Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Kvinna mördad i Malmö – en man gripen


GANGSTERSTADEN En kvinna i 30-årsåldern slogs ihjäl på Södra Skolgatan i Malmö tidigt i morse. En man, som skall vara gärningsmannen, i 40-årsåldern greps direkt på platsen. Några förbipasserande personer slog larm till polisen vid halvfyra-tiden. Gärningsmannen är kvinnans make, Abed Youssefi från Algeriet och svensk medborgare. Kvinnan ansökte i slutet av juni om äktenskapsskillnad från hennes misstänkta baneman. . 

När farbror blå kom fram blödde kvinnan kraftigt. Hon fördes i ilfart med ambulans till sjukhus, men hennes liv var utom all räddning då hon avled efter att ha blivit svårt misshandlad av en mannen. Mannen i 40-årsåldern greps på platsen misstänkt för mord alternativt dråp. Enligt polisen ska paret ha haft någon form av relation. En teknisk undersökning har inletts.

– Vi rubricerar fallet som mord alternativ dråp. Det handlar om mord i nära relation. Just nu har vi tekniker på plats och förhör vittnen, säger Cindy Schönström Larsson.

På plats i natt fanns sju polisbilar, en MC-polis och två ambulanser.

Polisens sida:

03:35, Mord/dråp, Malmö. Mord i nära relation, S Skolgatan.

Larm inkommer om ett troligt överfall på en kvinna på S Skolgatan. Flera polispatruller tillkallas. På platsen anträffas en man och en kvinna. Kvinnan är till synes grovt misshandlad. Hon förs med ambulans till sjukhus. Mannen grips på plats.

Kvinnan avlider till följd av de skador hon fått och ärendet rubriceras som mord alternativt dråp. Platsen spärras av i väntan på polisens tekniker och vittnen förhörs.

Abed Youssefi har vid flera tidigare tillfällen varit misstänkt för våldsbrott och hot, men aldrig dömts.

 • Antiallt

  vill ni läsa mer kan ni göra detta på Aftonbladet: 
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15132377.ab

  • Bajen666

   Snälla hänvisa inte folk till den Horan….!

   Skriv då istället http://www.aftonlögnen.se….!

   SD 2014.

   • Emse1

    Du vet om att det bara är första klicket du  får den adressen va´?
    Så fort du sedan klickar på någon artikel för att läsa så står det ånyo aftonbladet i adressen, iallafall hos mej.

    • Bajen666

     Jamen det finns ju inget att läsa där ändå, och annonserna läser du väl inte..!

     SD 2014.

     • Emse1

      jag undviker att läsa men när man väl är inne på en artikel finns där oftast fler av intresse att ta del av via blå länk, att läsa i syftet att se vad sedan axpixlat skriver om samma sak och åter igen få det bevisat att PK media mörkar,det är här jag menar att det står då aftonbladet direkt igen och om jag förstår rätt tjänar de då pengar på klicket in till den nya artikeln?

 • http://www.facebook.com/bigthumb Magnus Wiberg

  Det går ju inte att dela med sig av era notiser när ni FORTFSARANDE skriver oseriöst och felaktig svenska. Man kan ju undra om ni själva är blattar

  ”När farbror blå kom fram..” Det heter polisen!”På plats i natt fanns sju polisbilar, en MC-polis och två” Två vad?
  Jag tänker i alla fall inte dela denna artikel för folk tycker ni är oseriösa..TYVÄRRDetta gynnar INTE vår sak

  • Bajen666

   Nu får du väl ändå ge dig……..vad sysslar du själv med..???????

   FORTFSARANDE eller TYVÄRRDetta och du man brukar avsluta med punkt.

   Lite patetisk så där lagom..!

   SD 2014.

   PS: Vad är det heter..?….Hmm…jo…Kasta inte sten i ett glashus……..!

   • Pantertanten

    Men du, han hade ju två punkter efter nästa sista meningen, så det jämnar väl ut sig…..

    • Bajen666

     He,he…..

     SD 2014.

  • SM811

    Kan inte annat än asgarva av det du skriver och vad du påpekar.
   Påminner lite om ”Det var en gång en liten gube som bodde i en lådda.”

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   Vad är ”FORTFSARANDE” för något?

 • Guest

   Magnus Wiberg, Jag tycker att du ska tänka på hur du skriver istället för att klaga på andra. Jag tycker att det beskriver väldigt väl att det var polisen som kom dit och inte en smurf som du kanske tror.

 • EUfel

  Lite har Magnus rätt…. fastän han själv skriver fel….. men så brukar det vara med såna som honom….. hehehe

 • Calle86

  Ville hon göra slut kanske, och straffades med döden?

  • Pantertanten

   Verkar vara han som ville ha slut. Och nog blev det slut alltid.

 • Emse1

  Detta skulle lika gärna kunna vara en pursvensk, vi har ju ett 20 tal sådana här mord om året  sedan lång tid tillbaka.Så, pursvenska män är inte helt  obefläckade vad gäller övergrepp mot ”sin” kvinna heller och innan vi nu då vet vilken etnicitet det egentligen är kanske  vi inte skall skrika så högt? Det jag menar är att det ser bättre ut om vi  har åsikter när vi säkert vet än att riskera att belasta andra etniciteter innan vi vet säkert även om risken är stärst att det är en invandrarman som är förövaren .

  • Elin Strigå

   Även OM det hade varit en svensk tycker jag att det är bra att Sweden Confidential visar det. För att visa hela bilden: Att svenskar gör brott också, även om det kanske är en gång på tusen. Annars blir SC bara som en omvänd Aftonbladet där alla ”svartpixlas”. Fram med den obekväma, ovinklade sanningen!

   • Emse1

    givetvis skall det inte vara någon som helst åtskillnad,visa dem alla, namn och nationalitet och då når vi syftet att visa verkligheten och vilka som står för merparten brott av grövre kaliber i det här landet!

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   Det var ingen svensk i detta fall heller. Namn finns på Flashback!

   Bosnisk muslim!

   • Emse1

    Vad jag menade är att vi läsare,de av oss som ännu inte vet vilken etnicitet det handlar om även om man misstänker starkt att det är en invandrare som är förövaren skall vara sparsamma med att i förväg skriva att det är den eller den etniciteten.
    De som redan vet säkert kan ju kanske då sätta länk till var uppgiften finns .När man sedan vet är det läge att ha en åsikt.Alltså jag visste inte säkert även om jag misstänkte starkt att det var en invandrare som är gärningsmannen och då aktar jag mej att skriva i förväg min åsikt.Det har ju hänt fler än en gång att skribenter tar ut saker i förväg och det är så onödigt att ge rödvinsvänstern och delar av högern vatten på kvarn ang att man skuldbelägger invandrare rakt av.

 • Leifegubben

  Jag sätter 10 mot 1 på att mördaren har utländs härkomst. Någon som sätter emot?

 • Oberst

  Stoppa importen av genetiskt inavlat avskrap!

 • Leifegubben

  Gärningsmannen
  Pizzabagaren Abed Youssefi, f. 1969 och från Algeriet. Han har svenskt medborgarskap och kom till Sverige 1993. Kvinnan ifråga hette Majda Jaberi, f. 1979 och var gift med Abed Youssefi och båda var skrivna på adressen.
  Majda Jaberi ville först skiljas och skickade in en ansökan om äktenskapsskillnad i juni. Men hon ändrade sig och drog tillbaka ansökan. Det blev hennes död.
  Abed Youssefi har tidigare stått åtalad för misshandel och olaga hot samt misshandel och försök till grov misshandel. I båda fallen har han friats. Fallen gällde bland annat en annan släkting som blivit knivhuggen av den friade.

  Här har ni svaret på vem mördaren var. Uppgifter från Avpixlat

 • scripsi

  Vid den här typen av hänsynslösa brott, är man numera beredd att ta gift på att det är en utomeuropeisk invandrare som är gärningsman.

 • King_furre

  Kommer det ingen bild på honom?