Namninsamling mot böneutrop

Namninsamling mot böneutrop

Populära artiklar

Prenumerera

Prenumerera

Senaste Kommentarer

Flest kommentarer

Äldre inlägg

Kategorier

Statlig myndighetsanställd i Malmö mutmisstänkt


BESTICKNING Gangsterstaden Malmö igen. En person som är anställd på en statlig myndighet i Malmö misstänks för mutbrott. Myndigheten, som inte uppges i media, har gjort en anmälan och en förundersökning om misstänkt mutbrott har inletts.

Statsåklagare Nils-Eric Schultz på Riksenheten för mutbrott bekräftar uppgifterna att mannen har anmälts av sin egen myndighet misstänkt för mutbrottet. I övrigt släpper han inte några fler kommentarer i ärendet. Myndigheten uppges arbeta med tillståndsfrågor och det misstänkta mutbrottet ligger ett par år bakåt i tiden. Tänkta myndigheter: Transportstyrelsen, Trafikverket, Länsstyrelsen eller nån social inrättning.

MALMÖ TT

 • Antimateria

  Samhället raseras i allt snabbare takt och det är de lågintelligenta som är inkvoterade att styra till följd av degenererande kulturmaxism. 

  Se bara. Det fordras åtminstone 90 i IQ för att ett lands befolkning ska klara av att upprätthålla en fungerande demokrati. Undrar just i vilket spann landets befolkning befinner sig idag, eftersom korruption och våld är det som följer när de ledande faller under 90. 

  Avgör själva.

  • http://avpixlat.info/ Morningstar

   Zoomalier ligger på runt 60 så med nuvarande invasion lär medel-IQ’n sjunka ytterligare rejält under 90.

   • Antimateria

    Precis!

    Man kan bara konstatera faktum. Vi är på utdöende och Sverige förvandlas i rakethastighet till ett U-land fyllt med en mentalitet hämtad ur mellanösterns medeltid. Observera, mellanöstern!

    Här i norr var vi redan då, betydligt mer utvecklade!

    Man vet inte när gråten övergår i hysteriskt skratt. Brister gör det ju förr eller senare.

 • http://www.facebook.com/people/Bengt-Idestam/100000872502275 Bengt Idestam

  Jag gissar på Transportstyrelsen. Inkompetensen och blattenärvaron är hög på myndigheten. Inget görs rätt och allt tar tid. Det känns varenda gång man har med dom att göra. Kryllar av inkompetenta inkvoterade kärringar och blattar.

 • ledsenfarmor

  Eftersom det inte på ngt sätt går att utläsa vilken nationalitet denna person har, är det garanterat en mena-avart.