Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Tidningen Helahelsingland och rotelchef Sune Nordh ljög om Bollnäsvåldtäkten – De mörkhyade gärningsmännen kunde inte svenska


SKRATTRETANDE SVERIGE Vi vet inte om vi ska skratta ett gråta längre. Vi säger som Thomas Di Leva i låten: ”Vem ska man tro på”, när både svensk media med statligt presstöd OCH en polis och rotelchef, vid namn Sune Nordh, ljuger svenska folket rätt upp i ansiktet – dessutom avsiktligt.

Den 18 juli skrev vi en artikel om ledarsidan i helahelsingland.se där det bland annat ingick ett citat av rotelchef Sune Nordh som intervjuades av Åsa Kastman på Ljusnan (som ingår i helahelsingland.se). Det såg då ut så här:

Inte nog med detta, utan både polis, media och vänsterröstande bolsjeviker rapade galla över att Svensson pekade ut invandrare/utlänningar som skyldiga till gruppvåldtäkten av den 18-åriga flickan i Bollnäs som det skrevs om i helahelsingland. Flickan blev inte bara våldtagen utan även misshandlad med både med slag och med sparkar samt rånad.

Som vi även skrev i artikeln igår kunde vi avslöja med hjälp av sajten nordfront.se att helahelsingland.se ljög då det gällde hotet mot kommunisten och vänsterpartisten Anna-Maria Forsell Mörk, där journalisten Åsa Kastman, eller vad man nu ska kalla denna ”hen”, diktade upp en massa dravel i sin artikel som hon sedan inte kunde redogöra för.

Sune Nordh - ”I don´t know nothing”

Nu har nordfront.se, vilket de ska ha en stor eloge för, via den drabbade familjen fått ta del av förhörsprotokollen från samtliga förhör som hittills har ägt rum, (utom det sista som ägde rum nu på torsdagen, där finns ej ännu något protokoll). Det första förhöret hölls 02:35 i polisbilen direkt efter själva överfallet. Från förhörsprotokollet kan man läsa följande i avsnittet om gärningsmannabeskrivningen:

Signalement gärningsman med keps:

 • Ca 180 cm lång
 • Mörkt kort hår
 • Mörkblå keps
 • Mörkhyad
 • Vit tröja med knappar på

Signalement gärningsman två:

 • Mörkhyad
Signalement gärningsman tre:
 • Mörkhyad

De tre utländska killarna kunde inte tala svenska.

Vidare skriver Nordfront: ”Även i de två efterföljande förhören har den utsatta kvinnan följt samma linje i sin beskrivning av gärningsmännen. Detta kan inte Sune Nordh varit omedveten om. Det verkar helt enkelt som att Sune Nordh ljög. Frågan är då vad han har för skäl till detta.” /Nordfront.

SweCon kan bara instämma i detta och man förundras hur en polis som ska verka för upprätthållandet av lagen bryr sig huruvida gärningsmannen är vit, svart, gul eller röd. Alla borde vara lika under lagen. Är rotelchef Sune Nordh lämplig som polis? NEJ, säger vi. Han är ännu en pajas och papperspolis. Diskutera gärna detta i forumet. Dessutom ser Sune så gammal ut så man undrar om han blivit senil.

Fotnot: Under första halvåret 2012 har sammanlagt 32 våldtäkter anmälts i Gävleborgs län enligt brottsförebyggande rådet, BRÅ.

Relaterat
Polisen vägrar hjälpa den gruppvåldtagna flickan i Bollnäs
Svensk flicka gruppvåldtagen – då anordnas manifestation mot rasism
Två fullbordade våldtäkter i Simrishamn
Tredje våldtäkten i Halland på ett dygn
Överfallsvåldtäktsvåg över Sverige – “ovanligt brott” enligt Aftonbladet
“Gävlegäng” bakom våldtäkter och rån – signalement noll av media
Ännu en svensk pk-tidning tagen-med-byxorna-nere-for-lögner

 • Bajen666

  Snut eller inte….spring inte på mig om du är i södra Sverige, då ska jag och mina hundar öva……!

  SD 2014.

 • http://petterssons.bloggsida.se/ Stefan K

  Innebär Sune Nordhs uttalande att polisen inte tänker följa upp våldtäkten och försöka gripa de skyldiga?
  Det vore ju en rejäl missräkning för polisen om den utsatta flickans beskrivning stämmer och tänk hur den stackars vänstern skulle reagera om tre invandrade män greps och hängdes ut i media?
  Nej, så kan man väl inte ha det.

 • http://www.facebook.com/people/Staffan-Sundqvist/100000271586072 Staffan Sundqvist

  Sune Nordh borde få sparken! Han ska definitivt inte vara polis.

 • Sunnil

  Positivt att vi sverigevänner är de som oftast använder orwellsiska nyordet hen, slå sverigehatare och hbtqwerty kretinerna med deras egna vapen.

 • MN10

  Stämmer detta om Sune Nordh?…….. i så fall………..vilken djävla feg opportunist.

 • Blodsven

  Ytterligare en skitnödig pajassnut där beröringsskräcken är större än yrkesstoltheten, om den överhuvudtaget har funnits där….

 • svartamalin

  Sverige är nu mera korrumperat än den värsta bananrepublik,media visste vi sedan länge är genom korrupta,men nu vet vi att polis och rättsväsende är minst lika korrumperade. Har absolut inget förtroende och lojalitet till detta skitlandet längre:(!

 • swebyggare

  Polis, polis potatisgris.

 • diedummenschweden

  Poliskonstapel Nordh är bara så ängsligt rädd och självcensurerande för att inte vara PK och att få ett ”drev” av feministiska vänsterintellektuella batiktanter efter sig!

 • kirre

  Är den här våldtäkten dokumenterad av läkare/sjukhus? 

  • http://swedenconfidential.info/ Kapten_Krok

   Spelar det nån roll? Artikeln handlar om att media och polis ljuger med vilje. Om sedan flickan har ljugit är bedrövligt men det kan ju inte polis veta innan. Så hur du än vänder röva så har polis och media ljugit medvetet, oavsett om flickan ljuger eller ej. Protokollen är beviset ;)

   • kirre

     Ja, det är relevant.

    Helt klart ljuger media och polis i den delen som handlar om information.

    Nazistiska sekter driver den här historien på ett sätt som gör mig misstänksam, om den här våldtäkten verkligen har ägt rum. Fortsättning lär följa, och den som lever får te sa kinesen.

    • http://avpixlat.info/ Morningstar

     Ert svammel om nazister tar er ingenvart. Den nazistiska rörelsen i Sverige har alltid varit liten och svag. Inte ens under den ”gyllene eran” för 70-80 år sedan så var dom mer än ett något tusental eller så och därefter har det sakta men säkert gått utför. Så sent som 85-95 väckte dom förmodligen en del uppmärksamhet med sina manifestationer. Men det gäller att komma ihåg att dom var inte större än vad media gjorde dom till. Idag 30 år senare uppgår dom på sin höjd till något hundratal, över hela landet. Det då att jämföra med att det idag finns två miljoner mohammedaner i landet men det kanske var det du menade med nazister eller?

     • svartamalin

      Glöm inte alla kommunister,vålssvänsternAFA,EXPO,samt övriga stenkastarvänstern.Syndikalister o.s.v…

     • Pantertanten

      Finns det två miljoner muslimer i Sverige?? Jag vet att de är många, men är det en siffra som stämmer? Jag är absolut chockad.

  • dupp

   Även DNA

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Sune Nordh. Läs vad jag tycker om dig och ditt beteende. MIN åsikt är att du ska få sparken från ditt skatteavlönade jobb. Din pension är förverkad och all din egendom konfiskeras till förmån för våldtagna flickor. Dessutom ska du dömas till att ha dumstrut på dig varje gång du lämna hemmet. PÅ helger och högtidsdagar ska du placeras i stupstock för allmän beskådan.

  • http://www.facebook.com/people/Staffan-Sundqvist/100000271586072 Staffan Sundqvist

   Bengt, stupstocken lades under delinkventens hals innan bödelns bila föll. Skamstock, även kallad Gapstock, användes för skamstraff.

 • Saxtorparen

  Att den skatteavlönade polisen vänder kappan efter vinden borde leda till att han fick sparken.
  Men att Helsingarna i gemen är så himla korkad att hen fortsätter att prenumerera på Helahelsingland är för mig en gåta.

  • svartamalin

   Hälsingland består av hjärntvättade kommunister och sossar sedan generationer. Att hen är korkade…JA!!

  • Jan Ove Allan Malmgren

   Eftersom den skatteavlönade polisen i egenskap av Sune Nordh visat extraordinära goda färdigheter kan han inte sparkas. Han är för värdefull för Regering och media. Suner Nordh har givit Politisk Korrekthet ett ansikte.

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  fel

 • Mariah_Magdalena

  Polisen ville först inte hjälp den våldtagna flickan alls.
  De vill helt enkelt inte ha in fler anmälningar där gärningsmännen är invandrare.
  För att det syns i statistiken.
  I våldtäktsstatistiken vill de bara ha ”whites only”.Så politikerna kan upprätthålla skenet av de ”goda” invandrarna som kommer som en välsignelse för Sverige.Och jag betvivlar inte för ett ögonblick utan att poliserna står under tryck att bli ett lika lydigt redskap åt 7-klövern, som den förljugna s.k.journalistkåren redan är.

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  Bra jobbat!

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Sune Nordh är en av dessa många antivita. Som alla andra antivta är hans mål den slutliga utrotningen av alla vita. Antirasism är ett kodord för antivit.

 • M Capensis

   Ja, igår påstod samma polis att det är oklart om flickan blev våldtagen.

  ”Hon vet inte själv, hon var ju ordentligt berusad då det hände. Men hon tror det, säger Sune Nordh.”

  Men om första förhöret hölls redan under natten, så borde väl polisen ha haft alla möjligheter att säkra spår? Ingår inte läkarundersökning och provtagning i polisens rutiner vid våldtäkt längre?

  Och stämmer den bilden med förhörsprotokollet från natten?

  • kirre

   Det finns en hel del frågetecken kring den här påstådda våldtäkten. Det tillhör rutinerna att offret förs till sjukhus för undersökning, då tar man DNA test. Jag har inte sett några uppgifter på att händelsen resulterade i ett sjukhusbesök. Polisen har väl i så fall begått tjänstefel?

   • Oxis

    Jag har läst någonstans att familjen själva fick fotografera och dokumentera skadorna på flickan.
    Polisen gjorde tydligen inte ett dugg.

    • kirre

      Hur kommer en sån dokumentation att värderas i en domstol? Om man nu får fatt i dom påstådda gärningsmännen.

     • Cockney Reject

      Fortfarande väldigt starkt om de fotograferade med en någorlunda bra kamera.

     • kirre

       Då har alltså GM åkt fast och det finns tillgängliga foton som bevis?

 • Kalle Anka

  Tycker att det är riktigt skrämmande att dom försöker mörka!!    Tänker mycket på våra barn som ska ta över detta (mångkulturella kriminella getto)!!   FYYY FAN!!

 • VIKINGKRAFT

  När nybyggarnas väderpinnar våldtar Svenska tjejer så gör
  polisen allt för att mörka sanningen !
  Så jävla sjukt att polisen inte har mera heder !

  Som Svensk ska man inte ringa polisen om man blir utsatt för något brott !
  Det får man lösa själv så att det händer nåt…………..

 • Swede38

  Halalsingland vore ett bättre namn på den blaskan..

 • SM811

  Vad ger detta för signaler till brottsoffren Sune Nordh? För mig är de en riktig skitstövel.

 • Oxis

  Men eftersom alla som kliver på flygplanet i Mogadishu anses vara svenskar på grund av det självskrivna kommande medborgarskapet av Pk-iterna, är det väl inte konstigt att polisen också har order om att kalla alla flyktingar svenskar.
  Nuförtiden kan ju svenskar se ut hur som helst och prata vilket språk som helst.
  Och statistiken friseras därefter. Och också polisens arbete, tydligen.

 • Jonnatan

  ALLA VAR SOMALIER .sune nordh= ACAB

  • Avpixlat1987 (Freddy Tönnesen)

   ACAB – All Criminals Are Black

 • Orregyllensnorre

  En marionettpolis som inte törs avvika från agendan p.g av hotet uppifrån !
  Många svenska tjänstemän borde i den fall de har något samvete behöva stora mängder sömntabletter för att kunna sova…

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=713506563 Anita IA Månsson

  Anledningen till att den gruppen automatiskt kommer upp när sånt här händer KAN ju ha och göra med att det Oftast är den gruppen som gör sådant…

 • Tonfisken

  Sune ”Manuell” Nordh och Carin ”dialogpolis” Götblad måste va vinnarna av Bonde söker fru i nästa omgång ;-)

 • Sighsten

  Sune Nordh din fega Svenskhatande jävel!

 • Censurerats

  Som ni kommunister har skämt ut er! Ni prioriterade ”demonstration mot rasism” före ”demonstration mot våldtäkter”!

  I Bollnäs fick S 30% – Visar sitt tydliga jag om människosyn
   

 • Censurerats

  Så länge Kurdo Baski säger ”svenska män slå kvinna – utvisa” ska jag ha få rätt att kritisera invandrarvåld!

  • jumalauta

   Batman-Baksi är en lågpannad bergsturk.  Skit i vad han säger. Han är livrädd för att åka ut. Det ska han vara.

 • 585961

  Sluta läs tidningar som bara ljuger oss rakt upp i ansiktet  och det av bidragsstyrda anledningar , när man inte uppger  sanningen fast man vet då bör man lägga ned tidningen för ingen vill läsa en massa lögner, en svensk tidning ska ge svenskar sanningen hur vidrig den än är och sedan låta oss döma , SD 2014 

 • ÅMÅL

  TACK, TACK, TACK!  för att SC berättar sanningen för svenska folket!

  • kirre

    Prisa icke dagen fören solen gått ned. Avvakta och se fortsättningen som kommer att följa. Det kan bli ett bakslag av stora mått på den här historien för vissa sajter. Ett tips är att kolla lite på Flashback, så får du se vad jag menar.

   • ÅMÅL

    Jag kollade på Flashback och jag hittade ingenting som jag kunde koppla till din kommentar.

    • kirre

      Du är för otränad på sociala medier.

     • WETZLAR

      Berätta för en otränad amatör!

     • kirre

       Men för helvete, skriv Bollnäs på sökfunktionen.

 • Michael_Svensson

  Nu ska vi vara så pass ärliga att de flesta av de som skriver kommentarer faktiskt är anonyma.  Frågan är då varför, och det vet vi ju, rasiststämpeln dras fram.

  När det gäller Sune Nordh och många av hans kolleger så är det tyvärr munkavel på honom precis som hos många journalister och politiker. Den dagen verkar tyvärr väldigt långt borta när folk ska våga stå för sina åsikter offentligt.

  De flesta av oss som i varje fall diskuterar med arbetskamrater, vänner, bekanta och familj vet att en majoritet av svenska medborgarna kokar av ilska angående Sveriges vansinniga invandringspolitik. Man får hoppas på SD 2014.

 • Sveagarde

  En Rotelchef ska säga precis vad som hänt, men det finns egentligen bara 1 Polis värt titeln och det är Leif GW Persson. Han säger som det är och inte hittar på en massa Disney-historier för att försköna verkligheten. DET ALLVARLIGA är att Sune påskyndar till nya våldtäkter när han inte går ut och varnar samhället om signalementen DIREKT. Man räknas som indirekt medhjälpare till våldtäkt om man skyddar gärningsmännen genom att ljuga… (Läs lagboken Sune så ser du varför du inte passar som Polis!)Verkar vara tid för rannsakning snart, http://sv.wikipedia.org/wiki/Stockholms_blodbad

  • Jan Ove Allan Malmgren

   Och ändå är Lef G.W. Persson inte polis. Det säger något om Sveriges poliskår. 

 • Korpen

  Kan man inte anmäla han för tjänstefel?

  • jumalauta

   Jo man kan.Men om det leder någonstans vet jag inte. Men det kostar ju resurser iallafall.. :)

   http://www.jk.se/sv-SE/ersattning-klagomal.aspx

 • jumalauta

  Vad göra? Kan man anmäla tidningen eller den sk ”polisen” ? Vilket sjukt jävla pissland det här har blivit. Hoppas det kommer en ny Engelbrekt som samlar svenskarna under samma fana så kan vi driva ut alla dessa folkförrädare och parasiter. Men som sagt: Vad göra just nu? I dag? 

 • ankakalle

  Varmt tack till SC, för ett suveränt reportage, Nordh han fick sina
  fiskar varma och fick nog också kalla fötter.

 • Orregyllensnorre

  mailto:registrator@jk.se
  Skriv och anmäl denna ”polis” för tjänstefel !

 • Akehugo

  Mkt.,mkt. bra att Ni tar upp och forskar i dessa saker. MEN, än en gång ge fan i dessa idiotiska överdrifter. Att ta upp och kommentera Sune Nordh´s utseende slår bara tillbaka och trots ett bra jobb så förstör sådana kommentarer och Ni framstår som idioter. Balansera texterna så blir det oerhört mkt. mer effektivt.
  Textmässig skärpning är ett sätt att komma bort från stämpeln ”rasitisk” propaganda o.s.v.

  • Absolutsvensk

   För ab o spexpressen med mera framstår som icke idioter? Nu är ju detta skrivet så att man kan få sig ett garv samtidigt som allvaret sjunker in, testa o köp pk blaskor o kolla om du kan få dig ett garv? Vem är rädd för o bli uppfattad som rasist, då det redan är bestämt om du gillar färgerna gult o blått så e du på god väg åt rasist hållet enligt alla kulturgillare.

 • akehellman

  Jag håller med AkeHugo Tänk över vad ni skriver att kommentera utseende som ni gör, helt fel skriv rakt och sakligt, så blir ni lästa av många, era påhopp stöter bort många läsare,

 • tokless

  Man kan ju säga att de som stödjer våldtäkter och anser att svenska tjejer ska bli våldtagna, de gör allt för att mörka. Polisen stödjer det för det är väl att anses som politiskt korrekt att stödja de GM som utför våldtäkter, för hur ska man annars tolka det. Polisen har man inte mycket nytta av idag om man utsätts för brott och dessutom är etnisk-svensk.

  Men det är inte så konstigt att samhället tycker det här är en normal och framförallt en bra utveckling, då vi går mot att bli styrda av en fascistiska idelogi.(något Ironisk)

 • j_london

  Utan att ännu läst några kommentarer:

  åter igen levererar SweCon nyheter som får nationell gammel-slask-media att framstå som mycket, mycket väl använt toalettpapper – på båda sidor!

 • Oleg_Datsishin

  Vilken PK-idiot är denna Nordh. Lite tips till honom: Säg nästa gång att misstänkta ser ut som Svensson, Petersson och Larsson som smörjt sig överallt med svart skokräm….

 • Censurerats

  Om det begår 2 våldtäkter i samma stad, det finns vittnen som bekräftar en är vit en är svart.

  Hur tycker kommunister man ska göra med signalement för att gripa dessa 2 våldtäktsmän? 

 • http://detopaverkadesinnet.blogspot.com/ MetalHeadViking

  SD 2014! 

  Har nu övertygat tre grannar att rösta på SD vid nästa val! SD kommer att växa sig än starkare, tror de kan slå rekord i valet 2014!

 • Oberst

  Är det någon av alla dessa vänstermuppar samt Sune Nordh som verkligen bryr sig om den våldtagna 18-åringen och hennes anhöriga? Om de verkligen bryr sig, ska de endast hålla käft!!

 • WETZLAR

  När jag frågar mig när den anti-svenska propagandan startade så menar jag att den syntes som en tydlig agenda 1975 när riksdagen klubbade igenom att utlänningar som ville bo i Sverige inte behövde anpassa sig till det svenska.

  I stället var alla tvungna att betala skatt till invandrare som skulle ”odla sin egenart”, hemspråksundervisning till vilken kostnad som helst etc.

  MSM domineras av anti-svenska invandrare och alla program av samhällskaraktär var en konsekvent anti-svensk  multikulti-glorifiering.

  • Censurerats

    Det som kallas ”mångfald” är inte naturligt på något sätt! Invandringens riktlinjer infördes 1975 – 2010 infördes ”mångfalden” i grundlagen

   Jag har märkt en attityds förrändring hos PK eliten sedan dess – vi får inte öppet prata om det!

 • Buttington

  Visst börjar man mer oh mer hålla med Breivik? Dessa folkförrädare, som gör allt i sin makt för att skydda grova brottslingar både från att fångas in och från samhällets skam, måste rimligtvis straffas så in i det grövsta.

  • Censurerats

    Dessa dårar ger Breivik rätt i varenda punkt i sitt ”bemöta debatten”

   Hade detta varit Norge hade man pratat öppet om detta! I Sverige måste man försvara fantasilandet ”mångfald” där inga våldtäkter pågår med rasism!

   Sjukt!

 • Svensk media bygger nya ABB !

  Svensk avskrädesmedia när och göder eventuella nya Breivikare !
  Varje förljugen atrikel eller smutskastning av oliktänker är ytterligare en liten byggsten till en ny ABB. Svensk media/sjuklöverpolitik bygger nya Breivikar !

 • Rallmand2

  Ni ska gå in på twitter under
  hängutmigmed så får ni läsa sjuka kommentarer från vänster folk kulturmarxister och
  kommunister. Håll till godo. Ps… lova mig en sak. Bli inte arga

 • Bengt Lundstrom

  Så här är det jämt numera. Är den svenska polisen genomkorrumperad, eller tillåts den inte av politiska skäl att fungera? Sanningen får ju inte komma fram. Vad anser övriga läsare och kommentatorer?

 • Censurerats

  Om det begår 2 våldtäkter i samma stad. Vittnen säger den ena är vit,
  den andra svart. Hur ska polisen gå ut med signalement att kunna gripa
  dessa?
   

  • Allemand

    Driver du med oss eller?

   • Censurerats

    Fråga en kommunist

 • Pelle

  Enligt Flashback så är Sune Nordh välkänd inom polisen som en mångkulturälskare och feminist. Egenskaper som är ett krav för att kunna bli chef inom den alltmer kulturmarxistiska svenska polisen.

 • Wikas184

  i said ACAB

 • Pingback: Fekalie-Expressen tagna med byxorna nere – igen « Sweden Confidential

 • Leikin

  När jag var liten pojk på 50-talet, representerade polisen någon slags lag och rätt och förväntades ha ett visst patos för det som var rätt och riktigt. Undrar om dagens poliser drivs av samma patos, eller om de helt enkelt tar detta sitt uppdrag som vilket annat jobb som helst?

 • ledsenfarmor

  Fy tusan för korrupt svensk polis. De ska skydda oss, inte ljuga för oss. Har ingen respekt längre för polisen, måsta jag säga. Och det är synd. Finns många bra poliser på ”golvet”, men som stoppas av dessa högdjur som inte håller sig till sanningen. Dags att polisledningen lär sig att sanningen alltid kommer fram. Förr eller senare. Och att vi svenskar inte är inavlade eller analfabeter. Det kommer nog som en chock för de flesta högdjur i landet idag.

 • BHB

   Vi lever in en åsiktsdiktatur som kommer att förgöra oss,vi måste resa oss mot media och politiker jag är imot våld men snart enda lösningen  

 • Pingback: Manifestation kan få flytta för Svenska motståndsrörelsens motdemonstration « Sweden Confidential

 • Pingback: Manifestation och motdemonstration på samma torg « Sweden Confidential