Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Hot – våld och sjukdomar på flyktingboende


ASYLCIRKUSEN Arbetsmiljöverket riktar kritik mot Westsura herrgård utanför Surahammar, som fungerar som tillfälligt asylboende, och kräver nu att boendet ska se över vissa av deras rutiner.

Boendet måste bland annat bli bättre på att ge sina anställda bättre information om hot och våldsituationer, samt hur de ska agera vid dessa situationer. De måste även förbättra rutinerna och arbetsinstruktionerna för sina anställda när det gäller risken för smitta. Enligt Socialstyrelsen får inte de anställda den informationen. SR

 

  • klasse

    Westsura är en underbart vacker herrgård som dom flesta av oss bara kan drömma om att få bo i. Att inavlade kravmaskiner som kommer från hyddor byggda av koskit inte visar den minsta tacksamhet är minst sagt för jävligt. Ut med dom, låt dom ha sex med getter och sina kusiner men då i sina efterblivna länder.

  • Pingback: Asylsökare åtalad för fullbordad barnvåldtäkt på asylboende « Sweden Confidential

  • Pingback: Fängelse och utvisning yrkat för asylsökarens barnvåldtäkt « Sweden Confidential