Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

15-åring greps för inbrott och mopedstöld


KRIMINELL NORRKÖINGSYNGLING En kriminell yngling på 15-år greps av polisen på en stulen moped. Slyngeln misstänks även för att ha gjort ett inbrott på en pizzeria i staden. Det var vid 24:00-tiden natten mot söndagen som ett uppmärksamt vittne larmade in till polisen.

Vittnet hade upptäckt att fönstret till en pizzeria på Bråbogatan i Norrköping vara sönderslaget. Senare kunde en 15-årig pojke gripas misstänkt för inbrottet. Vid gripandet kontrollerades hans moped och det visade sig att den var stulen. Han var på söndagskvällen fortfarande misstänkt för både inbrottet och mopedstölden, men han tros inte ha slagit till på egen hand.

Minst två personer till misstänks ha deltagit vid inbrottet, men dem har inte polisen gripit ännu. Med tanke på pojkens låga ålder kommer inga förhör hållas med honom förrän socialtjänsten kan delta. Vid inbrottet på pizzerian stal ligisten kontanter.

Vilken pizzeria det rör sig om på Bråbogatan vet vi inte, för vi har inte hittat någon på den adressen.

NT

  • YOTHI_TARZAN

    Vad kommer att hända ?
    En socialtant kommer att lalla med honom

  • ledsenfarmor

    Lås in honom. Eller ställ honom vid skampålen. Dags att införa denna medeltidiga straffmetod igen.