Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Grumsgate: Grumsgruppen går mot nya mål


Slusken Torbjörn Bood

KOMMUNEN GRUMS I artikeln finns nu en nygjord video från demonstrationen i Grums. Och efter denna lugna, sansade och väl genomförda demo i Grums mot kommunens diskriminerande egoister, med Torbjörn Bood och Annika Lomarker i spetsen, kommer kanske samma Facebookgrupp att ta nästa tjur vid hornen.

Det pratas om att eventuellt starta en demonstration mot våldtäkterna i Bollnäs, i stället för som de rabiata vänsterfeministerna – ha en manifestation för våldtäkterna i Bollnäs. För det är närmast så man tänker efter deras oaptitligt kränkande utspel, med att ha en manifestation mot rasism, dagarna efter en gruppvåldtäkt på en svensk ung flicka utförd av ett gäng arab-afrikaner. I artikeln finns även ett annat pinsamt avslöjande om Herr Bood.

I slutet av klippet nedan från Grums ägnar sig kommunalråd Torbjörn Bood åt en av sina favoritsysselsättningar, nämligen att spela TV-spel. Bood har själv berättat i en intervju att han har en förkärlek till att spela TV-spel, vilket även bekräftas på hans Facebookkonto – om det nu inte är borttaget efter ryktet.

Den andra favoritsyselsättningen Bood har, det är att leka med ballonger på sitt kontor i Grums kommunhus. Ett kommunalråd på nästan 45 år som spelar TV-spel och leker med ballonger på sitt kontor, det låter fina fisken det. Ett annat penibelt avslöjande finns under klippet.

Av en ren händelse råkade vi hamna hemma hos Familjen Bood, där en igelkott avslöjar en toalett som inte sett en rengörning på de senaste åren. Vem av er skulle vilja besöka denna sluskens toalett? Och hur kan man lägga ut en sådan här bild till allmän beskådan? Man undrar på vilken nivå hygienen ligger på i detta hus. Att stava till ”källaren” är också svårt. Kanske tangentbordet är för smutsigt så man inte ser bokstäverna?

Familjen Boods toalett – klicka för större bild

Märk väl att ingen påtalar för honom hur nergeggad och vämjelig den nersolkade toaletten är, inte ens Lomarker, eller att familjen själv ser det. Bilden är från 9 juli.

Relaterat
Demonstration i Grums mot kommunen – 14 juli klockan 14.00
Videoklipp och bilder från Grumsdemonstrationen

 • Tigeraldrig

  Stackars igelkotte.
  Hoppas djurskyddsföreningen blir inkopplad.

 • TorgnySund

  Herr Bood, bör ta en kurs i intimhygien för att lära sig att inte dela denna typ av intiminformation på sin Facebook-sida. Vilket lågvattenmärke till kommunalråd denne man är! Samla er nu, Grumsbor, och välj bort denna olägenhet vid nästa val.

 • borttaget av moderator

  Hahahahaha!

 • http://www.facebook.com/people/Peter-Nilsson/100002161299559 Peter Nilsson

  Låg nivå på den här artikeln.

  Det är inte enbart 17-åringar förunnat att spela ”tv-spel”. Har själv hållit på med det sedan mitten på 80-talet och det är inte värre än dessa testosteronpimps som idrottar, fjantar runt med en boll eller dylikt. 

  • Bajen666

   Jo, det är det faktiskt…får man fråga hur gammal du är..?

   SD 2014.

 • svartamalin

  Bravo Grumsgruppen:))! Kör hårt mot de korrumperade politikerna och marxistmedia !

 • Andreas Magnusson

  Humor i all ära, men när man går till sådana personangrepp att man måste anmärka utförligen på någon annans toalettmärken går det för långt för min egen smak. Det blir bara sorgligt på swedenconfidentials bekostnad. 

  Gör inte en avpixlat nu och håll den goda nivån är ni snälla!

  • Bajen666

   ”Gör inte en avpixlat nu och håll den goda nivån är ni snälla!”

   Snälla du tala om vad du menar, för jag som flitig läsare av både AP och SC fattar absolut inte vad du menar…!

   SD 2014.

   • Andreas Magnusson

    Jag vill att dessa medier ska växa sig stora och inte bete sig som man kan förvänta sig av Expressen och Aftonbladet. Sverigevänlig media bör stå högre än så. Det hade gott räckt med att skippa toalettanmärkningen och påhopp pga felstavning.

 • Sven Olsen – (argdansk)

  Jag tycker självklart synd om igelkotten som helt ofrivilligt kom i kontakt med Bood, men han är uppenbarligen gift? Så badrummets och toalettstolens skick borde man rätteligen förebrå hans fru? Om dét nu är så viktigt i sammanhangen, bortsett från att bekräfta att människan är en slusk.

  Det är ju nu en gång så, att när någon/något retat upp én, så går man gärna till de yttersta gränserna i sin ilska, så även om det är lite lågt av SC, så kanske en grundläggande kurs i toalettförfarande skulle hjälpa familjen Bood?

 • evelinasand

  Låg nivå, ja. Men också väldigt roligt. För övrigt förtjänar Torbjörn Bood det.

 • Suecote

  Så härligt att se svenska medborgare resa sig ur soffan och engagera sig i sitt samhälle!! Jag önskar denna grupp all lycka och välgång, och hoppas slaskmedia till slut tvingas rapportera om denna nya folkrörelse! Svenskarna demonstrerar, svenskarna har fått nog!

 • Karpstryparn

  Jag förstår inte varför Torbjörn Bood är så himla sur, han har ju lyckats med sin målsättning om att människor runt om i Sverige ska uppmärksamma Grums.
  Han borde vara glad istället.
  Bood har tydligen aldrig hört uttrycket ”Le som en fotomodell”. Så sätt igång och le, Bood, du har ju lyckats med din målsättning. Folk uppmärksammar ju Grums, media uppmärksammar Grums, ja, ALLA uppmärksammar Grums.
  Var det inte det som var meningen? Som sagt, jag förstår inte varför Torbjörn Bood är så himla sur.