Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Fängelse och utvisning efter sexuella övergrepp mot minderårig kusin


KÄRLEKENS RELIGION Under flera års tid förgrep sig 27-årige Karwan Bahget från Sollefteå sexuellt på sin minderåriga kusin. Karwan Bahget hävdar att kusinen som var åtta år när övergreppen började, själv i vissa fall tagit initiativ till de sexuella handlingarna, och att de varit kära i varandra och att de skulle gifta sig så fort hon fyllt 18 år.

Karwan Bahget döms till tre år och sex månaders fängelse för våldtäkt mot barn, sexuellt övergrepp mot barn, olaga hot och olaga tvång.

Karwan Bahget och den minderåriga kusinen blev bekanta 2010 eftersom han periodvis bodde hos hennes familj. De första övergreppen skedde när flickan var under nio år. Karwan Bahget lade sig då bredvid henne och tafsade otillbörligt på henne. Med tiden blev övergreppen allt grövre. Bland annat ska flickan ha tvingats utföra sexuella handlingar åt Karwan Bahget, något som skedde flera gånger i veckan. Och det ska även ha skett övergrepp som jämställs med samlag.

Vid ett tillfälle tog Karwan Bahget också en sexuell bild på kusinen. Den bilden använde han sedan som hot när flickan inte ville ställa upp på hans krav. Om hon inte gjorde det skulle han antingen visa bilden för hennes pappa eller lägga ut den på Facebook. Vid ett tillfälle kom flickans mamma på Karwan Bahget när han låg under täcket tillsammans med dottern. Då blev han utslängd.

Men först senare insåg man vad som faktiskt hänt och hur länge det pågått. Karwan Bahget själv nekar helt till anklagelserna. Han hävdar att flickan själv i vissa fall tagit initiativ till de sexuella handlingarna, att de varit kära i varandra och att de skulle gifta sig så fort hon fyllt 18 år. Han nekar också till att ha hotat henne. Men polisen hittade flera sms där han uttryckligen hotar flickan och den sexuella bilden återfanns i både mannens dator och telefon.

Sammantaget finner tingsrätten att Karwan Bahget gjort sig skyldig till allt som åklagaren åtalat honom för och att sexualbrotten är av så allvarlig art och har ett så högt straffvärde, motsvarande fyra års fängelse, att annan påföljd än fängelse inte kan komma i fråga. Av hänsyn till risken för fortsatt brottslig verksamhet och med hänsyn till den kränkning mot flickan som 27-åringens brott inneburit beslutade Ångermanlands tingsrätt också att utvisa Karwan Bahget i tio år.

Karwan Bahget saknar förvisso uppehållstillstånd i Sverige, men har vistats här under lång tid. Utvisningen innebär att hans möjligheter att besöka Europa begränsas och av den anledningen drar rätten ner lite på fängelsestraffet och beslutar om tre och ett halvt år. Karwan Bahget ska dessutom betala 110 000 kronor jämte ränta i skadestånd till flickan.

Allehanda

Utdrag ur domen:
Av utredningen har framgått att Flickan A och Karwan Bahget är kusiner. Karwan Bahget är brorson till Flickan A:s pappa. När Karwan Bahget kom till Sverige år 2003 var hans föräldrar inte längre i livet. Han har periodvis bott i Sollefteå hos Flickan A:s familj. Han har också varit bosatt på olika orter i Sverige och vistats en tid i Norge, sedan han fått avslag på ansökan om asyl i Sverige.

Karwan Bahget saknar alltjämt uppehållstillstånd i Sverige. Karwan Bahget har förklarat att han och Flickan A haft ett ömsesidigt förhållande trots åldersskillnaden. De har pussat och kramats och rört vid varandra med kläderna på. Kontakten var frivillig och ömsesidig.

Sammanfattningsvis har Flickan A hos polisen och vid tingsrätten uppgett. Hon var ungefär åtta år när det började. Karwan Bahget kom in till henne och lade sig bredvid henne och smekte hennes skinkor innanför trosorna. Han kom sedan ofta och lade sig bredvid henne utan att göra någonting.

När hon var tolv och ett halvt år tvingade Karwan Bahget in henne i ett rum och drog ner sina byxor och gnuggade sig mot henne mot hennes vilja. Han har gjort det flera gånger, fem-sex gånger ungefär, sista gången var kanske tre veckor innan Flickan A:s mamma kastade ut honom i maj eller juni 2011. Karwan Bahget drog ner hennes byxor och trosor och lade henne på golvet och var mellan hennes ben och tog ut sin penis från kalsongerna. Han tryckte ihop hennes lår och gnuggade sin penis mot hennes könsorgan. Två gånger gjorde Karwan Bahget så när Flickan A sov och hon vaknade då av vad han gjorde.

Vid ett tillfälle försökte han ha samlag med henne. Då försökte han flera gånger men hon sade att hon inte ville. Karwan Bahget fick inte utlösning vid något av dessa tillfällen. Karwan Bahget har också tio-elva gånger rört hennes könsorgan med sina fingrar och liksom smekt henne. Då var hon tolv-tretton år. Karwan Bahget har tagit hennes hand och hållit den om sin penis och dragit upp och ner och gjort klart med hennes hand tills han kom.

Detta gjorde han två-tre gånger i veckan. Det började förra året, innan Flickan A:s mamma kastade ut honom. Karwan Bahget tog Bilden, när de var och hälsade på släktingar i Norge. Flickan A:s mamma kastade ut Karwan Bahget sedan hon kommit in i hennes rum när Karwan Bahget hade händerna under hennes täcke när hon låg i sängen.

Karwan Bahget har uppgett. 2008 eller 2009 när Karwan Bahget låg och sov kvart i tolv en kväll i augusti kom Flickan A till honom och sade: ”Om du rör mig på kroppen ska jag inte säga något.” Han började älska Flickan A. De skulle gifta sig när hon blev arton år. De älskade varandra. De anklagelser som Flickan A nu riktar mot honom beror på att hennes föräldrar har sagt till henne att inte tala med Karwan Bahget.

Han har också deponerat pengar hos Flickan A:s pappa, pengar som han inte fått tillbaka. Han vet inte vem som har tagit Bilden. Han hade bara en I-Phone. Bilden är inte tagen med en I-Phone. När de var i Norge sov alla i samma rum. Han hade inte kunnat ta en sådan bild då. När han var i Flickan A:s rum och hennes mamma kom in, letade han efter sin telefon.

Det finns meddelanden som åklagaren har åberopat som innehåller hot, nämligen nedanstående.

2011-06-06: Jag ska knulla dig säga inte till mig slota ok hora vänta du ska inte leva längre so du vet.

2011-06-08: Vill du inte att jag komma om jag vet du badar jag dödar dig.

2011-06-11: Hello om du inte svara jag anvenda knif jag lovar.

2011-06-24 (samma meddelande sänt två gånger): Du jag vill inte leva so her jag lovar dödar dig och mig du ska tror på mig.

Ångermanlands tingsrätt dömer:

 • Karwan Bahget 1985-07-73 Sollefteå Medborgare i Irak med tolkbehov på badini till Fängelse i 3 år 6 månader för våldtäkt mot barn, sexuellt övergrepp mot barn, olaga tvång och olaga hot. Den tilltalade utvisas ur riket och förbjuds att återvända hit före 2022-07-17.

Magnus Näsholm tillerkänns ersättning av allmänna medel med 64 508 kr. Göran Telhammer tillerkänns ersättning av allmänna medel för arbete som målsägandebiträde med 48 719 kr.

 • Mål nr B 2313-11

 • Antiallt

  fy fan, skär av han tasken med ”knifen” innan ut visningen

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100003911202860 Rickard Bengtsson

   Tvångskastrering är dessvärre nödvändigt när det kommer till dessa folkgrupper det har jag sagt länge

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Som mussla är han säkert redan omskuren men det räcker inte. Hela paketet skall bort. Rubbet! Sedan utvisning på livstid.

 • Censurerats

  Kommunisterna bryr sig inte om det är svenskar som våldtar svenskar eller invandrare som våldtar invandrare

  De reagerar när en svensk pappa är förtvivlad hur kommunister utnyttjar hans dotter som blev våldtagen i en ”manifest” mot ”rasister”

 • boonkaan

  avskummet finns overallt i hela sverige numera. Sollefteå? Där bosätter sej väl bara avskummet for att det är S styrt, och lätt att lura på socialbidrag. Mera S näpna kommuner än i Norr får man leta efter, och efter folk som är så tyckasyndommentalitet, så det finns inte att finna någon annanstans. På med palestinastjalarna alla Norrbottens socialsekreterare, dela ut skattemedel till invandrarna, och hänvisa svenska folket till kyrkan. 

 • svennebanan1963

  Klart han fick år i fängelse och utvisning,nu utnyttjade han ju en av adeln.
  Hade han utnyttjat en etnisk Svensk flicka(en ur pöbeln) så hade det bara blivit ”ungdomsvårdtjänst” i en 5 mån.och ett PUT .
  För då hade han ju vart missförstådd och med tragisk uppväxt,och det hade vart synd om honom.
  Men nu var det helt plötsligt synd om offret(med all rätt),men vi är ju inte lika inför lagen i Svea muslims rike.

 • zootsuit

  Vad är det som gör honom meriterad att återvända efter 10 (tio) år. Jag (och många med mig) har tröttnat på det här daldet. Nån sa inbördeskrig inom 20 år. Tro mig det kommer hända fortare än så.

  • Scareface_sweden

   Inbördeskrig på ont och gott. Tyvär kommer det inte att undgås.

 • Andersonszkan

  Att visa baguetten för en nioårig flicka som dessutom är ens kusin eller brorsdotter är väl varje rättrogen muslims plikt om jag har förstått Sagoboken rätt.

  • Oberst

   Ja, det utgör ett obligatorium.

 • jannejakan

  Så bra att han får komma tillbaka om tio år. Då kan han vara med och rädda våra pensioner…
  Allvarligt, kräket borde avlivas fortare än kvickt, efter att ha läst hela artikeln framgår det tydligt att han inte har något människovärde. Varför han ska få återvända och kunna utföra nya brott är för mig en total gåta. Men det är väl miljöpartister som sitter som nämndemän och avgör.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Håller med fullständigt. Den kinesiska metoden med nackskott och debitering av kulan till dom efterlevande rekommenderas. Dessutom skall kadavret sys in i grishud och begravas på anonym plats.