Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Rånad i svarttaxi av två män som liknade varandra


MÖJLIG KULTURBERIKNING En 44-årig man hade varit i Båstad i helgen och skulle åka till Ängelholm tidigt på lördagsmorgonen. Han hittade ingen taxi, men däremot två män som erbjöd sig att köra honom mot betalning. Männen körde till en ensligt belägen plats och rånade mannen.

Enligt mannens signalement det ska de två männen ha pratat med bruten svenska och vara lika varandra. Däremot tror 44-åringen inte att han skulle kunna känna igen dem om han såg dem igen.

I stället för att köra till Ängelholm ska bilen ha styrts mot Ekeby och en ensligt belägen plats intill den lilla Billaskogsvägen. Där ska de två männen ha gjort klart att 44-åringen var tvungen att lämna ifrån sig allt han ägde. För att påskynda det hela ska de ha stoppat ner händerna i hans fickor och letat själva.

På grund av rädsla vågade han inte göra motstånd. Men när de hade fått ut honom ur bilen och var på väg att lämna honom i skogspartiet, bad han att få i alla fall mobiltelefonen tillbaka eftersom han inte visste var han befann sig. I samma stund ska en av männen ha tagit upp en planka och hotat att slå honom.

När bilen hade kört iväg sökte 44-åringen hjälp i ett närbeläget hus, där han också ska ha fått sitt bankkort spärrat. Mannen blev bestulen på sin mobiltelefon, en klocka värd 47 000 kronor, en mindre summa kontanter samt två kreditkort.

HD

 • http://www.facebook.com/people/Anders-Gorro-Johansson/626841038 Anders Gorro Johansson

  Man kliver inte in i en bil med blattar.

 • Leikin

  Jag kan nästan garantera att det inte finns en enda etnisk svensk som kör svarttaxi. Däremot finns det svenska idioter som använder deras tjänster. Grattis!

 • j_london

  Leikin här under har sagt vad som egentligen behöver sägas!

  Den som hoppar in i en sådan bil måste helt enkelt vara idiot, och har han dessutom druckit för mycket brännvin så att omdöme, vett och självbevarelsedrift är borta – får han naturligtvis skylla sig själv!

  Det är lite grann av Darwin och det naturliga urvalet…

 • YOTHI_TARZAN

  Jag hoppas att det var en moderat som nu 2014 röstar på SD istället

 • Niklas

  Hm, om dom va typ tvillingar eller nåt så ska det väl inte va så svårt att känna igen dom? Eller säger han så för att han är rädd för att möta dom i en rättegång? Hoppas han har en ryggrad!!

 • Bajenthelin

  ”ja,ha då har regeringens gunslingar slagit till igen, de skulle vara kul om Reinfelt kunde komentera alla händelser och vad de är som är så bra med mångkulturen. Vakna nu Sverige rösta SD 2014 OCH FÅ TILL EN FÖRÄNDRING.

 • nevele_pride

  Det ser ju ut som en mörkare version av Shrek i dubbel upplaga