Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Blödig personal på Migrationsverket tipsade media


INVANDRARFÄBLESSEN En utvisningshotad asylsökande man hade kallats in till möte tre gånger, men uteblivit alla gånger, vilket klassas som ett synnerligt fel. Då ”lurades” han in till ett möte för en underrättelse på grund av att han inte hade dykt upp på tidigare kallelser.

Saken var den att även polis fanns då i lokalerna och grep genast mannen efter att han tagit del av beslutet. Det som upprörde många känslor i den blödiga personalstyrkan var, att när mannen kom till Migrationsverkets lokaler och skulle ta emot underrättelsen om att han skulle tas i förvar, fanns redan polisen gömda i lokalerna. Den blödiga personalen på Migrationsverket tipsade media om den fruktansvärda händelsen.

Det var en av personalen på Migrationsverket som tipsade VF om händelsen och många i personalstyrkan var upprörda över händelsen.

- Vi ska absolut inte tipsa polisen. Man lurar inte in någon och gömmer poliser i lokalerna, sa personalen då till VF.

Detta strider mot Migrationsverkets regler, men det finns undantag, vilket det nu gjorde i detta. Mannen hade uteblivit från mötet tre gånger tidigare, vilket klassas som ett synnerligt fel.

JO har tagit del av händelsen genom en skrivelse från byråchefen på Migrationsverket som pratat med personalen i Karlstad om händelsen. Enligt verkets rutiner kan en person som kallats till underrättelse om beslut, men vid upprepade tillfällen inte dykt upp, tas i förvar. Personalen som träffade mannen hade även informerat honom om att polisen fanns i lokalerna, skriver Migrationsverket i sina uppgifter till JO.

JO menar i sitt beslut att det inte finns något att anmärka på i ärendet, och JO avslutar därför ärendet från sin sida. Det förefaller lite märkligt att illojal personal på MV får arbeta kvar. Dessa blödiga i personalen är förmodligen sådana batikhäxor som gömmer illegala invandrare.

VF

 • Sighsten

  Tjocka afrikanälskande Batikhäxor som skriker:Det Är Baaaaaaarnnnnn!Kan ingen täppa igen truten på dom där sverigefientliga satkärringarna?

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Stoppa in en handgranat i truten på dem och dra ut sprinten!

   • janrickolina

    Ja helt klart behövs en stor rensning i Sea rike och tyvärr så är nog kraftigt våld oundvikligt för att komma till en förbättring.

 • http://www.facebook.com/people/Kam-Asshfucpig/100001319584379 Kam Asshfucpig

  ” vilket klassas som ett synnerligt fel.”

  Synnerligen sjuka människor , som hatar lagar och Svenskar.

 • robban1

  jaha att följa lagen och tipsa polisen är tydligen fel i ett statligt verk men att tipsa en blaska med en snyftare är tydligen ok. sparka ansvarig chef då denne inte tar reda på vem den illojale individen är och avskedar personen.

 • Buttington

  Håller med de blödiga i personalen. Det är synd om de illegala som till varje pris försöker vara kvar och utnyttja Sverige. De ska inte behöva riskera att polis hämtar de när de får sina utbetalningar, gratis sjukvård eller dyl. Hellre att vi har 1 miljon poliser som går skallgång genom landet varje dag för att ta fast dem och returnera.

 • http://pulse.yahoo.com/_QCW52FUFBEK33ETCCCODKX2H3A Västanfläkt

  Dagis på migrationsverket. Det här landet består bara av sönderhaschade vänsterhjärnor. Hade Sverige varit en häst hade vi tyvärr varit tvungna att skjuta den.

 • skidmaskibank

  Vilka landsförrädare.Dom ska hålla sig till regelverket och värna om Sveriges bästa….Gonattskallar!!…

 • feeder6

  O jessus,det är nästan man börjar sakna en visss person från Tysk—-

 • tonfisken

  Är det inte detta som kallas för brottsprovokation och är enligt Svensk lag förbjuden?
  Påminner lite som att reklam inte är tillåtet inom SVT och ändå startar varje sportsändning med sponsorer.
  Så vilka regler och lagar gäller i det här gudsförgätna landet numera?
  …Det beror nog på vem man är och vem man frågar.

 • nitohu

               Ja, batikhäxorna på migrationsverket är helt säkert inblandade i den kriminella verksamheten ”gömma papperslös” Detta är en verksamhet som behöver nystas upp och bekämpas.Hela flyktingindustrin börjar mer och mer likna en maffiaorganisation med förgreningar ända upp på regeringsnivå.Vars hjälp det inte går att räkna med vad gäller bekämpningen av denna organisation.Eftersom dom ju själva är insyltade i verksamheten.

 • ledsenfarmor

  Idioter, är epiteten på batikhäxorna.