Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Tjuvgäng försökte stjäla platt-TV på akuten


LIGISTPÖBLAR Idioterna slutar aldrig göra bort sig, snarare tvärtom. Under fredagskvällen greps tre unga[sic] män, sedan polisen stoppat deras bil efter att länssjukhuset i Halmstad larmat polisen om att herrarna försökte stjäla platt-TV:n i väntrummet på akuten.

När man börjar stjäla från sjukhus och kyrkogårdar har man passerat alla låga nivåer som går att passera. När polisen stannade herrskapet hittade polis även en stulen tavla från Tylöhus. Personalen på sjukhuset observerade de tre personerna när de försökte plocka ner platt-TV:n inne på akuten.

När personalen pratade med tjuvarna hävdade dessa att de jobbade på sjukhuset. Sedan sprang de raka vägen ut till en väntande bil och körde från platsen. Under tiden larmades polisen av personalen på länssjukhuset.

Kort därefter stoppade polisen bilen på Laholmsvägen och de tre männen greps. I bilen hittades tavlan som de tidigare stulit från Tylöhus. De tre (unga) männen är från Västra Götalands län och är 30, 31 och 38 år och är nu anhålla misstänkta för stöld och försök till stöld. Givetvis skriver inte MuslimPosten (Hallandsposten) ut att det var ”svenskar”.

HP

 • Ernst_Hugo

  En tjej jag bodde ihop med för typ tio år sedan arbetade på lokala sjukhusets barnavdelning. Dom hade en zigenarunge inlagd för nån allvarlig sjukdom så föräldrarna var där hela dagarna. En dag på väg till jobbet mötte hon pappan i korridoren, hon hälsade men han stirrade bara och skyndade bort. Hon såg att han hade en svart låda under armen, men hon är så naiv och rudis så hon tänkte inte på att kolla vad det var. 20 minuter senare upptäckte man att någon hade stulit barnavdelningens DVD-spelare. Den jävla ziggisen kunde inte ens låta sin egen unge titta på film utan han måste stjäla en spelare värd 1500 spänn, bara för att han hade läge.

  • YOTHI_TARZAN

    Det verkar som om alla har minst en zigenarhistoria en av dom konstigaste jag hört var när en zigge tant försökte ta en mikrovågsugn under kjolen genom kassan på ICA

   • Pantertanten

    Jag såg för något tag sedan på en tobaks/tidningsaffär på centralen i Stockholm, två ziggetanter dra till sig personalens uppmärksamhet och under tiden, bakom ryggen på dom sprang två pojkar, ca 8 år in och slängde ner massor av chokladaskar, godis mm i en påse och sprang ut. Det hela gick så fort så jag han knappt reagera och personalen såg ju inget. De ringde vakten men när dom kom var det inga ziggeungar kvar.

   • 585961

     Det ryms mycket under de kjolarna vet en som tog en  stor ananasblomma med sylvassa blad och stoppade under kjolen undrar hur benen såg ut efteråt  ha ha ha

  • Mariah_Magdalena

   Så rätt, så.
   Vi pratar om familjer som redan när ungarna är spädbarn använder dem som ursäkt för att kunna proppa barnvagnen full med tjuvgods.
   Som från fyra-femårsålderna lär dem att rulla ut elektronikprylar på varuvagnar förbi kassan. 
   Som skiter i om ungarna får någon utbildning, utan plockar dem ur skolan så fort lagen tillåter, så de kan hjälpa till på familjens stöldturnéer.

   Den klåfingrige familjefadern skiter i om sonen har tråkigt, och får ligga och glo i taket under sin sjukdom.

  • Pantertanten

   Var det tack för vården hans barn fick.

 • TorgnySund

  Ensamkommande konst- och kulturintresserade, trakasserade av polismyndigheter under konstiga former. Manifestation mot rasism, varje dag 24/7.

 • http://armamodersvea.blogspot.com/ Bo Ålander

  Olle, Pelle och Kalle i farten igen…

 • ledsenfarmor

  Tror de att allt är gratis här i landet? Ja, jag misstänker det. Sänd fakturan till Reinfledt o Waberi, som personliga fakturor. KFM om de inte betalar.

 • Broktorp

  En logisk följd. Samma tidning skrev ju om flyktingbarn som var 16-25 år.

 • 585961

  Gratis sjukvård plus gratis TV , analfabeter med ärthjärnor, SD 2014