Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Gothia Cup kantas av stölder och skandal av irakier


 

ARABMENTALITETEN Efter fyra irakiska utvisningar (i matchen alltså), avblåsning av matchen och göteborgsk vinst med 1-0, stormar i skandalscener hundratals irakiska ligistsupportrar planen för att ge sig på både domare och ungdomsspelarna från IFK Göteborg.

Men det är inte allt. Förståndshandikappade bestals även på medicin på Gothia Cup. Likadant är det varje år, skandaler, bråk och vandalism. Okända gärningsmän bröt sig in på Talldungeskolan och Utmarkskolan i Kortedala på måndagen. Och de som står för huvuddelen av ”skiten” är givetvis inte Kalle, Pelle eller andra lintottar. Titta på skandalklippet nedan, man kan tro att det är filmat i ett helt annat land.

Personerna krossade fönster, tog sig in och lämnade lokalerna med mediciner, kontanter och elektronikföremål. Skolorna är abonnerade för de förståndshandikappade spelare som deltar i specialturneringen Kim Källström Trophy. I Kortedala bor som bekant inte många svenskar.

– Vi försöker vara så synliga som möjligt i området, och kommer att punktmarkera Kortedala framöver, säger Magnus Haglund, biträdande polisinsatschef för Gothia Cup-gruppen.

Det är otroligt att dessa lag/länder är välkomna att få deltaga i detta annars trevliga evenemang som är världens största fotbollsturnering.

– Det är oerhört trist att det finns folk i den här stan som ger fotbollsfesten Gothia Cup ett dåligt rykte. När det drabbar såna här spelare med förståndshandikapp blir jag helt bedrövad. Det gör mig väldigt ledsen, säger Pär Karlsson, pressansvarig på Gothia Cup.

I samband med inbrottet ska även spelarnas välkomstgåvor, som de fått personligen av landslagsmittfältaren Kim Källström, ha stulits.

– Ja, du hör ju…, de här personerna har verkligen passerat alla gränser, säger Pär Karlsson.

Kortedala verkar vara extra drabbat av inbrott. På måndagen drabbades även Höganäs bollklubb. Lagets övernattningslokal på Kortedala gymnasium drabbades av inbrott två gånger. Först på morgonen, sedan senare på kvällen vid invigningen. Tre flicklag blev av med värdesaker till ett uppskattat värde på 6 000 kronor. Föräldrar i laget var upprörda efter incidenterna.

Men ingen vågar eller vill ta ordet ”invandrare” eller liknande i sina munnar för att återspegla vilka som är problemen. PK ut i fingerspetsarna. Nu väntar vi bara in lite rapporter om fler våldtäkter under Cupen.

GP

 • Jarnsida

  Jaha, det var bara utvisningar inom sporten det handlade om. Synd. (Nu när jag läst artikeln inser jag att det inte handlade om invandrare eller svenska medborgare överhuvudtaget, men ändå.)

 • Elin Strigå

  ”Jag hoppas att de inte har onda avsikter de här som springer bortåt här. Det är många som är nyfikna och kommer springande hela vägen här.”

  Ja de vill säkert bara krama om spelarna och tacka för god match. De där sparkarna vi kan se var nog bara irakier som snubblade till i gräset lite i närheten av en liggande spelare.

 • Elin Strigå

  *deleted*

 • j_london

  Men vad då… Vad är det man är så upprörd över? Man borde väl i stället ha lärt sig vid det här laget att, det INTE fungerar att ha araber i ett civiliserat samhälle…

  Titta bara på hur det ser ut i hela Mellanöstern och i de andra arabländerna, för att inte tala om Sverige… och alla andra länder i Västeuropa som invaderats av araber!

  Det handlar om MUSLIMER som lästa samma vidriga propagandaskrift från 600-talet, om hur den icke muslimska världen skall raderas ut från jordens yta.

  Jag tycker att folk borde lära sig och fatta någon gång! Eller är människor i Sverige och de andra ockuperade länderna så förbannat imbecilla så man inte begriper någonting?

  • von mansson

   Instämmer fullständigt,samma vart eviga år..Lär man aldrig av misstagen,eller bjuder man in medvetet för att de skall fylla upp de 40 miljoner som LÖÖF har utlovat !!
   Men samtidigt är det för mig obegripligt hur föräldrarna i Absurdistan, kan låta
   sina barn medverka  i detta spel för mångkulturens galleri…

   • j_london

     Ja visst! Man skulle naturligtvis bojkotta sådana idrottsliga avarter, och aldrig skicka i väg sina ungar till sådant mångkultur-trams!

  • Helge23

   Detta beteende har väldigt lite med vilken religon dessa människor anammar, dom hade betett sig exakt lika om dom så vore buddhister, ta dom kristna syrianerna i Södertälje som exempel.
   Det har däremot väldigt mycket med gener att göra…

   • j_london

    Hmmm… du har förstås delvis rätt i det där med gener. Fast jag skulle hellre vilja tala om de(gener)ering! I absolut symbios med mördarideologin islam.

 • Kalle Anka

  Dom skulle ha behövt prickskyttar för säkerhetens skull!!

 • Andersonszkan

  Nu är väl mångfaldsfanatikerna glada – med snart 150 000 irakier i landet så kommer detta att vara vardagsmat på olika evenemang.

  • Pelle

   Dessutom är inte irakierna välkomna hem till Irak. Orsaken till detta är att de irakier som är i Sverige och Europa till en stor majoritet är brottslingar, bråkstakar, bidragstagare, psykiskt sjuka, arbetsskygga, homosexuella och tillhörande icke önskvärda minoriteter. Så nu har det ”befriade” Iraks parlament bestämt att stänga gränsen, vilket för Sveriges del innebär att inte ens mördare och våldtäktsmän kan utvisas till Irak.
   Grattis Sverige?

   • j_london

    Muslimlandet Sverige har blivit den etniskt-genetiska slutförvaringsstationen för undermåliga avfallsaraber.

    Skandinaviens eget Sellafield… eller Abdullafield!

 • Oberst

  Jag vill inte ha det så här i mitt Sverige. Jag vill inte att utbölingar ska välla in och leva rövare. Jag vill inte!

 • Oberst

  Hå och hej! Underbart med ungdomens fotbollspartaj! Spännande möten mellan människor. Lagmoral och välartade tonåringar.

  Nej, nej, nej. Vi lever ju i Sverige 2012. Förvildade och vrålkåta apmänniskor invaderar Sverige under förespegling att lira fotboll. Jag vägrar ha det så här i mitt land. Låt allt genetiskt slödder spela fotboll i djungeln – där de hör hemma!

 • Suecote

  16 våldtäkter i Gbg på 3 dagar dessutom… kan det möjligen ha något samband? Tror inte att Götets goa gubbar plötsligt blivit så desperata efter könsumgänge…

 • Pastorn

  Är det lustigt att man får dom åsikter man har när man ser dethär? När en annan spelade boll som grabb fick man höra att det va på lek. Men ser inte så roligt ut när en massa långtidsturister kommer in på planen och sparkar på en. Sparka på dom som drog på sig dom röda korten i så fall. Sverige skulle behöva lära sig lite av fotbollens regler. En varning och sen är det utvisning för gott. Eller en grov regelöverträdelse ger ett rött direkt så kan dom packa sin väska för gott. ”Lite hyfs i kroppen” är ett ordspråk som skulle behöva få lite internationel genomslagskraft. I vissa länder mer än andra

 • isleofavalon

  Filmen är två år gammal, men det kanske inte är så viktigt?

 • isleofavalon

  Förstå mig rätt, jag har länkat och hjälpt fram swecon en hel del genom sociala medier, men när en bekant på fejjan påpekade att filmen är två år gammal, vilket jag själv inte såg, då blir det faktiskt pinsamt. Hela ”nyheten” är alltså två år gammal.
  Om jag inte missat något väsentligt här.

 • diedummenschweden

  Men så på detta sätt GÖR man ju i MENA !!
  Den låga impulskontrollen ni vet!

 • Pingback: 12-åringar antastade på Gothia cups disko « Sweden Confidential

 • Pingback: Våldtäktsförsök på 16-åringar under Gothia Cup « Sweden Confidential

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=713506563 Anita IA Månsson

  ”Det här är sånt vi inte vill se”

  Nä, men det är så här det blir när ni blundar hela tiden!

 • Pingback: Fekalie-Expressen tagna med byxorna nere – igen « Sweden Confidential

 • Pingback: Ännu ett Gothialag bestulet

 • Pingback: Gothia Cup 2013 har börjat och brotten likaså