Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Tidningsbud utsatt för misshandel och rånförsök


Framtidens tidningsbud?

SPÄNNANDE KULTURER Två män som kommit till Sverige med utvecklingen utifrån försökte vid 03.45-tiden natten till tisdagen råna ett barbariskt tidningsbud från Sverige. De två männen som misshandlade och försökte råna budet på J H Dahlsgatan i Kristianstad fick tji på rånbyte.

Det var genom hot och slag som de försökte få tidningsbudet att överlämna sin plånbok och mobiltelefon till schajasarna. Men tidningsbudet var stark nog att lyckas ta sig loss och fly från platsen, och larma polis. Kristianstadsbladet uppger lite överflödigt att gärningsmännen inte är gripna, för sådana här brott löser de aldrig.

Men polisen är alltid lika positiv och uppger ungefär samma fras som alltid.

– Det finns vissa iakttagelser som vi arbetar vidare med, säger Christer Nilsson, som är inre befäl vid Kristianstadspolisen.

Förra veckan blev ett annat tidningsbud också misshandlat.

– Vi vet inte än om det är en ren slump eller om det finns ett samband, säger Christer Nilsson.

Två tidningsbud har drabbats den senaste veckan, påverkar det er?

– Nej, det finns rätt många tidningsbud i vårt område så på det viset kan vi inte skydda dem. Det är allmän vaksamhet som gäller för tidningsbudens del, säger Christer Nilsson.

kristianstadsbladet

 • Saxtorparen

  Nu blir det bannor.
  Inte skall vi väl väcka Kling och Klang för en sådan skitsak.
  Det hände ju inget ingen blev skadad eller rånad.

 • svartamalin

  Det är dessa kulturyttringar vi kulturlösa svenskar enligt Fjantfeldt ”skall ta till oss”…Mona muslim;vi har bara ”töntiga midsommarlekar som små grodorna”och det gamla Sverige skall bort ex.vis:(! Fy tusan för svenska politiker!!!

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   När vi har fått sharia-lagen så får häxan sitt lystmäte. Undrar om hon vågar snatta några Toblerone då? Hade verkligen inte haft nåt emot att få se henne enbent och enarmad. LOL

 • Talibananas

  Brottsligheten kommer som ett rekommenderat brev på posten, med tidningsbudet, eller postombudet… Dags att demonstrera mot främlingsfientligheten?