Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

”Skräddaren” häktad för mängder av barnsexbrott


PEDOFILBROTT När det var dags att stänga för semestern skakades förskolan i Malmö av uppgifter om att en anställd ska ha våldtagit tre av barnen. I fredags omhäktades den 32-årige mannen, som arbetade på förskolan ”Barnens Hage” sedan 2009, misstänkt för sexuellt övergrepp, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande av barn.

Den misstänkte mannen häktades första gången i slutet av juni, vilket gav polisen arbetsro att gräva djupare i anklagelserna. När misstankarna åter prövades i fredags omhäktade Malmö tingsrätt ”Skräddaren” på den starkare misstankegraden. Den anställde har varit anställd vid förskolan i tre år. Dessförinnan jobbade mannen som vi namngen nedan på en annan förskola, också den i Malmö.

Enligt uppgift blev han även på sin tidigare arbetsplats utpekad för sexbrott. Också den gången var det oroliga föräldrar som slog larm. Enligt en anmälan, som återupprättades av polisen i veckan, ska det fallet ha rört en dotter som tvingats till sexuella handlingar 2005.

Peter Taylor, som pedofilen heter, greps och häktades första gången i slutet av juni, efter uppgifter om att han förgripit sig på tre barn på förskolan där han arbetar. Men bevisen ansågs inte hålla för att mannen skulle stanna i häktet, och han släpptes fri så sent som i förra veckan.

Nu har nya, starkare uppgifter framkommit. Mannen anklagas dessutom för att ha förgripit sig på fyra barn i stället för tre.

Han häktades denna gång på sannolika skäl misstänkt för tre fall av grov våldtäkt mot barn och ett fall av sexuellt övergrepp mot barn. Åklagare Ulrika Rogland får också rätt att utfärda restriktioner för mannen under hans tid i häkte.

Peter Taylor har arbetat på den aktuella förskolan i tre år. Han var för flera år sedan anställd på en annan förskola, och misstänktes då för övergrepp mot barn även där.

Malmö tingsrätt – Mål nr B 6452-12 Kammaråklagare Ulrika Rogland. Peter Taylors flickvän, numera före detta har raderat hela sin profil på Facebook, vilket kan spä på indicierna.

SDS

 • 585961

  Hur kunde denne pedofil som redan varit misstänkt för liknade brott få fortsätta sina illgärningar utan anmälningar från personalen , men han var förstås utlänning och såna kan man tydligen inte anmäla , va fan det än är frågan om, stackars våra barn som måste utsättas för all denna skit p g a feghet från styrande, SD 2014

  • Pantertanten

   Varför tror du att han är utlänning? Finns många Taylor i vårt land. Ca 400 vuxna.

  • http://www.facebook.com/people/Peter-Nilsson/100002161299559 Peter Nilsson

    Skyll på genuspedagogerna som demoniserar en hel grupp istället. Vilket innebär att de som är riktigt funtade inte får jobb tack vare att de har snopp….

  • von mansson

   Kanske var han också en riktig” Vänsterdiggande” förskoleledare,som fick fortsätta,p.g.a. sin goda förmåga att indoktrinera de små..med sjuka 
   ideér..M.a.o en AFA.utbildare…

  • Jan Ove Allan Malmgren

   Om han inte förekommer i belastningsregistret kan han söka vilket jobb som helst. Det finns ingenting att spåra. Att vara misstänkt räcker inte och det är väl tur det. Tänk om man befanns vara skyldig på blotta misstanken? 

  • Xjoson

    JOA Malmgren har fullständigt rätt, han förekommer inte i belastningsregistret. Han sa upp sig från den förskola som han jobbade på självmant, och utredningen lades ner i brist på bevis. Detta var en kommunal förskola i Malmö kommun. Hans nya brott begås på ett föräldrakopperativ i Malmö som inte har med kommunen att göra. Det är här det brister han hade aldrig fått anställning i Malmö kommun, men kan nästla sig in hos andra arbetsgivare som driver barnomsorg.

  • Lizzy

   Och om han inte var utlänning då? Finns det inte drägg bland oss svenskar då? Allt är inte svart o vitt.Det är så jävla lätt o spekulera o så jävla svårt att ta reda på fakta.SD 2014

 • VIKINGKRAFT

  Detta är rätt läge att ta fram yxan !!
  Sving tjong plupp avsnoppningen klar !!

 • Pantertanten

  Vad står det? Att Peter Taylors flickvän är kammaråklagaren? Läser jag rätt?

  • snickersson

   ta bort punkten så blir hon hans flickvän men inte så länge den är kvar

 • diedummenschweden

  Ja, vad säger nu batikhäxorna som vill tvinga in och kvotera in mer män inom barnomsorgen..  ;-)

 • Oberst

  Sådana här fall får mig att vilja kräkas!

 • Mariah_Magdalena

  Vilken tonåringskille som står inför beslut om yrkesval vaknar en morgon och beslutar att han vill ha en karriär inom barnomsorgen??

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Så han sparkades redan 2005 för sexbrott, och 3år senare fick han jobb på en förskola????? Kanske dags upprätta en databas över sexförbrytare och pedofiler så dom inte kan fixa jobb i närheten av barn….

  Men det är väll ”kränkande” enligt sjuklövern, som skiter fullständigt i hur kränkta barnen som våldtas blir.

 • YOTHI_TARZAN

  Han ser ut som en kulturberikare
  och brotten begås i Malmö , naturligtvis.
  All skit kommer från Malmö

  • Jane

   De är inte så att skiten SAMLAS i Malmö,men kommer från nånannanstans?SD 2014

 • Sakarias76

  Vem fan kunde blunda 2005? Jävla hor-as-konflikt-rädda männsikor.

 • Sakarias76

  Peter Taylor. Äckel! Visa mer bilder på aset så att vi kan kapa kuken på han. Och Ni batik-kärringar som redan tycker synd om han kan stoppa era skitkläder i klorin. Vakna för FAN!

 • coccolina

  Huruvda PT är skyldig eller ej kan jag inte svara på men så länge man inte är dömd är man inte heller skyldig. Det jag däremot vet är att inte ens hälften av det som står i detta inlägget är sant. På den kommunala förskola han jobbade på innan var han inte misstänkt för något och han slutade för att han blev LASad och fick en annan tjänst. Ta reda på fakta INNAN du hänger ut någon!

 • Pingback: C 2 3 – Bloggen - ”Skräddaren” häktad för mängder av barnsexbrott - C 2 3 - Bloggen