Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Lamm ihjälsparkat av ligistungdomar


DJURPLÅGERI Ligistungdomarna har blivit sedda av ett vittne, som såg hur de sparkade på det lilla lammet. Vittnets mamma kontaktade i sin tur fårens ägare, Örjan Brönmark. Enligt uppgifter till media ska vittnet som såg misshandeln även ha larmat polisen.

Men polisen dök aldrig upp, och påstår sig inte ha någon notering om detta inkommande samtal i onsdags kväll. Ägaren Örjan Brönmark polisanmälde misshandeln, som nu utreds som ett fall av djurplågeri. Ligisterna gick in i hagen och sparkade helt enkelt ihjäl det lilla lammet i Oxie utanför Malmö i onsdags kväll, och ägaren sedermera det döda lammet som blödde från mun och ögon.

Händelsen är polisanmäld som djurplågeri, uppger Expressen att Skånska Dagbladet uppger, enligt Sydsvenskan.

– Att de överhuvudtaget kunde locka till sig lammet var för att de var flasklamm och därför väldigt nyfikna på människor. Jag har själv matat det lammet i sex veckor, så det kändes extra tråkigt att det här inträffade, säger fårens ägare Örjan Brönmark i en intervju med Skånska Dagbladet, enligt Sydsvenskan.

När ägaren kom fram till hagen möttes han av en hemsk syn. Lammet var dött och blödde från munnen och ögonen. Han har nu tagit bort resten av sina får från hagen. Bilden i artikeln är en arkivbild.

expressen

 • surkart

  Sånt här är bland det värsta jag vet: sparka på ett litet oskyldigt djur, blir tokgalen!! Vilka barbarer, skicka dem tillbaks upp i MENA- bergen ! 

  • Baron_Skugga

   Nej, där finns getkillingar.

 • http://www.facebook.com/people/Gunhild-Larsson/100003462692025 Gunhild Larsson

  Hur kan man göra såhär. Villka jävla barbarer. Vi i väst sjunger om bäbä vita lamm och MENA sparkar ihjäl det sötaste gud har satt på jorden. Ibland känns det som att man vill ge upp. Jag talar med folk och sprider så mycket info jag kan men ändå så känns det efter en sådan här sak att man vill ge upp. Djur är ju så oskyldiga..

 • http://www.facebook.com/einar.revhejm ulven2

   fyfan för dessa djurplågare som springer runt här i landet .    att man inte kan få tag på en sånn nångång  så man får  prova hur det känns och  vrida nacken runt på en sånn .och  då menar jag vrida av den !!!!!

 • svartamalin

  Det här Kirre/kirrar inte korruptionspolisen de ”tappade” bort anmälan.Ärendet nerlagt?Mörkas! ! Misstanken kvarstår dock,kommunist,muslim som GM…

 • Kalle Anka

  Är det baaarn nu igen??

 • TorgnySund

  Blodtrycket höjs till en oacceptabel nivå, när man läser och beaktar att dessa oskyldiga djur, faktiskt blivit symbolen för den marknadsföringsreklam som hållt dessa avarter torra i blöjåldern. Kom ihåg, det kommer en dag när ni kommer att vara där igen – förr eller senare. Minns då era dåd!

 • http://armamodersvea.blogspot.com/ Bo Ålander

  Men vart är vi på väg? Det torteras hundvalpar, det sparkas fotboll med igelkottar och nu detta. Med risk för att generalisera, eftersom gärningsmännens etnicitet alltid tystas ner så har jag mina teorier…

  • Baron_Skugga

   Ah ni ålänningar är allt ena hemska rasister ;-)

   • http://armamodersvea.blogspot.com/ Bo Ålander

    Och realister:-)

 • Talibananas

  Vedervärdigt, bestialiskt. Djurplågeri är bland det värsta jag vet. Önskar att det fanns rätt att slå ihjäl en djurplågare, om man kunde ertappa någon…

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Varför bry sig om vad landets dumstolar säger? Följ ditt samvete istället.

 • Sverre

  Hemskt så svenska ungdomar bär sig åt nu för tiden!

 • YOTHI_TARZAN

  Alltid mycket ondska och brottslighet i pestens stad MALMÖ

  Mest läst på Malmö

  1
  Kvinna misshandlad till döds

  2
  Kraftig smäll på Lilla Torg

  3
  Kupp mot McDonalds i natt

  4
  Hilton säger upp alla anställda

  5
  Toakrig hotar i Malmö

  6
  Larm om skottlossning i Malmö

  7
  Kvinna knivskuren i gångtunnel

  8
  Förskoleanställd gripen igen

  9
  Vännen vittnade trots hotbild

  10
  Försvararet: Mangs bör släppas fri

   

 • Grimhild

  Jävla vilka sjuka individer……

 • von mansson

  Då kom vittnet och störde mitt under halalslakten..Lammet skulle väl njutas under Rahmadanens mörka timmar !! Knske liksom i mitt Ghetto,grillas över öppen eld med ull och troligen innanmätet kvar…av doften att döma.

 • Mariah_Magdalena

  Oxie är ökänt för sitt klientel ……mycket ligister, kriminalitet och invandrare….

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Svinen skall givietvis dömas öga för öga, helt i ordning med sharia. Domen är att själva bli ihjälsparkade på samma sätt som lammet. Bara offrets anhöriga kan upphäva domen.

 • O_Rolig

  Inga namn än? Inte på Flashback heller…

 • zelotai

  Jag sätter 1000 spänn på att det var bl-ttar, någon som sätter emot?

  Cecilia Malmström, sätter du emot?

  Erik Ullenhag, kom igen, du måste följa din övertygelse.

  Maria Wetterstrand, 1000 är inget för dig.

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Och polisen dök inte upp och har ingen notering? Nej det är väl inte så konstigt med alla idioter som sitter och svarar i växeln – det är ju civilanställda som skall försöka göra polismans arbete.

  Det bekräftar min åsikt om att, närhelst man stötar på pågående brott av dessa slag så skall man fixa det själv – ingen mening att ringa Malmöpolisen – de är ju och säljer korv till Rosengårds fantastiska befolkning.

  Jag spår – utan att titta i kaffesump, glaskulor eller läsa några händer, att det i framtiden kommer att bli talrika fall med brottslingar som försvinner spårlöst.

  • Nathalie

   Polisen är för upptagen med att måla texten ”Aina” på sina polisbilar samt kämpar hårt för att muslimerna i kåren skall få bära palestinasjalar istället för polismössor.

 • Odalmannen

  Att sparka ihjäl ett litet lamm är verkligen inget svenskt beteende och har aldrig varit det. Det här är ett exempel på ett typiskt ockupantbeteende utfört av MENA-invandrare (jag har tyvärr sett en hel del Internetvideos på MENA-ungdomar som har sparkat på katter, getter och hundar, det verkar vara därifrån detta otäcka beteende kommer). Genom att skrämma och hota den svenska ursprungsbefolkningen (genom att som i detta fall sparka ihjäl ett litet dilamm som ägs av en svensk bonde) så önskar gärningsmännen sända en tydlig signal till alla svenskar att hålla sig på mattan och gå med på att underordna sig de nya invandrade herrarna, annars, är signalen, lär exakt samma sak hända med svenskarna som med det ihjälsparkade lammet. Det är precis samma typ av ockupantbeteende som när invandrare begår våldtäkter på svenska kvinnor eller gör s.k. ”bötningar” av svenska skolungdomar, det är helt enkelt ett sätt att sprida ständig terror och upprätthålla en konstant känsla av fruktan hos den svenska ursprungsbefolkningen så att ingen ska våga protestera mot att Sverige bit för bit faktiskt håller på att bli erövrat av inkräktande främlingsockupanter från Afrika och MENA. Acceptera inte att spela med i invandrarnas erövrarbeteende, gör i stället motstånd mot invandrarnas ständiga våld, förtryck och trakasserier. Stå nu enade tillsammans i kampen för vårt svenska folk. Nu är det nog med främlingsförtryck, nu ska hela packet ut!

  • carcharias

   Varfor finns det inga svenskar som forsvarar sig, sina naera och kaera och sina djur och agodelar? Har alla svenskar forlorat overlevnadsinstinkten?

  • j_london

   En fullständig och alldeles korrekt beskrivning på systemförändringen och den nya agendan i muslim- & zigenarlandet Sverige.

   Men… de korkade svenskarna fattar fortfarande ingenting! Absolut ingenting! Nada!

   De flesta är fortfarande helt i klorna på svensk DDR-medias slasktrattar som dagligen ljuger folket fulla av skit, medan marxister och annat bedrägligt vänsterpack genom statliga SVT trumpetar ut desinformation
   och Sverigefientlig multikultur – och islampropaganda

 • Oberst

  Tvi vale! Det här är nog tyvärr bara början… I december sparkades en familjefar ihjäl och nu ett lamm. Både folk och fä lever farligt i det nya Sverige.

 • louislegrand

  Inledningen av Ramadan firas tydligen hejvilt i de södra landsändarna!

 • lundabo58

  Jaha utanför Oxie, då lär det inte vara några större odds på att satsa på ”nybyggare”

 • Katten Kattsvans

  Hoppas innerligt att dessa djurplågare dör en kvalfylld död

 • skidmaskibank

  Blir så j-vla sne….SD fick väl igenom  en lag mot djurplågeri som senare ändrades i nån omröstning bara för att dom olika partierna har svårt att sammarbeta med SD. Sandlådenivå,typ.

 • ledsenfarmor

  Skicka tillbaka dem, till hålorna de kommer ifrån. De har förverkat rätten att vistas i vårt land.
  Men, de borde få smaka på sin egen medicin.

 • tobigforyou

  Hoppas dessa fega kräk blir uthängda med både namn,bild och allt.
  Människor av denna sort står lika lågt i kurs som barnmisshandlare.

 • 585961

  Malmö har blivit en riktig ligiststad med väldigt dåligt rykta tack vare………………..SD 2014.

 • 585961

  Muslimerna skulle väl stjäla lamm och får till ramadan de djävla dårarna , hoppas dom får brinna i helvetet en dag, SD 2014

 • Pingback: Sparkade ihjäl lamm – vad är det för fel på vissa? | DACKEBLOGGEN 2012