisken stor


VÅLDTÄKT OCH MÅNGFALDEN Rådet i rubriken kommer från Danmarks ledande expert på övergrepp mot kvinnor. En majoritet av Danmarks dömda våldtäktsmän är utlänningar, något vi uppmärksammade för ett tag sen i posten här.

– ”Självklart är en tjej aldrig medskyldig till en våldtäkt. Men å andra sidan bör man som tjej vara uppmärksam på vilka signaler man ger – och folk från andra kulturer kan tolka signaler annorlunda än danska män. En tjej må mycket väl kunna låna soffan hos en dansk manlig vän och sova tryggt, samtidigt som en man från ett annat land skulle ta det som en inbjudan till sex. Här måste danska tjejer lära sig att klart och tydligt säga nej”, säger Karin Helweg-Larsen, som är veteran inom Enhedslisten, Danmarks motsvarighet till Vänsterpartiet

Tystnaden är total hos svenska politiker och journalister. Detta trots att det i Danmark anmäldes exempelvis totalt 392 våldtäkter under år 2011, medan den motsvarande svenska siffran – enligt BRÅ – var 6 509 anmälda våldtäkter.

I Norge använder man sig av en 35-punktsplan, en av åtgärdspunkterna är att nyanlända invandrare från Mellanöstern och Afrika ska få genomgå kurser för att lära sig att det inte är okej att våldta vita kvinnor, något som även nyhetssidan Fria Tider skriver om.

Skäms på er Sveriges maktelit!

Relaterat
Irakier, iranier, turkar och somalier står för 52% av alla våldtäkterna – i Danmark

 • Mariah_Magdalena

  Svenska kvinnor har sannerligen fått lära sej att de saknar värde i det nya Sverige.
  Dels kommer signalerna från de män med kvinnofientlig kultur som kommer hit, dels från regeringen som vänder oss ryggen, och nonchalerar problemet.

 • Andersonszkan

  Att något så uppenbart och självklart inte får yppas i Sverige är….kväljande helt enkelt!

 • mrsmarlowe

  Jag kan önska att någon hade varnat mig. När jag var ung student i slutet av 90-talet flyttade jag till ett berikarområde. Jag var uppvuxen på en mindre ort där man alltid hälsade artigt på alla man mötte, det här ställde till stora problem när jag var ute i mitt nya kvartér. När jag gick till affären så dök det genast upp ett flertal skäggiga män som skulle säga hej och småprata. Jag gjorde ofta misstaget att le och säga hej tillbaks innan jag förstod att det alltid triggade igång olika slags obehagliga kommentarer och inviter.

  Efter att ha blivit jagad av en man på cykel som ville bli min kompis, så lärde jag mig att aldrig hälsa tillbaks, att bara titta ner i marken och skynda förbi. Efter två år flyttade jag därifrån då en tjej blev gruppvåldtagen princip utanför min entrédörr. Samma dag jag flyttade så försökte två män få mig att följa med till deras bil.

  Så här ser vardagen ut för många svenska kvinnor, vi kan inte gå ut utan att bli ofredade och är hela tiden rädda. Varje dag!! Politikerna och samhället tycker detta är exotiskt och skiter fullkomligt i oss. Vad ska vi göra????.

  • alarik36

   Beväpna dig med en pistol, om något skulle hända, ingen kommer att sakna dem..

 • Jan Ove Allan Malmgren

  Kvinnor har alltid haft ett lågt värde i Sverige. Inte har det blivit bättre av att det importeras män i en strid ström som inte tycvker kvinnor har något värde alls. Det är i sig förvånande – att det sker. Ännu mer förvånande är det att behöva läsa att svenska kvinnor frivilligt väljer att ha sex med och leva med dessa män. Finns det svenskar som ännu inte fattat? Antagligen. Speciellt med tanke på mrsmarlowe:s inlägg (inget ont menat). Varför går inte informationen fram?

  • mrsmarlowe

   Nu var ju detta 15 år sedan och internet fanns nätt och jämnt…
   Många förstår nog inte förrän de själva blir utsatta. Och vad det gäller Batikhäxor så blir dom inte utsatta – av olika uppenbara anledningar…

   Informationen når inte fram eftersom vi får inte ta del av den. Tidningarna publicerar aldrig sanningen, dom ljuger och undanhåller information. Det finns nog tyvärr hundratusentals svenskar som ännu inte fattat eftersom man måste upplysa sig själv.

 • Oberst

  Hallå, Gudrun Schyman, var är du? Annie Lööf, vad säger du om det här? Är det här bra, Birgitta Ohlsson? Hallå, hallååååååå? Var är ni?

  Svar från Riskdagens presstalesman:

  Gudrun Schyman befinner sig på tork..  eh, utlandssemester.

  Annie Lööf fönar håret.

  Birgitta Ohlsson talar på Transsexuella feministiska AFA-mupparnas kongress.

 • 585961

  Kan inte fatta att någon svenska kvinna vill ha något som helst samröre med dessa först  smilande , sedan efter en liten tid får  en kniv i ryggen av dessa otrevliga skäggmonster eller blir uppbränd och slagen, nej dessa barbarer tar inte ett nej för ett nej, skulle något av mina barnbarn råka ut för en sån skithög så kommer jag att tala om vad jag tycker och göra mos av den djäveln