Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Irakier, iranier, turkar och somalier står för 52% av alla våldtäkterna – i Danmark


BARBARIET STÅR SVENSKARNA FÖR Irakier, iranier, turkar och somalier är våldsamt överrepresenterade i våldtäktsdomar i Danmark. Mer än varannan gång i domarna under 2010 där man fann gärningsmännen skyldiga till våldtäkt, var den skyldige en invandrare eller barn till invandraren, visar officiella siffror från Danmarks Statistik.

Danmark kan plocka fram sådan statistik som Sverige inte kan. Danmark kan även publicera statistiken där man glasklart publicerar sanningen rakt av utan att några batikhäxor eller andra Ullenhagare eller Sundströmskor gråter ut i TV-soffan om vilka rasister de är. Det är endast i vårt ”pisseland” som det fungerar så. I övriga Norden är media vad den ska vara – något för svensk slaskpress att ta efter.

Under 2010 var det 32 gärningsmän med dansk bakgrund som dömdes för våldtäkt, mot 27 invandrare och sju stycken andra generationens invandrare, totalt 34 invandrare.

Tar man våldtäktsdömda under de senaste sju åren är mer än 33 procent som dömts för våldtäkt antingen invandrare eller avkomlingar till invandrare – det exakta talet är 156 stycken av de 450 våldtäktsdömda sedan 2004 har invandrarbakgrund.

Invandrarna och deras avkommor står för knappt tio procent av den danska befolkningen – det är alltså mer än tre gånger så många personer med utländsk bakgrund som är dömda för våldtäkt i förhållande till danskarna. Detta är chockerande siffror för ordföranden i Folketingets lagutskott, SF:s Karina Lorentzen.

- Det är galet oroande att invandrare och flyktingar är så överrepresenterade bland dem som dömts för våldtäkt i förhållande till personer med dansk bakgrund.

Varje våldtäkt är en för mycket. Nu vet jag inte om alla offren är danska tjejer, men det kan tyda på att det finns invandrare som inte har lärt sig att i Danmark, om en tjej har på sig en kort sommarkjol, är det inte samma sak som en inbjudan till sex.

Om man konverterar denna statistiken till Sverige, där vi har cirka 18-20 procent invandrare av befolkningen, så kanske alla kan räkna ut resten sen. Tror ni att Ullenhag också kan räkna ut det?

BT

 • Heiser

  Ullenhag kan inte räkna alls.

 • TorgnySund

  Just nu på Tv´s Rapport, ojjar man sig över hur de internerade mår, som får restriktioner i sin frihet och inte känner sig må bra över det. Låt mig få upplysa dom om att det är det fängelse handlar om. ”If you can´t do the time, don´t do the crime”.

 • http://www.karlskrona.nu/blogg/ Karlskronabloggen

  Det är sinnessjukt hur det fungerar i Sverige där allt sådant ska döljas till priset av nya våldtäkter och t o m i kombination med mord på tjejer som aldrig fått veta sanningen om detta.p g a den galna censuren i Sverige.

  Jag bor mest i Beijing i Kina och jag har många gånger skrivit i mina bloggar och kommentarer här och på Avpixlat och några andra bloggar också, att här i Beijing kan man verkligen prata om lättklädda och/eller utmanande klädda tjejer och kvinnor.

  Men inte fasen sker det några överfalls- eller gruppvåldtäkter här, förutom en nyligen när en ”engelsman” (dock naturigtvis inte infödd engelsman) försökte våldta en kinesisk tjej på gatan och sedan nästan blev ihjälsparkad av uppretade kineser som kom till undsättning.Tror Kroken har visat det klippet här för någon vecka sen!

 • von mansson

  Danska rekordet från 2010,är sedan länge tangerat och förbättrat..Skulle förmoda att det liksom i Sverige ligger betydligt över 60 %..Mångkulturen fortsätter frodas i Norden !.

 • Landskrona

  De utländska skurkarna bör bo hemma hos dem som är skuld till att de kom hit.

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Skrämmande information, som regimen och de vedervärdiga svenska murvlarna självklart inte vill ha fram, då det bekräftar våra farhågor beträffande invandrings”politiken”.

 • Buttington

  Överrepresentationen är nog högre i Sverige än enbart 3ggr mer. Gissar på att det ligger närmre Oslos statestik.. Arabiska och afrikanska krigshandlingar.

 • World Traveller

  52% i Danmark, 100% av overfallsvaldtakterna i Oslo och i Sverige saa ar det endast etniskt svenska maen som begar valdtakt enligt media, men i verkligheten saa torde siffran for MENA-valdtaktsmaen ligga pa ca 75% tror jag.

 • janrickolina

  Och i Sverige så har somalier, irakier och afghaner 23gånger högre benägenhet att begå en våldtäkt än en svensk man.

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Och i Danmark försöker man göra något åt det – alltså straffa dessa svin ordentligt – medan man i svensk media inte ens hör om brotten när det är hitkommande som begår dem.

  Fy fan för svensk media och svenska politruker inom polisen.  Politikerna behöver man inte ens nämna – alla vet vad det är för lågtstående varelser – bara titta på Reinfeldt: Enligt rasinstitutets regler kan han klassas som bastard av loppcirkustyp.

 • http://www.facebook.com/krister.alsander Krister Alsander

    Jag hoppas att kvinnorna beväpnar sig och blåser ut hjärna på dem
  jävlarna. Om jag såg en tjej göra det så skulle jag drabbas av
  minnesförlust när polisen frågar.

 • Viking

  Men så är det ju inte i Sverige, bara för att danskarna har det så.
  Ta korven till exempel som är röd i Danmark, det är den inte i Sverige, eller hur?

 • Pingback: Kvinnor – akta er för utomeuropeiska invandrarmän – våldtäktsrisken stor « Sweden Confidential