Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

400 zigenare invaderade Mehedeby i Uppland


Hade ni köpt en begagnad BMW av denne?

ZIGENSKT LÄMMELTÅG Ett stort antal zigenska ”bärplockare” har invaderat Sverige och håller till i skogarna kring Mehedeby. I slutet på förra veckan hölls ett möte mellan Tierps kommun, polisen och skogsbolaget Stora Enso som upplåtit lägerplats åt de cirka 400 zigenska bulgarerna. Från början var det tänkt att 20-30 skulle komma på besök – en mindre katastrof alltså.

I mediaklippen nedan, och på SR-sidan sägs det att de man hittills pratat med är alla bulgarer, och de är EU-medborgare så de har all rätt att vara här. Men som vanligt försöker PK-media manipulera Svensson med lögner och snyftare. Rumänien och Bulgarien är ännu inte med i Schengensamarbetet som garanterar EU-medborgare fri rörlighet över gränserna.

Nederländerna har som enda EU-land i år lagt, som tur är, sitt veto till att länderna ska inträda i samarbetet. EU:s justitieministrar sköt redan 2011 upp frågan om Bulgariens och Rumäniens inträde i Schengensamarbetet. Flera länder ansåg då att länderna måste göra mer för att bekämpa korruptionen.

Länder som Frankrike, Tyskland och Nederländerna ansåg då att det fanns risk att korrupta tulltjänstemän släppte in folk som inte har rätt till det i Schengenområdet. Den svenske statsministern Fredrik Reinfeldt (M) säger att det är beklagligt att Nederländerna obstruerar.

– Det finns en irritation. Rumänien och Bulgarien tycker sig uppfylla villkoren för att kunna gå in i Schengen och det är också Sveriges uppfattning, sade Fredrik Reinfeldt.

 • svartamalin

  Man tar sig för pannan; och i tok Sverige firar ”vi” Zigenarnas år…som man bäddar får man ligga. Eller hur Maria Leissner och övriga tokpolitiker! !

  • 585961

    Fast det är inte Maria L och tokpolitikerna som drabbas, det är det svenska allmänheten , SD 2014

 • Censurerats

  Från början var det tänkt 20-30 skulle… har vi inte hört det förut, sen kallar ni oss rasister om vi reagerar ”negativt”?

 • naivtive

  ”negativt” liknar inte det som ett ord som inte fär sägas?

  Snart får vi reda på att vi är rasister om vi använder ordet ”negativt”

 • https://twitter.com/#!/Lotassen Sunngifu

  ”Sveriges” ( = Fredrik Reinfeldts) uppfattning är väl att resten av världen uppfyller villkoren för att kunna gå in i Schengen.

 • http://www.facebook.com/bigthumb Magnus Wiberg

  Jag gillar INTE att dessa människor finns här men ni måste bli seriösa i era artiklar. Inte ens denna går att dela då ni har sakfel i den vilket får folk att skratta åt er och inte ta er på allvar.
  Vilken EU-medborgare som helst har rätt att fritt röra sig inom hela EU och inte bara om man är Schengen-medborgare http://www.eu-upplysningen.se/Om-EU/Vad-EU-gor/Schengen-och-fri-rorlighet-for-personer/
  Reglerna om fri rörlighet för personer gäller alla EU-medborgare inom hela EU. Det innebär att alla EU-medborgare har rätt att resa till och vistas i ett annat medlemsland i tre månader. 
  Schengenreglerna kompletterar reglerna om fri rörlighet för personer genom att ta bort gränskontroller mellan de länder som deltar. Men de handlar inte om regler för vistelse i ett annat land för en längre tid, till exempel för att arbeta SNÄLLA!!!! Bli seriösa någon gång för detta gagnar inte vår sak

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   Utan gränskontroll = Fri rörlighet
   Med gränskontroll = Icke fri rörlighet

   Svårt?

   • http://www.facebook.com/bigthumb Magnus Wiberg

    Du fattar ju inte och kanske borde läsa på.

    ALLA inom EU har rätt att röra sig FRITT inom EU. Att det finns en gränsövergång betyder INTE att det är förbjudet att röra sig över just den gränsen. Ni verkar inte kunna läsa heller. Det har INGENTINGF med Schengen att göra.
    Läs på INNAN ni tror er kunna saker. 

    Reglerna om fri rörlighet för personer gäller ALLA EU-medborgare inom HELA EU. Det innebär att ALLA EU-medborgare har rätt att resa till och vistas i ett annat medlemsland i tre månader.” För övrigt borde jag inte förklara vad jag menar med ”vår sak” 
    Att få vårt land mindre PK, mindre muslimskt och bara bättre att leva i naturligtvis för det trodde jag var vår allas mål här på SWECONmen om ni fortsätter vara så här oseriösa så funkar det ju naturligtvis inte

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   Vilken sak är ”vår sak”?

  • Bajen666

   Du allvetare hur är det med Bulgarien och Rumäniens medborgare får dom åka var dom vill och hur dom vill..?

   För det är det det handlar om här, Bulgariska och Rumänska ”Tattare”..!

   SD 2014

   • http://www.facebook.com/bigthumb Magnus Wiberg

    ”Reglerna om fri rörlighet för personer gäller alla EU-medborgare inom hela EU. Det innebär att alla EU-medborgare har rätt att resa till och vistas i ett annat medlemsland i tre månader.”Detta är direkt citerat ur regelverket och vad ALLA medborgare betyder går inte att mista sig på kan man tycka :)  
    För övrigt är jag INGEN allvetare men väl upplyst och det mesta går att finna i regelverk som står skrivet på Internet

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Vad menar du med ”vår” sak? Tycker du låter precis som vilken gnällig kulturmarxist som helst.

   • http://www.facebook.com/bigthumb Magnus Wiberg

    Vad jag menar med ”vår sak” =
    Att få vårt land mindre PK, mindre muslimskt och bara bättre att leva i naturligtvis för det trodde jag var vår allas mål här på SWECON men om de fortsätter vara så här oseriösa så funkar det ju naturligtvis inte. Enkelt

  • 585961

    Men då ska dom kunna försörja sig själva och inte trakassera medborgarna i landet och ordna sin egen bostad och betala själv för den inte på något sätt ligga värdlandet och medborgarna till last

   • http://www.facebook.com/bigthumb Magnus Wiberg

    Absolut, det ligger i EU-reglernas natur…(inte i deras)
    Bostad kan också anordnas av annan

 • snickersson

  perfekt en stark S,V,MP dominerad kommun blir drabbad Då börjar all böla nej nu blir ju vi drabbade bu bä bu bä rätt åt er . rösta rätt nästa gång 

  • Katten Kattsvans

    Precis, de har röstat för massinvasion av all världens patrask. Nu ska de tiga och skörda frukterna av sitt mångkulturella slickeri

 • http://www.facebook.com/people/Robert-Spannande/100001569228472 Robert Spännande

  Schengen är en katastrof på alla sätt

 • http://www.facebook.com/einar.revhejm ulven2

  nämen .. gilla inte sossane detta . är jo bara sosseröstare där så dom kan bara hålla käft .. nu  har dom fått det som dom ville ha inn i landet =) 

 • YOTHI_TARZAN

  Landsbygden måste kulturberikas så att folket där till slut fattar att dom måste rösta på SD

 • xbenedictx

  Ont om blåa bär i skogen, men gott om blåögda människor i landet, som det lönar sig mycket bättre att plocka ”fjädrarna” från. 
  ”Jag älskar dig passionerat, och allt det du ber om det skall du få, men jag vill ha dig naken då.”

 • Yatruda

  Finns det inget positivt med att få annorlunda grannar under tre månader?  Tänk om man skulle umgås med bärplockarna och möjligen lära sig lite av deras språk och levnads sätt? vilken spännande sommar. Det skulle inte vara den vanligaste sommaren men ändå en som skulle kunna bli rolig om man inte lät rädslan ta över… för att inte tala om fördomar.

  • Kejsarens_nya_klader

   Underbart. Kan inte någon sprida ryktet om att det är fullt med bär på Lidingö?

 • Pingback: Bärplockarna utanför Tierp riskerar tvångsavhysning « Sweden Confidential

 • Pingback: Ska Sverige fortsätta detta bärplockar-dravel i framtiden? « Sweden Confidential

 • Pingback: Avhysning av bärplockare i Mehedeby kostar 60 000 kronor