Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Fyra irakier dömda för rån mot guldsmedsbutik


MÅNGKULTURENS PRIS Den 3 januari i år rånades guldsmedsbutiken Åslunds Ur & Guld i värmländska Kil. Tre maskerade personer rusade in i butiken medan en fjärde väntade utanför och höll vakt.

En av personerna i butiken slog sönder montrarna med en spade och en annan hotade butiksägaren med ett järnrör. Rånarna fick med sig guldsmycken till ett värde av 287 000 kronor. Nu har de fyra rånarna, samtliga unga irakier, gripits och dömts för rånet.

19-årige Zaid Raheem Mohammed Al-Dulaimi får fängelse i tio månader för rån och narkotikabrott. 20-årige Elias Karyo får fängelse i ett år för rån. 20-årige Ahmad Nabil Abdullah får fängelse i nio månader för rån och narkotikasmuggling. 26-årige Mustafa Ghalib Shakir Shakir får fängelse i ett år och tre månader.

Zaid Al-Dulaimi och Ahmad Nabil Abdullah smugglade vid ett tillfälle vardera omkring 180 gram cannabis från Danmark till Sverige.

Ahmad Nabil Abdullah dömdes i december 2009 för rån, försök till rån och narkotikabrott till ungdomsvård och 150 timmar ungdomstjänst. Han dömdes därefter i februari 2010 för grov stöld till dagsböter. Senast dömdes han i juni 2011 för bland annat rån och medhjälp till rån (tillsammans med Zaid Al-Dulaimi) till skyddstillsyn och 220 timmar samhällstjänst.

Realisten

Värmlands tingsrätt dömer:

 • Zaid Raheem Mohammed Al-Dulaimi 1993-07-07 Hemvägen 17 i Karlstad till fängelse i 10 månader för rån och narkotikabrott.
 • Elias Karyo 1991-10-09 Snabbvingegatan 8 Trollhättan till fängelse i 12 månader för rån.
 • Ahmad Nabil Abdullah 1992-04-15 Mossgatan 229 i Karlstad till fängelse i 9 månader för rån och narkotikasmuggling.
 • Mustafa Ghalib Shakir Shakir 1986-07-27 (Fyllde 26 på fredagen) Industrigatan 14 i Säffle till fängelse i 1 år och 3 månader (Här har realisten missat för vad).

 • Pingback: Intressant läsande - Funktionsnedsattning.nu : Funktionsnedsattning.nu

 • Andersonszkan

  Utvisning?

 • YOTHI_TARZAN

  Klantiga rånare åker dit varje gång – Allah:s vilja ???

 • SM811

  Med SDs politik hade åklagaren varit tvungen att ta upp utvisning.
  SD 2014

 • 585961

  Djävla rättssystem i Sverige , kräver omedelbar utvisning   av svinen , dom kan roa sig med att knarka och råna i irak, rätt plats för ärthjärnorna