Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Asylsökande stjäl cyklar


CYKELSTÖLDER Asylsökarna är verkligen ute och cyklar, precis som våra politiker. Skillnaden är att asylsökarna stjäl cyklar och annat som de kommer åt. Nu har ett stort antal stulna cyklar under senare tid påträffats i direkt anslutning till asylboendet på Nordsjögården i Järvsö.

Polisen misstänker att det är boende på Nordsjögården, som haft svårt att ta sig från Järvsö till Nordsjö, som under sommaren använt de stulna cyklarna som färdmedel. På Nordsjögården har de kapacitet att ta emot upp till 100 asylsökande flyktingar, med både kost och logi. Så i stället ska nu Migrationsverket köpa in nya cyklar till tjuvarna. Man slutar aldrig förvånas.

– Att köpa in cyklar till asylboendet kan vara ett sätt att komma till rätta med problemen, tror enhetschef Lars Ulander vid Migrationsverket i Söderhamn.

Jo, om de inte går och säljer cyklarna, för att få pengar till annat. Och sen fortsätter stjäla, men så skulle nog aldrig Annie Lööfs nybyggare göra. Det är under sommaren som cykelstölderna blivit ett stort problem i centrala Järvsö. Omkring ett 20-tal av de stulna cyklarna har kunnat identifieras efter att ha påträffats i anslutning till asylboendet Nordsjögården.

helahalsingland

 • TorgnySund

  Nästa steg i detta vansinne, blir väl att till hösten ge dem bilar – så att de slipper stjäla andras. Skattepengar går ju redan idag till att finansiera deras körkortsutbildningar. Allt medan fattiga pensionärer hänvisas till kyrkor för mat och förnödenheter. 

 • borttaget av moderator

  Tur att dom inte stal knark då.

 • zelotai

  Till vår skrot här i närheten fraktades en jättefin Renault med det enda felet att den inte startade. Någon dag senare blir ägaren uppringd av en vaktmästare på en flyktingförläggning och säger du har en bil häruppe.

  Nej, sade han, men gick och kollade för säkerhets skull. Han fick åka en 5-10 mil för att hämta tillbaka den urplockade bilen.

  Maud har rätt, de är mer ”företagsamma”.

 • Ben_Hur

  Så går det när man lär invandrarna att cykla…var det Måååååådan som lärde dom detta?

 • Abab

  ” Asylsökarna är verkligen ute och cyklar, precis som våra politiker. Skillnaden är att asylsökarna stjäl cyklar och annat som de kommer åt. ”
  och våra politiker stjäl våra skattepengar, vilket är värst??

 • 585961

  Dom tror att i Sverige är allt ditt mitt bara att ta för sig , inte tillräckligt intilligenta  att förstå skillnaden, Sverige är ju paradiset för tjuvar och bidragstagare

 • http://avpixlat.info/ Morningstar

  En bra bit in på 80-talet behövde man inte låsa cykeln där jag bor. Men sånt går ju inte längre för sig i det nya ”bättre” Nya Sverige längre.

 • arch_a

  1 sak är bra. Det är att fler ställen får uppleva mångkulturen.
  Få se om det blir effekt av det. 

 • Jan Ove Allan Malmgren

  Allt som inte är fastsvetsat, ingjutet i betong eller förvarat i bergrum 100 m under jord är att betrakta som invandrarnas blivande egendom.

  Förresten, om en msulim stjäl en cykel och blir tagen på bar gärning, får man hugga händerna av honom då? Enligt deras egna lagar är det ok och då är det ok för mig också. Kom ihåg det nu, ha alltid en vass machete med er när ni går ut. Man vet aldrig när den kan komma till användnig.

 • snuffid

  Man kan ha en viss förståelse när man ser barn kasta ifrån sig cykeln som den inte hade något värde, men visst förstår invandrarna att det är stöld att ta något men det blir ju ingen påföljd så det är bara att ”tjuva” på.

 • boonkaan

  så in i helvete S J U K T ! ! ! ! !

 • jannejakan

  Behöver själv en ny cykel. Tror jag ska ta och stjäla en och sedan höra om jag kan få en ny av myndigheterna. Det bör väl vara lika för alla, eller vad tror ni?

 • Pingback: Migrationsverket vill stoppa rykten om asylboende i Järvsö