Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Man rånad i Rosengård


PERSONRÅN Polis larmas med anledning av att en man blivit rånad av tre gärningsmän vid Ramels väg. Ett signalement på gärningsmännen larmas ut till patruller i området som eftersöker dessa.

Målsäganden, en 25-årig man, har kunnat höras av polis, han har förts till sjukhus och det är i nuläget oklart vilka skador han ådragit sig efter händelsen.

Han ska ha befunnit sig vid en närbutik på Ramels väg när tre gärningsmän dragit in honom i en trappuppgång. De ska ha misshandlat och hotat målsäganden med kniv samt tilltvingat sig hans mobiltelefon.

När målsäganden lyckas ta sig loss ska han ha blivit jagad av en fjärde gärningsman. Denne uppges ha hållit vakt utanför trappuppgången under rånet. Gärningsmannen ska enligt uppgift ha hållit ett pistolliknande föremål i handen.

Polisen

 • Andersonszkan

  Ett spännande möte mellan två kulturer :)

  Ett spännande möte mellan EN kultur menar jag förstås – eftersom vi kulturlösa barbarer ju inte har någon kultur :(

 • Steenson

  Förstår inte termen ”pistolliknande föremål” Vad jag vet, så är det helt upp till gärningsmannen att riskera att bli ihjälskjuten då!!
  Öhh, javisst ja, det är ju i USA..Här är det väl förmildrande, ja,,,,inte för offret alltså..dom mår ju lika illa, fast det är ju skit samma!!!!

 • per22

  Varför tror jag med bestämdhet att förövaren är en invanrare från MENA, och offret är en svensk? Håller jag på att bli en rasist? Eller är det Ullenhag som ljuger?

 • Sd4ever

  förutsätter att det var en invandrare som blev rånad.
  hoppas att dom får tag i dom svenska ligisterna…………………

 • elefantter

  Blatten hat heute nacht, zum sechshundertsechsundsechsigtausende mal, auf unserem eigenen Territorium, auch mit beriecht, irregulären Soldaten geschossen.
  Und von jetzt ab wird Bomben mit Bratwurst vergüldet.

  • http://profile.yahoo.com/HB53LD5TMO5NTO5O75VYD47CQQ William

    Wat sou dit wees as jy geleer het Duitse?

 • swebyggare

   Nybyggarandan trivs i Malmö, inför melodifestivalen tillkommer utbudet av naiva offer som berikas. Antingen tas något ifrån offren eller de bara tas.

 • von mansson

  En av hundratalet likartade händelser över mångkulturella landet..Inte ens värd att offra trycksvarta på….De drabbade får ju skylla sig själva,om de ger sig ut i rovdjurens  ”safaripark”..