Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Grannar om zigenarinvasionen på Årvoll: -”Vi vill inte ha dem här”


ZIGENARPROBLEMEN I NORGE På plats i Årvoll träffade TV 2 Bjerke Ellen och hennes mamma Valerie på promenad med sina tre hundar. De anser att förslaget om att flytta zigenarlägren till deras grannskap var dåligt. Hon berättar om en annan granne som inte vågade resa iväg i lördags på en planerad resa, av rädsla för vad som kan hända med fastigheten medan hon var borta.

- Vi är rädda för våra egendomar. Jag har talat med många andra som bor här – och det är inte en enda person som tycker det är en bra idé.

Mamman och dottern var tvungna att använda vakthunden för att jaga bort zigenarna som blev för närgångna.

- Vi var tvungna att använda vår vakthund att jaga bort dessa zigenarna, och det var inte särskilt  trevligt. Jag anser att jag skall få slippa det på min egen egendom.

Annie Jeppestøl fruktar att zigenarlägren vill föra med sig föroreningar och brottslighet i grannskapet. Åse är en av många grannar som är oroade över de växande zigenarlägren på Årvoll.

- Jag bor i Linderud och jag brukar gå omkring mycket i detta området här. Och ändå har det inte klargjorts vad det skall bli här, men nu verkar det som att det kommer att bli ett läger här. Och det är vi emot mycket , säger Annie Jeppestøl till TV 2.

- Det är värst för dem som bor närmast – och det finns massor av barn här. Äldre kommer att stanna inne, menar Jeppestøl.

Och ännu fler zigenare väntar vårt broderland Norge. Det lär bli jobbigt även där i sommar, värre än knotten i Norrland.

Videolänk här.

Norska TV2

 • Bajen666

  Var det så bra att Järnridån revs/försvann egentligen….inte för oss i Skandinavien iaf.

  SD 2014.

 • Andersonszkan

  Händer detta verkligen – det är ju fruktansvärt.

  Hur kan man göra så mot sina egna medborgare?

 • snickersson

  som man röstar får man leva 

 • hubbe

  men det är ju zigenarnas år i år, sjävklart skall dom få friheten att svina ner så mycket dom önskar. Jag befinner mig fnv i Österbotten, jag kan meddela att finländrarna skrattar gott åt svenskarnas naivitet då det gäller zigenare, eller tattare som man kallar dom för här uppe.

  • Talibananas

   Folklig finsk benämning på våra gynnade jubilarer: mustalaiset. (ledtråd: musta betyder svart) Jag är osäker på huruvida det är en benämning som är vida tillämpat i publicistiska sammanhang eller statliga, politiska kanslier. ; )

 • hubbe

  Finns det ingen park i närhetet av Filippa R i Täby eller Jan Helin i Bromma. De goda människorna borde ju gärna ta emot våra ”resande folk”

  • Pantertanten

   Sagerska Palatset är ju stort…

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  Det är väl inte helt oberättigat att befara heller. Vi har ju sett exempel ifrån England där ziggarna helt fräckt bara brutit sig in folks hus och ”kapat” deras bostäder medan ägarna varit bortresta på semester. När dom kommit hem igen bor det ziggar i huset och bohaget har blivit utslängt på gatan eller i trädgården. I nåt fall slutade det visst lyckligt till slut.  Men det tog sin tid. Kvarnarna skulle först mala klart i sin politiska korrekthet, innan slöddret kunde bli vräkta i laga ordning. Sedan är det ju inte säkert att allt är toppen bara för att man får tilbaka bostaden igen. Dom har förmodligen hunnit förstöra rubbet innan dess. Sålt spis, kylskåp, tvättmaskin och sådant. Plockat ut kopparrören och sålt. Brutit sönder golv och skåpdörrar, kontakter och liknande, är ju inte helt ovanligt när ziggisar varit inblandade.

 • 585961

  Ja till Sverige kommer all sorts slödder  eftersom politikerna tillåter detta , skulle det inte vara arbetskraftsinvandring och inte slödder och tjuv invandring  Reinfelt ville ha , ta emot dom själv ni politiker och landsförädare och låt dom bo hos er och på era tomter

  • elefantter

   Om det kommer en kringresande neger till byn så kanske en framtida statsminister kommer att se dagens ljus till nästa vår.

 • arch_a

  Ska testa att göra som Aftonbladet och co. Plus de flesta politiker.
  Jag tycker nog de är fördomsfullt att säga att alla,hmm, Romer stjäl. Jag har inte märkt något av detta, och jag är ute jättemycket..Så ändra uppfattning genast. Annars kommer jag kalla er Rasister och främlingsfientister?? Genuspedagoger också..

 • Dizen

  Ärligt, tror någon verkligen att dessa tattare kommer att plocka bär i skogarna, när har de någonsin gjort ett ärligt hantag..
  Nä det slutar nog som vanligt med tjuv & rackarspel för att de sedan ska kunna inkassera den vanliga belöning från DO…

 • Oberst

  Vem vill ha dem?

 • kalle008

  De har funnits i Sverige i 500 år och är fortfarande det kulturellt mest avlägsna som finns, i klass med somalier, irakier, afghaner