Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Israel mobiliserar sig för Syrisk krig


KRIGSHOT I MELLANÖSTERNIsrael mobiliserar och förbereder sig för ett militärt ingripande – krig med andra ord – i Syrien om Damaskusregeringen kommer att överlämna krigsmateriel såsom robotar och kemiska vapen till islamistiska gruppen Hizbollah i Libanon, enligt ett uttalande från israeliska försvarsmininistern Ehud Barak.

Israelerna bekymrar sig oerhört för att islamisterna i Hizbollah får tag på såväl luftvärnsrobotar som robotar mot markmål.

- Jag har instruerat militären att öka underrättelsearbetet och förbereda vad som behövs så att vi förmår genomföra ett ingripande, sade Barak i TV-kanalen Channel 10 i går.

I det ögonblick som president Bashar al-Assad börjar falla genomför vi underrättelseövervaktning och tar kontakt med andra underrättelsetjänster, sade försvarsminister Barak.

- Vi följer den möjliga överföringen av avancerade system, främst luftförsvarsrobotar och tunga robotar mot markmål, liksom att det kan ske en överföring av kemiska ämnen från Syrien till Libanon.

 • Saxtorparen

  Då var det snart dags igen.
  Börjar bli mer än lovligt trött på hela mellanöstern.
  När man börjar riva pyramiderna i egypten så borde USA ha tillstånd från FN att stoppa detta med en neutronbomb.

  • janrickolina

   Absolut, allt detta måste stoppas omgående.

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Jojo, för övriga världens skull borde hela mellanösten förpassas till glömskans rike. Så länge en enda invivid på valfri sida finns kvar kommer dom vara en finne i röven på HELA jordens befolkning. För problemet är ju att dom aldrig lär sig. Aldrig lugnar ner sig. Aldrig erkänner fel.  Varför ska vi acceptera att våra liv påverkas negativt av idoter som vill oss ont?

 • Oxis

  Tyvärr är detta nog början på ett storkrig.

 • Mariah_Magdalena

  Arma högteknologiska, demokratiska lilla Israel omgivet av idel medeltida mörker……
  Kollar man en karta inser man vidden….

 • surkart

  I prevention kommer förstås Israel göra det som måste göras för att undvika ett tvåfrontskrig mot Hizbolla och ett framtida Syrien i hatiska islamisters händer. Då kommer man vara i samma sitiation som under krigen på 60-70 talen. Men Clinton var ju nyligen på besök hos Israelerna och lovade dem sitt stöd. Jänkarna kommer lämna sitt tysta medfivande till Israel att vidta nödvändiga åtgärder för att skydda sitt land och sitt folk.

 • ÅMÅL

  Världshärskarna ger sig inte förrän de kontrollerar världen till100%.

  • Svensk_Tiger

   Det är därför de hatar nationalism ty det skulle begränsa makten till den egna nationen.

 • Albert Herbertsson

  Tack Gode Gud att Israel finns. Den yttersta stoppklossen mot det muslimska hotet.
  Vi stöder Israel till fullo. Västvärlden – mycket snack – lite verkstad. Israel – lite snack – mycket verkstad.
  Tack Israel.

  • Afrikanen

   Jaha du Herbertsson, Ær der inte judarna och Israel som vill inføra New World Order? Ær det inte Judarna som startar proxy krig med hjælp av USA? Ær det inte Judarna som vill førinta den Vita-rasen genom blandningar och mångkultur? En sann Nationalist som ælskar Sverige kan omøgligt ælska Israel. Så Mr Herbertsson, du ær inte mer svensk æn Ehud Barrak. Sluta vifta med dina giftiga jude-tentakler, gå och gøra dina inlægg i Aftonbladet istællet.

   • Burt Swenson

    Exakt!! För några år sedan hade jag kanske hållt med Herbertsson, men efter att ha läst på och mer djupgående satt mig in i hur världen funkar så håller jag med Afrikanen till 100%.

    Den oerhört destruktiva muslimska invationen till väst är en konsekvens av sionisternas agenda. T ex mångkultur i europa, nordamerika etc, men i Israel skall det minsann vara rasrent.

    http://www.youtube.com/watch?v=hmUryMINlJ8&feature=player_embedded

    ”Det utvalda folket” använder mångkulturen för att vinna mark genom att splittra och skapa kaos i väst. Ett splittrat folk kan inte enas mot makteliten.

 • tokless

  Man kan ju hoppas att Israel tar fram de stora sakerna och kör sk*iten ur hela regionen.

 • Stille

  Israel har bombat skiten ur dom tidigare och kommer göra det igen.

 • Oberst

  Härligt, Israel! Förinta era fiender en gång för alla! Låt muselmanerna smaka på sin egen medicin.

 • Leikin

  Titta på kartan och se själv hur litet och utsatt Israel är, med muslimska fiender på alla sidor. Assad innehar ett av världens största förråd av kemiska och biologiska vapen. Naturligtvis skall vi vara glada åt att Israel är militärt starka och kan försvara sig mot all djävulskap som muslimerna planerar för att utplåna det judiska folket.

  • Trazan Apansson

   ”Det judiska folket” är inte våra allierade, de är bara intresserade av vad som gynnar ”det judiska folket”.

   • Leikin

    Jag vet inte om du är antisemimit, men kom ihåg att Israel är det yttersta försvaret i Mellanöstern för våra demokratiska värderingar i ett hav av muslimskt hat och intolerans.

 • Trazan Apansson

  Jaha, och gissa vilken världsdel som får ta emot de syrianska horderna sen? Inga av USA:s ändlösa krig är Europa till gagn.

  • Skatte_betalaren

   Du menar land, och det är INTE Finland,

 • kalle008

  Det tar nog ett tag innan de muslimska bröderna kommer i ordning, reder ut sina sekteristiska skillnader, mördar varandra en smula till, och börjar bygga upp en fungerande organisation.

  Luftvärnsrobotar och effektiv militär användning av tunga robotar är intet som man klarar utan en organisation bakom.

  Men med tiden blir det säkert farligt. Tanken att det skulle bli en s k arabisk vår borde väl vara omodern vid det här laget.

  Och i arabländerna är våren den värsta årstiden.