Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Bulgarisk bärplockare anhållen för människohandel


ZIGENARKULTUREN Då var det dags igen. En 43-årig man har anhållits misstänkt för människohandel. Han greps på torsdagskvällen efter att en anmälan kommit in från bärplockare i lägret i Mehedeby.

Tre personer i 20-årsåldern lämnade under dagen på torsdagen in en anmälan till polisen. Enligt anmälan har de blivit erbjudna att komma hit till Sverige för att plocka bär. De har blivit lovade lön, boende i lägenhet och mat. Väl på plats har de inte fått någonting av det som utlovats.

I stället har de bott i lägret i Mehedeby. De menar att de blivit hitlurade, säger Christer Nordström, presstalesman vid polisen i Uppsala län.

Vid 19.30-tiden i går kväll grep polisen en 43-årig man som är bulgarisk medborgare. Mannen anhölls efter förhör misstänkt för människohandel. Under dagen fortsätter polisen förhören med mannen.

De här utredningarna är komplicerade. Det handlar om att verkligen ta reda på hur det gått till när personerna kommit hit, säger Christer Nordström.

Enligt honom har polisen haft misstankar om att det kunde röra sig om människohandel när så många människor kom till Mehedeby samtidigt. Vi har haft våra funderingar om att det inte är en slump. Det hela verkar märkligt. Polisen vill i nuläget inte gå ut med några fler uppgifter angående fallet.

Arbetarbladet

Relaterat:
Bärplockarna utanför Tierp riskerar tvångsavhysning

 

 • von mansson

  Om det nu är en form av människohandel,måste handlaren själv ha gjort världens blunder..Ett sådant företag är ju från början dödsdömt,och kommer att sluta med KK.
  Hur han sedan kunde inbilla sig,att kunna försälja dessa zigenare i Tierps djupa skogar,får nu Polisen söka utreda..Men som jag ser det,var det från början ett misslyckande inom affärsvärlden !!

 • http://tony48.blogspot.com/ Tony Malmqvist

  Föga överraskande nyhet Varje svensk med minsta anständighet i kroppen eller var det nu är någonstans borde skämmas. Ställa ansvariga vid nån lämplig skampåle är det minsta man kan begära

 • Censurerats

  Det är viktigare för PK skriva bulgariska bärplockare blir trakasserade av ”ungdomar” än bulgarisk människohandlare

  Varför går er sjuka mångfald så fel så fel?

 • Leikin

  Människohandel, eller hur? Zigenare drar sig inte för att lura sina egna.

 • Pingback: Nya “bulgariska” bärplockare – 29 stycken på ett lastbilsflak « Sweden Confidential

 • Pingback: 300 nya zigenska bärplockare “på grund” i Ödeshög « Sweden Confidential

 • Pingback: Ska Sverige fortsätta detta bärplockar-dravel i framtiden? « Sweden Confidential