Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

SJ:s reklamfilm kör på i mångfaldens tecken


POLITISK KORREKT HJÄRNTVÄTT Varför är det alltid en svensk kvinna som ska ”falla” för en invandrad exotisk man i alla reklamfilmer som mångfaldsvurmarna sitter och snickrar ihop i sina studios?

I klippet sitter en svensk kvinna med en bok, och en arabisk man med helskägg sätter sig mitt emot, och kvinnan börjar i det närmaste att dreggla på honom. SJ frågar: ”Hur ofta händer det här…….I en bil alltså”. Patetiskt.

 • BirgittaSvenne

  Nu får SJ skärpa sig, han är ju inte ens solbränd ! MP blir besvikna, nu kanske tjejen tar bilen.

  • j_london

   Att han inte är solbränd kan kan ha sin naturliga förklaring. Det kan bero på att han precis blivit utsläppt…. alltså inte nyanländ. Utan nyutsläppt!

   Med andra ord: rastgården låg i skuggan…

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  Han hade för rak näsa för att hon skulle bli riktigt blöt i trosorna.

 • Andersonszkan

  Kränkande för alla RIKTIGA blattar

 • http://www.facebook.com/people/Baba-Zula-Zula/100002372653356 Baba Zula Zula

  Det är väl inte så konstigt att en blond svensk tjej attraheras av mörka karlar. Vallonättlingar har alltid varit ett hett byte i Sverige och nu kan vita svenska killar och tjejer välja på frukter från hela världen. Hur nice och gott som helst! 

  • BirgittaSvenne

   Mörka karlar må vara sant, den här killen på filmen är inte mörkare än mina svenska grannar. Det är en enorm skillnad på en vallon och en afghanier eller somalier, inte minst vad beträffar uppfostran, värderingar och kultur. Icke att förglömma det är kolossalt viktigt, när du skriver valloner, de kom med KUNSKAP !!!!  Kunskap som behövdes i Sverige, dessutom flyttade de flesta tillbaka till Vallonien.

   • Helge23

    Som jag har förstått det så kom 300-600 valloner hit och dom flesta åkte hem igen, merparten av dom som tror att dom har vallongener i sig har i själva verket tattargener.

  • Bajen666

   Jo det är det faktiskt, vi stängde våra mentalsjukhus var tror du dom kvinnorna hamnade..?

   Jo hos dom inavlade Mena-analfabeterna för dom begriper inte bättre..!

   SD 2014.

 • loofon

  Hon har sin bror liggandes på bordet ….

 • nitohu

  Hon kanske bara var en av SJ`s egna prostituerade som såg en presumtiv kund. Bara en reklamfilm för SJ`s nya all inclusive resor tror jag.

 • http://www.facebook.com/bigthumb Magnus Wiberg

  Våldtäkt på tåg – Hur ofta händer det?
  I en bil alltså?

  • Pedofiljakt

    Jag hoppas att du räknar bort ”svart”-taxi i din statistik där. :) För det vet vi alla; en blond brutta skuttar in i en Renault med ett böneband hängandes i backspegeln, ”Farsta 200 kronor”, det slutar med 200 timmars förnedrande undersökningar och utredningar och 200 andra män som därefter blir smittade av ”taxisjukan” nästa gång bruttan går ut och svirar.

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Här finns ett lysande tillfälle för bilbranschen att göra en reklamfilm:

  Samma början – men sen tonas ner till

   - ”hur ofta vill du svenska kvinnor utsättes för sånt?  Det händer inte i en bil!”

 • Talibananas

  Hahaha! Patetiskt. Intressant att titta på dessa påträngande statliga produkter som vill förmedla ett korrekt tänkande. På något plan kommer det naturligtvis att bearbeta psykena på hela landet, successivt, men några rebelliska hjärnceller inom mig bibehåller motståndskraften och påminner resten av mig om att det är mer som sker här än bara viljan att sälja tågbiljetter. /Propagandaministeriets medlöpske mähä ; )

 • http://vargiveum.wordpress.com Varg i Veum

  En intressant fråga. Vad skulle hända om en ultrablond svensk kille skulle flirta med en burka eller slöja? Ibland önskar man att reklammakarna var lite mer kreativa.