Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Muslimskt par fick långa fängelsestraff


FREDENS RELIGION En muslimsk man och hustru som har dömts för att planera en terrorattack mot judar i Manchester, England, fängslades på fredagen. 

Paret som laddade ner manualen till ”Gör-en-bomb-i-köket” från Internet dömdes för att vara i planeringsstadiet till en attack av en terroristhandling som motiveras av antisemitiska föreställningar.

Fru Shasta Khan / Mohammed Sajid Khan

Den 38-åriga hårfrisörskan Shasta Khan, som dömdes för bland annat förberedelse till terrordåd och innehav av information i terrorsyfte, får nu skaka galler i fyra år, minus tiden i häktet som är närmare ett år. Hon nekade till brott.

Hennes man Mohammed Sajid Khan, 33, en arbetslös chaufför, fick ett obestämd straff, vilket innebär att efter minst sju och ett halvt år i fängelse, kommer hans fall regelbundet ses över. Muhammed Sajid Khan var den klart dominerande karaktären i denna terrorkomplott.

Shasta var Mohammeds tredje fru, som han köpt via en islamistisk hemsida specialiserad på så kallade ”muslimska äktenskap”. Strax därefter blev de båda radikaliserade av islamistiska predikanter på nätet. Shasta började bära burqa och Mohammed salafistiskt skägg och klädsel.

Mohammed agade sin hustru som koranen erbjuder och grannen ringde polisen. Konstaplarna blev lite överraskade över att hitta en bombverkstad i köket.

timesofisrael

 • VIKINGKRAFT

  Fint att dom kan göra så mycket kul saker dom dära !
  Fredens religon var det nån som sa om dessa.. :)

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

  Nu förstår jag varför dom har så hårda krav på täcka över ansiktet på sina kvinnor :S

 • Oberst

  Fredens religion!

 • svennebanan1963

  De ser ju ut som ”svenskar”
  Kommer snart snyftreportage  om dessa i slaskmedia,och 7-klövern drar igång operation ”räddning”.

 • Leikin

  Är det dessa hemska och ondskefulla ögon man får efter att ha indoktrinerats i islam under hela sitt liv? Är det någon som skulle våga köpa en begagnad bil av detta par?

 • ledsenfarmor

  Tänkte väl att det inte var i Sverige.

 • 585961

  Vilken djävla apa , SD 2014