Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

”Utan invandrare skulle Sverige stanna”


IRONI BITER BRA ”Jultomtemor” lade i vintras upp ett ironiskt videoklipp med bra omvänd psykologi. ”Tänk hur många magar dessa duktiga turkar, syrianer och pakistanier kunde mätta i Kongo med deras pizzor. Det är ju i Kongo som mångfalden verkligen behövs, varför ska vi vara så ”nationalistiska” och bara tänka på vad som är bra för Sverige?”, frågar tomtemor.

”Vi måste tänka på fattiga länder före oss, det är nog nu. Sverige är redan rikt, nu måste vi offra oss och ge dessa duktiga nybyggare till att land som verkligen behöver dem. Det är humanistiskt och demokratiskt!” Titta på videoklippet – det säger en hel del.

 

 • JM

  NEEEJ!!! Jag vill inte att alla mina nya grannar ska flytta till Kongo! Hur ska jag klara mig då?

 • Mariah_Magdalena

  Utan invandrarna skulle kvinnor våga gå genom parken på natten, och pensionärerna ha råd att äta hemlagad näringsrik mat varje dag.
  Utan invandringen skulle vi kunna stänga en del fängelser, läggs ner DO, invandrarservise, tolkservice, och hela den gigantiska statliga apparaten som behövs för detsamma.
  Folk skulle kunna åka till akuten utan att trängas med araber som har snuva, och behövt åka ambulans dit, och kvinnoklinikerna skulle slippa släktkalas och knivslagsmål..
  Vi skulle få en 75 procentig minskning av misshandel av svenska unga män, och ingen skulle kasta ordet hora efter blonda flickor.
  Skolorna skulle plötsligt återfå sin status eftersom duktigt folk skulle våga jobba som lärare igen, utan att riskera liv och lem.
  Anlagda bränder skulle minska dramatiskt och stenkastning upphöra helt helt.Polisväsendet skulle plötsligt räcka utmärkt för andelen brott i befolkningen.

  Och Jan Emanuel och hans likars glansdagar skulle vara till ända.
  Landet skulle kunna resa sej igen.

  • Kalle Anka

   Det var mycket klokt skrivet,,försvarar varje bokstav!!

  • Bengt Lundstrom

   Men utöver vad Du skriver så måste också massor av bidragsförsörjda få bidragen successivt strypta tills kr. 0:- återstår. Därefter införs soppkö och boende i förläggningar. Gäller inte bara invandrare eller ”nya svenskar”, utan även lata och kriminella etniska svenskar. De utlandsfödda MENA-folken kan därefter erbjudas gratis hemresa. De behövs väl i sina hemländer för att överföra de kunskaper de eventuellt har skaffat sig? Dessutom skall de anställda inom hela ”apparaten” som skapats för invandringen, åläggas att söka nya jobb. Men mycket mera finns att åtgärda om Sverige skall ha en chans att komma igen. 

 • Talibananas

  Omvänd psykologi i all ära men jag vill bidra med lite omvänd logik: om vi importerar fler pensionsräddare så kommer våra finanser och välfärd snabbare att krascha, särskilt när vi skapar en jordmån för så kallade papperslösa att profitera på nyttigheterna. När vi väl kraschat är vi i ett stort återställar- och uppbyggnadsbehov. Ja då har vi ju plötsligt alla dessa miljoner gamla och nya nybyggare samt ett okänt antal papperslösa som reservoar och då jäklar ska ni se, då kommer det att rullas pizzor och deg in i kassan. Stekta sparvar (sparbanker?) kommer flygande och vi kommer att spy guld och sedlar plus en hel drös märkespryttlar så att vi förmodligen kommer att både drunkna och skratta ihjäl oss. ”Tänkte inte på det…” Hohoho, vi har vunnit!

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=1459684092 facebook-1459684092

  Varför är det en utlänning som pratar om hur pass bra utlänningarna har gjort för Sverige. Fråga bara Svenskorna så får man ett annat intryck. Vilka utgör målgruppen för den här propagandafilmen?
  Inte har en enda ekonom någonsin påstått att invandrarna har bidragit
  så pass mycket som påstås här … och allt påstås utan att ange en ende
  källa … rent patetiskt.

  • Elin Strigå

   Han var ju ironisk. Förstår folk verkligen inte det?!

 • johnsson

  Jag orkade se 36 sekunder av filmen sen stängde jag av.

  • Elin Strigå

   Jag lovar att den är värd att se till slutet.

 • http://profile.yahoo.com/G3QZBFCCPDXFTMQCKEUA4G4DW4 Blackstaff

  Vi kan ju hoppas att invandrarna drar lärdom filmen ovan & verkligen hjälper till att bygga upp Somalia osv, för de behövs inte i Sverige längre.
  Fat Chance!

 • mario

  man kunde tro att norrbaggen på youtubeklippet skämta.. men ack han mena allvar

  • Elin Strigå

   Såg du verkligen hela?

   • Lizzy

    Man kan undra

 • Tallefjant

  ”Utan invandrare skulle Sverige stanna”. Ja, vi måste bara ta in rätt
  sorts invandrare, men vi ska också kunna ställa motkrav på de som vi
  släpper in. Vi borde även ändra kraven för att kunna bli
  svenskmedborgare från att bara vistas i Sverige till skatta och göra så
  att det går så bra för Sverige. Alltså för att bli svenskmedborgare så
  man skatta i Sverige, inte bara vistas här.

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100000098058306 Sverre Dehli

  Hva i h*lvete har den norrmannen rökt???

  • Elin Strigå

   Se hela filmen.

 • Oberst

  Rubriken behöver modifieras något.

  “Utan invandrare skulle Sveriges förfall upphöra”
   

 • Hotel_Suecia

  Klockrent! Det är ju ironi på högsta nivå. Slutsatsen i filmen är att det är mycket bättre att skicka nybyggarna att bygga upp Kongo, eftersom Sverige och Norge redan är färdigbyggda. Det är en logisk slutsats, så pensionsräddarna och nybyggarna MÅSTE skickas till Afrika, för vi måste inte vara egoistiska och tänka på oss själva, utan vi måste tänka på vad berikarna kan göra för de fattiga i Afrika.

  Det är klockrent!

  Se hela filmen, annars drar ni fel slutsats.

 • Kalle Anka

  hahahaha,,skrattar mig till sömns i natt!!

 • http://misslyckande.wordpress.com/ Misslyckande

  Jag är först i Sverige med fakta och argumentet

  1. 1,3 miljoner har gått i pension på 15 år

  2. 800.000 har invandrat

  3. 600.000 har utvandrat

  4. Arbetslösa invandrare har ökat med 100.000 på 12 år

  5. Jag har dödat myten 40-talisterna

 • Leikin

  Sverige hade klarat sig alldeles utmärkt utan de invandrare som kostar svenska skattebetalare milliarder varje år. Hur skall en muslimsk kvinna i burqa någonsin få ett arbete i Sverige? De invandrare som är villiga att anpassa sig i till våra värderingar och som kan försörja sig på ett hederligt arbete är välkomna i Sverige.

 • Chekcnaren

  Om dom nu är så bra och bygger upp land och ekonomin varför är de då skit i deras eget land? :S

  • Skåning

   Hallå hört talas om ren ironi??

   • Lizzy

    Tydligen inte

  • Kalle Anka

   Ja den matematiken får inte jag heller ihop!!

 • Andersonszkan

  Utan invandrare skulle Sverige stanna kvar – bland de rikaste och tryggaste länderna i världen där framtidsoptimism och livsglädje skulle spira.

  Efter 20 års massinvandring av ickekompatibla mer eller mindre analfabeter från stenålderskulturer så håller även Sverige på att stanna och glida 2000 år tillbaka i utvecklingen.

 • http://www.swedenconfidential.info/ AnnaKonda

  Kanonvideo! De första två minuterna trodde jag han menade allvar men efterhand förstod jag poängen av ironin.

  Sanslöst bra film för folk som förstår sig på ironi!

 • http://dacke2012.wordpress.com/ Rupert Schweinsteiger II

  Den nya tiden kommer, det nya Sverige – Hell det nya Sverige!!

 • Sunnil

  Vi får inte glömma att oxå skicka med våra fantastiska politiker att leda massorna.

 • zelotai

  Den här är så grymt bra, jag tror jag har sett den minst 5 ggr.

 • zelotai

  Det verkar att några inte fattar att han är ironisk, hur kan man lyckas med att missa det?

  • jannejakan

   Helt otroligt att folk inte fattar att det är ironi. Det är sånt här som biter bäst på PK, de har svårt att försvara sig mot sådan här ironi.

  • Lizzy

   IQ befriade?

 • Svensson1234svensson

  Om 50 år har 1 miljon etniska svenskar emigrerat till Thailand… dvs de som har råd att fly Sverige som vid det laget är så segregerat och med så hög brottslighet att vid en jämförelse så skulle dagens Sverige framstå som ett paradis.

 • Skåning

  Omvänd psykologi o ironi är nåt folk här inte verkar förstå, hur svårt kan det vara att förstå budskapet?!? Jag tyckte filmen va riktigt rolig…

 • H_kan

  Skönt att få skratta så man grät! Humor biter alltid bäst, iallafall nästan  :)

 • Bengt Lundstrom

  Varje påstående i videon var lögn. Den ena värre än den andra. Var det en norrman jag hörde? Eller någon pakistanier uppväxt i Norge som förde ordet? Oavsett vilket, så borde samtliga som yttrade sig i videon, om inte bli anmälda för spridande av lögner eller vad det kallas på juristspråk, bli föremål för STOR sinnesundersökning!
  Konstigt att man aldrig nämner finnar som invandrare och som de som varit med om att bygga upp Sverige sedan Medeltid och senare. Av Gustav Vasas 43 drängar på slottet Tre Kronor var 41 från Finland. Hur många av Värmlänningarna har finska förfäder, även om man inte hittar ett finskt namn? Tage Erlanders förfader kom från Finland på 1500-talet från landskapet Savolaks och hette Suhonen. Det sade han själv på TV. Finnar var med i alla krigen under stormaktstiden men också tidigare. Gustav II Adolf ansåg dem vara sina bästa trupper. Inte bara det finska rytteriet Hackapeliterna, vilkas General hette Horn och ligger begravd i Åbo Domkyrka. Men det är klart, Östra Riksdelen var en del av Sverige ända till 1809. Sedan 1100-talet har svenskar bott där längs med kusterna och det bor kvar ca. 250.000(?) av dem förutom dem som flyttat till Sverige för att ARBETA som jag själv 1967. Trots mina helsvenska rötter sedan hundratals år så har jag en finsk mentalitet, p.g.a. det krig, svält, och fattigdom jag fick uppleva och den insikt det skapade då ingen hjälp fanns att få: ”Du  har bara dig själv att ty till”.

  Sverige sjunker nu på många områden. De duktiga, etniska svenskar såväl som invandrare lämnar landet. Vad vi ”får” i stället vet vi. Det är dags för var och en att inse, att man inte kan kräva att någon annan skall ordna livet för en. Fråga samtliga politiker oavsett partitillhörighet: VEM SKALL FÖRSÖRJA VEM? Därför är den rådande invandringspolitiken helt åt H-E!   

  • Lizzy

   Ironi……….

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Haha, pakistaner byggt Sverige!! Fantastiskt korkat men kul. Men väl att notera, det är framförallt politiska företrädare av det kvinnliga könet som kommer med det ena eller andra hissnande påståendet ang invandring. Dom alltså lika korkade som man föreställer sig. Har dom ingen verklighetsförakring alls? Stockdumma varenda en.

  • ledsenfarmor

   Batikhäxorna lever i en annan värld. Inkl politikerna. De borde låsas in hela bunten

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  HAHAHAHAHHAHA….

 • svennebanan1963

  Säg att norrmannens röst är pålagd som ett skämt.
  För det kan ju bara inte vara sant eller tillåtet att vara så fullständigt imbecill.
  Fast det är ju klart, hönsen i filmen tillhör ju inte heller skaran som blev tilldelade hjärnor.
  Stackars Norden :-(

 • gbmye

  Det är ganska sorgligt att man måste skriva när man försöker vara sarkastisk/ironisk. Folk verkar ta denna produkt som reklam för invandring, när det är precis tvärt om.
  Det är den här typen av ”underhållning” som håller modet uppe för folk som nästan gett upp för den politiska makten. Om ni visste hur många vitsar och roliga historier jag hört, riktade som vapen mot Hitler, Stalin, diktaturer och som även använts av fångar i KS-läger av judarna, mot lägererpersonalen. Skratta ut våra ledare som försatt oss i denna maktlösa situation, och fortsätt jobba, även med underjordisk ironi.

 • ledsenfarmor

  Har sett filmen nu, och det slår mig genast att de som gjorde den, måste ha tuggat kat, eller snortat kokain. Något fel är det på dem.
  Med andra ord, så har vi svenskar legat i dvala i tusentals år, tills ngn politiker kom på att analfabeter och våldtäksmän, är de som ska rädda ur den dvalan.
  Man blir förtvivlad av,att höra vad som sägs i filmen.
  Ska sända detta till min svåger o svägerska i Finland.
  De anser att svenska politiker är totalt IQ- befriade.

  • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

   Ehhh, hoppas de förstår sarkasm bättre än du?

   • ledsenfarmor

    Jag förstår sarkasm o ironi. Oroa er inte.

    • http://swedenconfidential.wordpress.com Sweden Confidential

     Bra, men det verkar vara många som inte förstår den verkliga innebörden av filmen.

     • ledsenfarmor

      Jag har sett det. Det värsta är, tror jag, att politikerna ser detta som en sanning. Det oroar mig.

   • Lizzy

    Tydligen fler än våra politiker som är IQ – befriade.

 • hubbe

  utan invandrare skulle många 10 000 tals soc kärrringar, flyktinghandläggare, daddor år ”ensamkommande” tolkar traditionella batikkärringar mfl bli arbetslösa.

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=100003404272738 Kung Erik

  Hahaha. Lysande satir. Jävulskt bitsk ironi.

 • http://www.facebook.com/people/Jonathan-Lejonhjärta/100001516719804 Jonathan Lejonhjärta

  HAHAHAHAHHA…Skrattar fortfarande…HAHAHAHAHAHA

 • Pedofiljakt

  Stanna UTAN dem? Jag tycker det står helt still… Nej, RÄTTELSE: DET ÖKAR! Ja, alltså i statistiken kring våldtäkter och andra sociala problem. Jag ljuger inte, det är fakta. Tack så mycket, varsågod, en kvart eller femton minuter.

  Vad vore Sverige utan kosovoalbaner som lurar folk på bilar, smugglar ut teveapparater med småbarn på stormarknader och tuggar tuggummi med vidöppen käft?

  Vad vore Sverige utan dessa lakritstomtar som ugga-buggar sig fram på gatorna med byxorna på halv fem och visar kreditkorts-glappet där socialen fyller på med vårt kontokort?

  Ja, Sverige hade verkligen stått still utan invandrare…

 • Elin Strigå

  Jag blir så jävla ledsen. Inte av klippet, för det får mig att le. Men att se hur många människor som är så korkade att de inte fattar ironin. Här trodde jag att vi var många vakna människor på den här sidan och så fattar så många av er inte ens simpel ironi. Ni kan väl åtminstone läsa artikeln och kommentarerna innan ni postar något som ni tror är antivitt?

 • Calaverra

   Det pågår ett folkutbyte/folkmord mot oss vita i ALLA vita länder och BARA vita länder.