Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Säkerhetsvakter trodde mannens penis var bomb


DAGENS SKRATT Lagom är bäst sägs det. När Jonah Falcon 41, skulle gå igenom kontrollen stoppades han i tron att han bar en bomb innanför byxorna. Men – det råkade vara mannen med världens största organ.

Det var då Falcon gick igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen i San Francisco i USA, som han stoppades av säkerhetsvakter. Anledningen var att de hade misstanke om ett avlångt paket längs Falcons vänstra lår. Säkerhetsvakter trodde att det kunde vara så att 41-åringen försökte smuggla en bomb eller droger, men ”paketet” hade sina naturliga orsaker.

huffingtonpost

 • Andersonszkan

  Ännu en svart dag för svenska batikhäxor – negern har inte störst baguette.

  Inte ens näst störst för den har jag – gläfsvoff!

  • Ouzopower

   MAN vet hur de e .

 • Oberst

  Han behöver inga vapen, han har ju redan sin ”Love Gun”. LOL!