Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Iman Aldebe kreerar nya polisslöjan för ”svenska polisen”


ISLAMISERINGEN INOM POLISEN Slöja som kommer bli en del av svenska polisens uniform, ska tydligen också bli ett slags ”modeplagg”. Slöjan som snart ska bli en möjlig del av den svenska polisuniformen, håller just nu på att laboreras fram en modell av.

Invandrarvurmande vänsterkanalen SVT har träffat designern Iman Aldebe, som har fått uppdraget. Aldebe, mer känd som dottern till Mahmoud Aldebe som är ordförande i Sveriges Muslimska Förbund, har uppmärksammats för sina ”djärva och nyskapande slöjor”. Aldebe hoppas hennes nya kreationer ska leda till en mindre fördomsfull bild av kvinnor med slöja.

–  Om polisslöjan är attraktiv och passande till den svenska polisuniformen, så tror jag faktiskt att det ger mer acceptans till kvinnor med slöja ute i arbetslivet, säger hon.

Turkisk fez

Rikspolisstyrelsen har beställt design av flera religiösa huvudbonader, även den första kippan och turbanen för polisuniformen. Kan ni se en svensk polis framför er med en turban – utan att fnissa alltså? Vi får se när första polisen-fezen kommer, eller varför inte en polisburka?

– Eftersom det nu finns en poliselev som bär huvudduk, och det finns också civilanställd personal, och de har fått bära civila kläder, så nu inskaffar vi det som en del av uniformen, säger Martin Lundin på Rikspolisstyrelsen.

- Eftersom jag själv bär slöja så vet jag vad jag behöver tänka på och vilka säkerhetsrisker som finns när man bär slöja, och särskilt då om man ska jobba som polis och kanske hamna då i olika osäkra situationer.

Slöjan som än så länge bara skissats fram innan ”prototypen” danas, kommer att vara i mörkblått stretchsiden:

- Jag behövde även tänka på att om hon ville bära polismössan så ska hon kunna göra det, över sjalen, och håret ska inte vara i vägen då. Och att hon inte ska kunna bli kvävd när hon bär det, inte ska behöva ha nålar och så på grund av säkerhetsrisken, så det är ganska mycket tanke bakom den här skissen.

Snacka om raketforskning, det är inte några lätta puckar detta inte, puh!

SVT

 • Censurerats

  Varför undviker ni varför med täcka håret?

  Varför undviker ni ta upp hur hon ska agera i vissa situationer som kan vara riskabelt slöjan åker av?

  • http://www.facebook.com/people/Eva-Andersson/596985605 Eva Andersson

    Kommer snart en ny lag som baseras på sharialagarna om stenkastning mot de som gör så.

 • Oberst

  Sätt en papperskasse över hennes huvud, snurra runt henne och sparka ut henne ur Sverige.

 • http://www.facebook.com/people/Baba-Zula-Zula/100002372653356 Baba Zula Zula

  Jag har väldigt svårt att förstå uttrycket ”Islamiseringen av Sverige”. Äger muslimerna några svenska storföretag? Har dom ”tagit över” kommunfullmäktige i svenska kommuner? Har dom ett inflytelserikt parti i riksdagen som aktivt arbetar för att sprida islam? Har muslimer i Rosengård inrättat sina egna sharia-domstolar där sharialagar tillämpas? Vad i Odens oheliga namn menar ni ? Jag blir smått tokig av att verkligen inte förstå. 

  Censurerats: Varför har poliser polismössor? Antagligen för att håret inte ska vara i vägen. Ponera att en poliskvinna med långt måste ingripa mot en våldsam person. I en sådan situation finns risken att den våldsamma personen drar i poliskvinnans hår. Detta lär vara ett hinder i ingripandet. Låter detta som ett scenario som kan bli verklighet? Ja, jag anser det. 

  Men en poliskvinna med slöja riskerar inte detta. Men vad gör en poliskvinna om slöjan åker av, exempelvis om en misstänkt drar av den? Ja, du verkar utgå från att polsikvinnan i den situationen skulle upphöra att vara polis tills hon fått på sig slöjan igen. Kanske tror du att poliskvinnan skulle böja sig ner mot Meckan och be om Guds förlåtelse. Det är inte fallet. Hon skulle fortsätta med ingripandet och sedan ta på sig slöjan igen. Islam är en ganska pragmatiskt religion ska herrn veta. 

  Islamiseringen av Sverige!!?? Ja, den enda islamiseringen jag har sett i Malmö där jag ofta vistas är att dom gamla traditionella Sibylla och korvkioskerna tas över av araber som istället för burgare och varm korv med bröd, säljer falfel och kebab. Och deras kunder är inte araber, utan svenskar som antagligen tycker det är godare med en falafel än en varm körv med bröd.

  Hm, England har haft invandring i 400 år och inte har minoriteter tagit över majoritetskulturens samhälle. 

  • Andersonszkan

   Du kanske tycker att islamiseringen går för långsamt?

   Svårt att förklara skillnaden mellan rött och grönt för en blind, men att det verkligen finns en strategi bakom islamiseringen av Sverige kan du läsa på regeringens hemsida – när du gjort det kan du ju återkomma.

   Ett annat bra tips är att du hänger kvar här och tar del av artiklar och kommentarer.

   http://www.sweden.gov.se/content/1/c6/10/64/33/9d851a65.pdf

   En liten del av islamiseringen består av att de korvkiosker som du nämner och som numera ägs av nuslimer som serverar kebab, är köpta med förmånliga halallån bekostade med saudiska oljepengar, som ingen svensk kan konkurrera med – du har säkert även lagt märke till att så gott som alla kiosker och småbutiker numera ägs av araber eller andra muslimer.

   Det är alltså islamistiskt kapital som trängt ut svensken från denna sektor – också.

   Islamisering av svenska företag!

   Svenskar borde tänka så här: Varje gång jag stoppar en sån där kebab i munnen så bidrar jag till att en muslimsk kvinna någonstans i världen blir bortgift som barn och berövad sitt liv. För att inte tala om det stackars ihjälplågade djuret som kebaben är gjord av.

  • von mansson

   Tillhör du de stackare som föddes blind ??
   Har du kanske hört talas om,att vi har ett enväldig styre av en 7-klöver i landet..Att denna innehåller Islamister av värsta slag,och dessutom ett otal landsförädare,som kämpar med näbbar och klor för att förgöra vad våra förfäder byggt upp ??
   Nu var jag kanske allt för hård mot en med dina handikapp,men vad gör man inte för att upplysa en blind som dig !!

   • Andersonszkan

    Sveriges finansminister står i Almedalen och säger att om det funnits mer pengar i budgeten så hade vi kunnat bygga fler moskéer och starta imamutbildningar – det pågår ingen islamisering…sov bara lugnt vidare….

 • snuffid

  Det här måste vara ett skämt, ska man verkligen förlöjliga polisen ännu mer än vad den redan är.

  • Andersonszkan

   Språkkravet för svenska poliser är ju redan på väg bort, så vi får nog bereda oss på araber som dyker upp i turban och slöja med bambukäppar och jagar oss på gatorna på SDs torgmöten.

 • Xjoson

  Att visa håret är tabu, men att spackla sig som ett luder är helt OK.

  • von mansson

   Men det ena är ju till för förskönandet..Det andra för motsatsen,att se så dj-lig och skrämmande ut som möjligt !! 

   • Andersonszkan

    Muslimska män blir tydligen bara kåta av att se kvinnans hår, inte hennes smink – i alla fall var det så på 600-talet när smink, i likhet med toalettpapper inte var en vanligt förekommande artikel och därför inte omfattas av den gudomliga visheten.

    • von mansson

     Dessa deras 600-åriga seder o.bruk har fortsatt in i vår moderna tid..
     Detta folkslag står upp o.ski-ter,därefter använder man tummen för att rengöra..Smink känner jag inte till,eftersom jag aldrig tittat in under tältet !! 

 • http://www.facebook.com/people/Baba-Zula-Zula/100002372653356 Baba Zula Zula

  Xjoson: Även jag får inte ihop kombinationen av slöja och hård smink. Men vet du vad- jag är ingen ayatollah som lägger ner tid och energi på hur folk väljer att se ut. Folk får se ut som dom vill- även kvinnor som bär slöja och sminkar sig. 

 • Totex

  Här går gränsen. Sverige är inte muslimskt.
  JAG kommer hellre att fängslas än att underlåta mig åt islam och dess anhängare.
  Vem tog Sverige ifrån mig?

  • ledsenfarmor

   Reinfeldt

  • Skatte_betalaren

   Bengt Westerberg

   • Andersonszkan

    Bengt Westerberg öppnade dammluckorna på vid gavel för den sk kosovoalbanska (zigenska) invandringen i början på 90-talet – idag skördar vi frukterna av denna gudomliga berikning och svär oss gula och blåa när tågen står stilla pga alla stulna kopparkablar.

    • Svensk

     Alla jävla grisar som kallas rasister och främlingsfientliga borde äta sitt skit.

     • Oberst

      Det heter sin skit.

  • Svensk

   Ingen tog Sverige ifrån dig din jävel gris. Det är mångfalden och valfrihet som gäller acceptera eller häng dig.

 • von mansson

  Ja det gäller att följa tidens mode..Själv har jag uppnått en ålder som gör mig berättigad tala om alla de nycker,jag fått ta del av under min levnad…
  Som barn upplevde jag dåtida högsta mode..Spetsbyxor (ridbyxelika) och blankpolerade stövlar i svart..Även Vegamössor av militärt snitt,bars av var och varannan äldre man.Efter nederlaget vid Stalingrad,föll detta mode mer eller mindre i glömska..På 50-talet kom nästa stora hit,Elvisfrisyr,smala byxben och spetsiga skor med hög klack..På 60-talet klev så min-ikjolen in för flickorna,och den s.k. sexuella revolutionen inträdde..Denna har fortgått ända in i moderna tider.Men nu sedan landet blivit islamvänligt,sköljer som bekant en ny modevåg över oss.
  Denna är svårare att beskriva eftersom den har så olika inriktning,allt från tält över kroppen,som rånarutrustning till vardags.Därför kan vi med spänning se fram emot nästa våg,och då speciellt inom vårt islamska polisväsen !! 

  • Svensk

   Poliskåren i England välkomnade sedan länge slöja och Turban och slöjan är integrerad i poliskåren. Det är bra att polisen i Sverige tar steget fram och öppnar dörren för unga muslimska tjejer att bli poliser.

 • nitohu

  Polisen ska ju kunna verka överallt i samhället.Jag och mitt hem är Muslimfri zon.Så hur farao ska en sån polis kunna göra ett jobb relaterat till mig.En ren omöjlighet som jag ser det.

  • Svensk

   När en muslimsk familj tar emot svensk polis med respekt , trots att han /hon inte muslim borde ni acceptera detta i demokratins namn. Annars flytta ur Sverige bättre för dig.

   • nitohu

    Det här är en fråga som inte handlar om att visa Polisen respekt eller inte.Och har heller ingenting med demokrati att göra.Det handlar bara om rätt eller fel.Och det är helt enkelt fel att politiska symboler ska synas på en uniform.Som är tänkt att förhålla sig neutral till omgivningen.Det finns många komprometterande situationer som kan uppstå p.g.a detta klädesplagg.Till nackdel både för medborgarna i allmanhet.Men också för den enskilde polisen.Exemplet i min kommentar är bara ett.Sen så tror jag inte du är rätt man att be mig flytta härifrån.Jag är född och uppväxt här i landet som riktig svensk.På den tiden när sverige fortfarande var svenskt.Och jag kan tala om för dig att det var ett bra mycket  bättre samhälle än dagens multikultivansinne.Med både Islamisering, ökad brottslighet och diskriminering av den svenska urbefolkningen.som följd.Så det är snarare personer som dig som bör ta sig härifrån.Eftersom det är åsikter och attityder som dina som gjort det här landet sämre.

 • SWEbuilder

  Svenska polisen hjälper till att förtrycka kvinnor.

  • j_london

    Jo visst… Men dessa sinnessjuka och mentalt efterblivna direktiv kommer ju direkt från regeringen Reinfeldt, som via korrupta polischefer (Quislingar) och andra vidriga landsförrädare medverkar till att genomföra  islamiseringen.

   Stoppa arabiseringen & islamiseringen av Sverige!

   • Svensk

    Det är SD horor som stinker din jävel.

  • Svensk

   Kanske SD kvinnor som bete sig som horor borde spärras in för gott.

 • 585961

  Klär sig som en häxa och sminkar sig som  en hora, SD 2014

  • Svensk

   Det är du som jävel hooooooooooooooooooooora. SD råttor måste trampas ner i sina skit. Ned med SD. Ni alla är råttor och grisar.

 • Andersonszkan

  Nu ska även den svenska poliskåren islamiseras och argumentet är det gamla vanliga; att annars kan inte den stackars muslimska kvinnan komma ut ur sitt fängelse; hennes hem i något shariaghetto någonstans i Sverige.

  Islam sätter återigen dagordningen – istället för att hjälpa muslimska kvinnor som vill kunna styra över sina egna liv så går man ayathollorna till mötes och cementerar den stenålderskultur som dom sägs ha flytt från.

  Vad blir nästa steg – att samhället tar över bestraffningen av muslimska kvinnor som inte uppfyllt sina plikter mot sina män inom äktenskapet?

  Enligt samma logik så borde ju en muslimsk kvinna som vägrat sin man sex pga mens eller trötthet dömas av svenska domstolar till spöstraff utförda av utbildade bestraffare eftersom kvinnorna annars skulle kunna råka ut för svår misshandel om deras egna män stod för bestraffningen – det råder ju delade meningar bland muslimer om vilka tillhyggen som får användas när man misshandlar sina barn och kvinnor.

  Om vi inte ger dom muslimska kvinnorna ett adekvat spöstraff så kan dom råka ut för svåra skador….

  • Svensk

   Sverige måste befria sig från alla rasister. Häng er  era grisar.

 • Mcmlxvi

  Fy fan för dessa jävla slöjor och helvetes fjantande för islam.
  VAD är det för fel på regeringen?
  Får dom mutor från arabiska länder eller vad fan är det frågan om?
  Når är väl katastrofalt åt helvete när kärringar ska bära slöja för att kunna jobba inom polisen.
  Islam har en regel vad gäller jobb och bön och det är PLIKT FRAMFÖR BÖN, vilket också gäller slöjor faktiskt.
  I en den asiatiska länder har muslimska kvinnor enbart slöjan inne i moskén och tar av den när dom kliver ut efter bön – hur logiskt som helst.
  Dom tycker slöjan är ett hinder i sitt arbete och har därmed valt att ta av den – så kan även kvinnor i andra länder göra.

  Jag vägrar prata med en islamkärring som är polis. Det skulle ALDRIG falla mig in att ens svara på tilltal från en sådan – det strider mot MIN kultur att göra det.

  Mitt hem är islamfritt – och skulle hellre ha en gris som vakhund än att låta någon muslim kliva över min tröskel. Jävla pack och förbannade jävla regering som inte har stake nog att låta Sverige vara svenskt!!!

  ETT ISLAMFRITT SVERIGE!! PLEASE??!!

  • Prellen

   Samma här. Aldrig prata med en sådan. Jag tittar ut dem när de kommer flaxande på gatorna. De brunslöjade liknar mest brunråttor.

   • Svensk

    GRIS… Nej grisen bättre än dig din råtta. Häng dig i ditt skit.

    • Andersonszkan

     Alltid kul när en av dessa raketforskande berikare tittar in och ger prov på sin intelligens och bildning – vad gjorde du i ditt hemland, samlade kamelskit och uppvaktade getterna?

     Men varför kallar du dig svensk?

     • Oberst

      Önskedrömmar.

  • Andersonszkan

   Helt rätt – vår kultur går före deras. Passar det inte kan dom flytta hem och dra på sig så många hucklen att deras ryggar knäcks!

  • Svensk

   Din jävel rasist. Du är inte en människa. Du är hund.  Må du äta din skit.
   ETT RASISTFRI SVERIGE !!!!!!!!!!!!!!!! SNÄLLA
   Häng alla rasister i sin skit

 • ledsenfarmor

  Att sverige är ett land där islam styr, förvånar väl ingen idag.
  Men nu har de gått ett steg ännu längre.
  Synd jag inte har min bil kvar, för om en sådan skulle stoppa mig, skulle jag genast kräva fram en svensk.
  Skulle nog åka dit på det, men det struntar jag i.
  Det har gått för långt med anpassningen till islam.

  • Svensk

   Sverige blir bättre utan rasister , Gå och häng dig!

   • Oberst

    Du verkar tråkig.

   • ledsenfarmor

    Det var tydligen mig du hade adresserat din oehört intelligenta kommentar. Såg det när jag gick in på mitt Disqus
    Tycker nästan synd om dig, då du har svårt att uttrycka dig. Eller finna ord, som ej är kränkande.

 • carcharias

  Senaste nytt fran Afghanistan. I en by haer saa har en pappa valdtagit sin 14-ariga dotter och gjort henne gravid. Byradet holl mote och pappan sa att hon lett mot honom (hur han nu kunde se det genom burkhan). Byradet diskuterar nu om flickan ska piskas eller avraettas. Visst aer det fint och spannande med mangkultur som islam kallas.

  • Andersonszkan

   Snart verklighet i en by nära dig – här i Sverige!

  • Svensk

   Hur många tafsar på sina barn i Sverige?  Har du räknat? 

   Våldtäkter är vanliga bland  rasister och främlingsfientliga. 

   • Oberst

    Jo, det är sant. Berikarna är våldsamma.

 • NissenN

  Har ni tagit bilden från madame Tussaud?

  • Andersonszkan

   Nej, bilden är från Egyptiska Muséet innan dom arabiska våraktivisterna brände ner det och visar till vänster en balsamerad mumie som legat ute i regnet på en soptipp i hundra år och till höger ser vi en balsamerad mumie som nyss packats upp ur sin sarkofag efter 3000 års skönhetssömn för att vakna till liv i dödsriket………Sverige :(

   • j_london

     Ha, ha, ha….

   • Svensk

    GRIS…. GRIS …. GRIS… Det är du som ser ut som gris. Luktar illa och äter ditt skit. Dö i ditt svartsjuka .    

    • Oberst

     Du verkar vara väldigt inkörd på grisar och svin. Jaja, kaka söker maka.

    • Oberst

     ”Dö i ditt svartsjuka”? Du har avlagt examen från SFI, noterar jag. Grattis!

 • Chrille

  Kan ni tänka er hur snacket går i poliskorridorerna när ett sådant idiotiskt förslag kommer upp.Hur kan det överhuvudtaget komma på tal.Hur kan dessa ockupanter få tillstånd att överhuvudtaget presentera detta förslag.Ett hån mot demokratin.Ett hån mot svenska poliskåren.Gott folk islamiseringen pågår med oförminskad hastighet.Svenskfientligheten mot oss pursvenskar är påtaglig utav en 7 klöver som borde låsas in för all tid och evighet.dessa människor borde ställas inför rätta i Bryssel.Jag ser ingen annan framtid för detta landet,än att det kommer att utbryta etniska krig mellan olika folkslag.SD 2014 

  • Svensk

   Dra åt skogen din idiot. Det är ni som borde äta grisskit.  Sverige mår bättre utan er.

   • Oberst

    Det där har du nog fått om bakfoten.

 • Oberst

  Ännu en gång böjer sig Sverige framåt och tar emot muselmanerna där bak!

  • Svensk

   Det är säkert att du gäller att någon gris tar dig  där bak!

   • Oberst

    Du gör framsteg på SFI märker jag.

 • Prellen

  Detta är en mycket farlig utveckling.

 • j_london

  Hoppas det dröjer ytterligare ett litet tag… För den dag en svensk muslimpolis invirad i trasor stoppar eller tilltalar mig, blir resultatet att jag ovillkorligen kommer att hamna i fängelse. Den saken är fullständigt klar!

  Muslimlandet (och zigenarlandet…) Sverige måste vara idioternas vagga på detta jordklot!

  • Svensk

   Det är ni som som snackar skit. Alla rasister och främlingsfientliga är skojare.

   • Oberst

    Nej, det här är inte alls skoj.

 • http://www.facebook.com/people/Marianne-Danfjorden/1613313808 Marianne Danfjorden

  På nyheterna nu….en muslimsk slöja för kvinnliga svenska poliser….nu har det gått alldelses för långt…vi har ju skilt staten från religionen…vi är ju en sekulär stat…vi får inte ha någon religiös verksamhet i skolorna…men det förekommer ändå! Varje dag i svenska skolmatsalar pågår en ”religiös påverkan” med sjalprydda flickor och männsikor som ”måste” ha halalslaktade köttprodukter och en förvägran av griskött i alla former av sammaq individer! Nu får det vara nog!

  • Svensk

   Ni borde acceptera mångfalden . Vakna  Sverige är ett öppet för alla. Om du inte tycker om detta håll din åsikt för dig själv.

   • Oberst

    Nej.

 • Golonjy

  Den här nyheten är tragikomisk. Man försöker göra kvinnoförtrycket mindre framträdande. Det spelar ingen roll hur slöjan ser ut det är i alla fall kvinnoförtryck. 

  • Andersonszkan

   Dynga är dynga även om det växer förgätmigej i den.

  • Svensk

   Ni vet inte vad betyder kvinnoförtryck i vänsterlandet. Att tvinga kvinna att ta av sig kläderna för mannens lust är det största kränkande mot kvinnan. När kvinnan i väst blir jämlik mannen , då får ni snacka om andras traditioner.

 • http://twitter.com/sveaisa Isa Karlsson

  Vilken j..la skit!! Är detta det Sverige som vi vill leva i? Som våra barn och barnbarn ska växa upp i?? Nu får det fanimej vara nog!!!
  Det finns tydligen ingen hejd på vansinnet längre! Har vi svenskar inte någon stolthet kvar längre?? 
  Jag känner mig fruktansvärt kränkt..detta får inte fortsätta!! Snart är vi svenska skattebetalare slavar under den djävulska terror och förtryckar”religionen ” islam!
  Varför gör vi inget??
  Upp till kamp mot muslimerna, ta tillbaka vårt land och våga visa vad du tycker!!
  Inte är vi svenskar så f-baskat fega..eller..???

  Har just skrivit på petitionen ”Vi kräver regeringens avgång” på http://www.skrivunder.com!

  • Andersonszkan

   Bra initiativ – jag hakar på.

   • Aldebee

    Åt skogen med alla  fårs skallar

    • Oberst

     Jaha! Ha det se bra då…. i skogen.

    • Andersonszkan

     Men vad säger du…hur ska dom stackars fåren klara sig utan sina huvuden.

  • j_london

    Bra talat min vän. Skrev under för några dagar sedan.

   Stoppa arabiseringen & islamiseringen av Sverige!

   • Svensk

    Sverige måste bli av med alla rasister och främlingsfientliga. Grisar brukar heja på varandra. Ät dit skit och vara tyst.

    • j_london

     Grattis! Nykläckt ur dynghögen i sommarvärmen… i likhet med tusentals andra spyflugor!

     Dessutom… du måste vara ett rikigt svin, då du uppenbarligen talar deras språk; jag har faktiskt aldrig hört att grisar ”heja på varandra”!

     Detta svar får gälla för alla dina tre överbegåvade och djupt intellektuella kommentarer.
     Du tycks förresten ha en viss fallenhet för grisar och grisskit. Din kontaminerande retorik tycks avslöja att du är en tvättäkta muslim.

  • Svensk

   Du luktar grisskit med ditt snack. Du är inte svensk och inte medmänniska heller. Gå och kasta dig i ditt skit. Islam är större än sådana som dig. Rasister som dig borde hänga sig. Ta självmord bättre för din din gris.

   • Oberst

    Ja, du gör ju inte direkt reklam för islam.

 • http://twitter.com/sveaisa Isa Karlsson

  Mitt ”förtroende”..ja, vad ska man kalla det?..för regeringen, rättsväsendet och polisen   är lika med 0! Vi är gjorda till åtlöje i hela Europa! Jag skäms för att tala om att jag är svensk, någon mer som känner likadant??
  Kommer att leta upp det minst muslimrika landet i världen och söka asyl där!

  • elefantter

   Prova med Grisbukten.

   • http://twitter.com/sveaisa Isa Karlsson

    På min ort har vi områden som i folkmun benämns som Persiska viken och Golanhöjden…;-P

    • von mansson

     Mitt Ghetto,nämnes Gazaremsan…

    • Svensk

     Det låter bra, vi behöver nya benämningar i mångfalds Sverige 

   • Svensk

    Grisbukten passar sådana som dig. Den som bete sig som gris blir GRIS

  • Svensk

   Du är säkert inte svensk och fråga din Mamma vem är du egentligen. Du är en rasist och hatisk mot nya svenskar.  Gå  och häng dig i stället för att inget land vill ha sådana som dig.

 • Tesak

  Polisen representerar staten och Sverige är ett sekulariserat land. Därför ska inte polisen bära religiösa tecken. 

  • Svensk

   Mångfalden gäller i Sverige och polisen behöver alla och de religiösa är en del av samhället, kristna, judar och muslimer. 

 • elefantter

  ”Fy fan som hon ser ut” tror jag skulle vara den spontana reaktionen från en som inte har något vettigt att säga i själva sakfrågan.
  Jag har inte något vettigt att säga i själva sakfrågan.

  • Svensk

   Ni är svartsjuka och hatiska figurer och säkert ni ser ut som Satan .

 • Fegeen

  Detta måste ju bara vara ett skämt och inget annat….

  • Svensk

   Detta är verkliga Sverige och inte något skämt. Sverige förändras till det positiva ocj sådana som er kommer att isoleras .

   • nitohu

    Varje steg i riktning mot en Islamisering är ett steg i fel riktning.Finns absolut ingenting positivt att säga om Islam.Ideologin är vedervärdig och hör inte hemma i ett civiliserat samhälle.

 • Tankgirl32

  Om dom så nödvändigtvis måste täcka håret, varför då ta in en designer som säkert tar saftigt betalt. Det är väl bara att plocka fram insatsstyrkans ansiktshuva. Eller varför inte rånarhuva på en gång? Burkhabärande muslimkvinnor kanske också vill leka polis….

  • Svensk

   Finns det flera som dig , om det så fallet kommer vårt samhälle att gå under. 

   • MariaS64

    Hahaha. Du har uppenbarligen ingen humor…

 • ledsenfarmor

  Detta är i hög grad kränkande. Och eftersom det är ett religöst plagg, ska det inte förekomma inom polisen. EJ heller inom någon annan statlig yrkesgrupp. Vad jag vet så är Sverige ett sekulariserat land. Eller har det blivit ändring på det? I smyg i såfall, som när nya grundlagen röstades igenom, där alla våra rättigheter försvann med ett penndrag.

  • Svensk

   Ni kränker invandrarnas rätt att integreras  i samhället med ers hatiska attityder.

   • ledsenfarmor

    För det första kan du sluta kalla dig Svensk. Det är du inte. Sedan om jag känner mig kränkt är något du inte har med att göra. Det är mina känslor och dessa styr jag helt själv över.
    Men jag känner mig oehört kränkt över islamisternas krav, och förstörelse av mitt land. Anser att Sverige är mitt, eftersom jag är pursvenska. Sedan många, många generationer tillbaka. Så länge det finns kyrkoböcker och lite till.
    Dessa tygchok som går omkring på gatorna här i landet numera, hör inte in i faunan.
    Kommer aldrig att göra. De är inte välkomna eftersom de enbart är kravmaskiner, och brottslingar.
    Vad jag vill med våra politker är, att rösta bort dem nästa val. Eftersom det är de som ställt till med hur det ser ut i landet numera. Jag gillar inte våld. Det gör du och dina gelikar, var du nu kommer ifrån.
    Hoppas du en dag, om du nu är en riktig svensk, vaknar upp, innan det är försent.
    Innan dina barn blir nerslagna, dina döttrar våldtagna varje dag i skolan, bespottade eller påtvingade sig att bära burka o niqab.
    De sk flyktingarna som kommer hit är en försvinnande liten det. ca 4-5 %, resten är enbart lyxflyktingar. Oförmögna att göra ett vettigt arbete.
    De av dessa som vill leva och lära sig svenska samhället är välkomna
    resten kan åka tillbaka igen.
     
    Finns ett gammal svenskt ordspråk som säger:
    Obedd till går otackad ifrån.

   • Lucidor

    Rättigheter medför alltid skyldigheter. De har rätt att integreras men skyldighet att anpassa sig. Dvs att ge och ta. End of discussion!

 • 585961

  Dr idioterna behöver inte ens kunna svenska för att söka in på polishögskolan undrar om dom kan NÅGOT överhuvud taget , är väl inpriorterade före högutbildade svenska ungdomar

  • svensk

   Ni är största idioter som finns och problemet är att ni inte vet detta

 • ann westerlund

  är det inte så att inom vissa yrkeskårer får man inte visa var sig politisk ”färg”  eller sin religiösa ”övertygelse”?? Detta går ju stick i stäv med det i så fall.Vad är det som händer här i Sverige?Jag blir såååå trött! Kanske ska jag sitta med min lilla lilla blåsippe pin på jobbet jag också.Men då kan jag ge mej fan på att någon skulle anmäla mej för hets mot folkgrupp.

  • Svensk

   När ska vi ha ärliga och seriösa individer som respekterar mångfalden i vårt samhälle. Sådana  som ni gör mer skada än nytta:

   • Fegeen

    Du måste va den mest lurade Svensken i detta samhälle som gäääärna ger bort det lilla vi har kvar…. LURAD  Amatör he he he

 • 585961

  För mig verkar hon vara en gammal spacklad hora

 • ledsenfarmor

  felpost